9 Deeltijd Cursus Opleidingen in Algemene studies in Europa for 2024

Deeltijd Cursus Opleidingen in Algemene studies in Europa for 2024Filter
    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je je voor op het Graduate Record Examination (GRE)? Meld u aan voor een gratis diagnostische test om uw sterke en zwakke punten te bepalen.

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Grace Education 'biedt digitale, gepersonaliseerde, een-op-een universitaire toelatingsadviezen voor studenten die toegang willen tot universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Onze ervaren coaches van Harvard, Cambridge, Oxford en andere prestigieuze universiteiten hebben kandidaat-studenten geholpen met hun universitaire aanvragen en toegang te krijgen tot zeer selectieve Britse universiteiten. Bovendien leiden veel van deze studenten een geweldige carrière met behulp van coaches van Grace Education Career en Leadership Institute. Met een slagingspercentage van 97% sinds de oprichting in 2012, heeft Grace Education honderden aanvragers geholpen toegang te krijgen tot prestigieuze scholen zoals Harvard, Oxford, Sussex, Leeds, LSE, Stanford, Wharton en Columbia om er maar een paar te noemen.

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Grace Education biedt digitale, gepersonaliseerde, uitgebreide professionele toelatingsadviezen en voorbereidende diensten voor toelatingsexamens om studenten te begeleiden door alle fasen van het toelatingsproces van de hogeschool, MBA, masteropleiding en graduate school (kunsten en wetenschappen, boekhouding, architectuur, techniek, recht, medisch, verpleegprogramma's, enz.) voor bijna een decennium. Bij Grace Education zijn we meer dan een traditioneel eenmalig adviesbureau voor toelating tot één dienst. In tegenstelling tot geen enkel ander toelatingsadviesbureau, onze consultants en professionals van Harvard en andere wereldvermaarde, blijven internationale instellingen aanwezig voor onze studenten lang nadat ze tot school zijn toegelaten. Wij zijn een van de weinigen die formele professionele loopbaanontwikkeling, leiderschapscoaching en arbeidsbemiddeling aanbiedt. We hebben met succes kandidaten geplaatst bij veelbelovende start-ups, opkomende middelgrote bedrijven en grote fortuinen van vijfhonderd bedrijven, waaronder Apple, Google, Microsoft en anderen. Elke academische keuze en beslissing daarna heeft invloed op de toekomstige professionele carrière van een student. Onze missie is om studenten gedurende hun hele leven te begeleiden en te coachen bij het navigeren door hun individuele academische en professionele vooruitgang.

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Met een slagingspercentage van 97% sinds de oprichting in 2012, heeft Grace Education honderden aanvragers geholpen toegang te krijgen tot prestigieuze scholen zoals Harvard, Yale, Stanford, Wharton, Columbia om er maar een paar te noemen. Grace Education Pre-college-programma's ontwikkelen en stellen studenten met verschillende academische, sociaaleconomische en culturele achtergronden in staat om kritisch en creatief te denken, een levenslange liefde voor leren te koesteren en hen voor te bereiden op principiële betrokkenheid bij de wereld.

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je je voor op de Practice Scholastic Assessment Test (PSAT)? Scholastic Assessment Test (SAT)? American College Test (ACT)? Meld u aan voor een gratis diagnostische test om uw sterke en zwakke punten te bepalen.

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    2 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je je voor op de Graduate Management Admission Test (GMAT)? Meld u aan voor een gratis diagnostische test om uw sterke en zwakke punten te bepalen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Spaans

    Het CAPITOL Training Center is een door het Ministerie van Onderwijs geautoriseerd centrum voor de voorbereiding van de toelatingsexamens voor professionele opleidingscycli op hoger niveau van de Valenciaanse Gemeenschap in de drie mogelijke opties. Als je geïnteresseerd bent in toegang tot een hoger diploma, maar je hebt niet de nodige academische vereisten en je hebt beperkte tijd, dan kun je nu de voorbereidingscursus voor de Higher Degree Access Test bij ons volgen in de online modaliteit.

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Frans

    Bereid je je voor om de Aptitude Test for Business Studies and Management (TAGE MAGE) te doen? Maak een afspraak met een TAGE MAGE voorbereidingscoach en doe een gratis diagnostische test die u een realistisch overzicht geeft van uw sterke en zwakke punten.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    3 weken

    Afstand leren

    Engels

    Een korte cursus bedoeld om studenten te helpen zich voor te bereiden op EPQ-kwalificaties.