22 Cursus Opleidingen in Algemene studies in Noord-Amerika for 2024

Cursus Opleidingen in Algemene studies in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Lac la Biche, Canada
    • Cold Lake, Canada
    • + 1 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Santa Barbara, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Binghamton, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Individualized Major Program (IMP) biedt studenten van Harpur College de mogelijkheid om hun academische interesses na te streven door middel van innovatieve, interdisciplinaire programma's naar eigen ontwerp. Deelnemers aan het programma werken nauw samen met faculteitssponsors en de IMP-commissie om interessante vragen te formuleren, unieke studierichtingen te ontwikkelen en creatief en origineel wetenschappelijk werk te ondernemen.

    • Carson, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • California, Verenigde Staten

    Full time

    3 maanden

    Op de campus

    Engels

    Ons Academic Study Abroad Program (ASAP) is speciaal ontworpen voor in aanmerking komende internationale universiteitsstudenten om hun onderwijservaring te verbeteren door 1, 2 of 3 kwartalen in ASAP te studeren. Tijdens hun studie in ASAP hebben studenten de mogelijkheid om zich voltijds in te schrijven naast reguliere UCI-studenten in UCI-cursussen die studiepunten opleveren en UCI-cursussen voor voortgezet onderwijs. ASAP biedt geen cursusaanpassingen of hulp bij het aanmelden van studenten voor hun toekomstige studie.

    • New Brunswick, Canada

    Full time

    Op de campus

    De Oxford-programma is ontworpen om een ​​onvergetelijke leerzame ervaring zijn. We willen dat onze leerlingen verder te gaan dan het comfort van thuis en leren een beetje meer over hun wereld, om te studeren met kansen niet normaal voor hen beschikbaar, en te groeien op een manier die gewoon niet zou gebeuren zonder een ervaring als deze.

    • Berkeley, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    We bieden tal van vereiste cursussen op het gebied van wetenschap en wiskunde die u overal ter wereld volledig online kunt volgen.

    • Heroica Veracruz, Mexico

    Op de campus

    Spaans

    We ontwikkelen bij jonge studenten vaardigheden, attitudes en kennis die hen in staat stellen hun hogere studies voort te zetten of toe te treden tot de wereld van het werk; We doen het door gewoonten van discipline, studie, individueel en teamwerk te consolideren. Wij bevorderen mondeling-geschreven begrip en expressie in de taal zelf en in een vreemde taal. We moedigen wetenschappelijke kennis aan als een geïntegreerde kennis, die is gestructureerd in verschillende disciplines voor het oplossen van problemen met een kritische zin. We bevorderen de kennis van het eigen lichaam, gewoonten van zorg en gezondheid; Naast het versterken van hun emotionele capaciteiten, oefenen we tolerantie, respect, eerlijkheid en non-discriminatie in hun relaties met anderen.

    • Toronto, Canada

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus helpt je bij de voorbereiding op de GMAT-test. Het stelt u in staat om ervaring en zelfvertrouwen op te doen, wat leidt tot positievere testresultaten. Het stelt je in staat om de gespecialiseerde MBA-lees-, spreek-, schrijf- en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om met succes te concurreren met Noord-Amerikaanse studenten in MBA-klaslokalen.

    • Cheyenne, Verenigde Staten
    • Laramie, Verenigde Staten
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Studenten kunnen hun doelen bereiken in HSEC-voorbereiding (lezen, schrijven, rekenen, sociale studies en wetenschap) door middel van verschillende methoden. Instructie is ofwel een-op-een-basis of in kleine groepen.

    • Fort Collins, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Het Semester at Sea Lifelong Learning-programma biedt volwassen lerenden van 30 jaar of ouder de kans om lid te worden van de academische gemeenschap van SAS. Levenslang lerenden voegen een waardevol generatie-element toe aan de gemeenschap aan boord. Het zijn gepensioneerden, professionals met verlof of alleen avontuurlijke reizigers die willen studeren met slimme, enthousiaste studenten over de hele wereld.

    • Toronto, Canada

    Full time

    Op de campus

    Engels

    TAIE unieke UPC-programma van TAIE is bedoeld voor studenten die de middelbare school al hebben afgerond (of afgestudeerden van het International Baccalaureate Diploma Programme (IB) of O-level enz.) En een middelbare schooldiploma hebben ontvangen, maar hun cijfers willen verbeteren en geaccepteerd willen worden naar een betere universiteit of hogeschool.

    • Montgomery, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Duizenden eerstejaars en tweedejaars in Alabama beginnen hun eerste college-lessen aan onze community colleges voordat ze overstappen naar een vierjarige universiteit.

    • Online USA

    Op de campus

    Engels

    Combineer je studie in het buitenland in Londen met je verlangen naar een zinvolle, doelgerichte carrière.

    • Leadville, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Bij het High Mountain Institute geloven we diep in de filosofie van opvoeding door ervaring. Leerlingen zijn afgestudeerden die zichzelf onderdompelen in een hands-on semester-lange stage bij het HMI semester, naast deelname aan een rigoureus seminarie dat formele lessen in onderwijstechnieken combineert met filosofieën van buitenonderwijs.