Filter
Cursus
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Cursussen in Algemene studies in Canada

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Voor studenten die niet zeker zijn van hun toekomstige loopbaan, kan het nastreven van programma's in algemene studies van belang zijn. Algemene studies zijn breed van opzet, wat betekent dat het als een buffet van academische programma's is, waardoor studenten kunnen zien wat hen interesseert.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Cursus in Algemene studies in Canada

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Algemene studies, Canada

Crandall University

De Oxford-programma is ontworpen om een ​​onvergetelijke leerzame ervaring zijn. We willen dat onze leerlingen verder te gaan dan het comfort van thuis en leren een beetj ... [+]

De jaren besteed aan het bestuderen richting van je bachelordiploma zijn naar verluidt een van de meest opwindende van je leven; maar wie zegt dat nog beter dat ze niet kunnen zijn?

Wat als je zou kunnen een semester doorbrengen als universitair student aan de universiteit van Oxford? Wat als u tijdens uw verblijf in een kleine, veilige en zeer schilderachtige stad op slechts een paar haltes met de trein van Oxford woonde met een vriendelijke Britse familie?

Wat als uw lessen werden gegeven door lokale experts in hun vakgebied, en wat als diezelfde klassen liet soms de klas om te studeren op het terrein van musea, theaters, tuinen, het Britse parlement, en andere gerelateerde sites? Wat als je zou kunnen uw klas onderzoek op een van de grootste bibliotheken van de wereld doen?... [-]

Canada Moncton
September 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Toronto School of Management

Toronto School of Management heeft de Gold Learning Partner-status gekregen van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), met meer dan 5.000 leden en stud ... [+]

ACCA parttime cursus

Toronto School of Management heeft de Gold Learning Partner-status gekregen van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), met meer dan 5.000 leden en studenten in Canada. De goedkeuring van de Gold Learning Partner geeft ons erkenning als een ACCA Learning-provider in Canada. Om te worden erkend, moeten instellingen voldoen aan de hoge prestatienormen van ACCA, waaronder de evaluatie van onze studentenfeedback, docenten, beoordelingen van studenten, faciliteiten, proefexamens en nog veel meer.

Deze cursus leert ACCA anders, waardoor je meer studie-uren krijgt en waarde toevoegt aan de kernmodules. U profiteert van:

Meer quality hoursZeer ervaren docentenGratis ACCA-papier opnieuw zitten *24/7 online ondersteuningRoute naar een BSc... [-]
Canada Toronto
December 2019
Engels
Deeltijd
60 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Toronto School of Management

Toronto School of Management is door ACCA bekroond met de status Silver Learning Partner. De goedkeuring van de Silver Learning Partner geeft ons erkenning als een ACCA-l ... [+]

Voorbereidende cursus voor ACCA-onderzoek

Toronto School of Management is door ACCA bekroond met de status Silver Learning Partner. De goedkeuring van de Silver Learning Partner geeft ons erkenning als een ACCA-leeraanbieder in Canada. Het Silver Learning Partner-programma is ontworpen als een Pathway to Gold Approved Learning Partner. Geniet van 5% vroegboekkorting als u uw collegegeld volledig betaalt.

Deze cursus leert ACCA anders, waardoor je meer studie-uren krijgt en waarde toevoegt aan de kernmodules. U profiteert van:

Meer quality hoursZeer ervaren docentenGratis ACCA-papier opnieuw geplaatst24/7 online ondersteuningRoute naar een BSc

Onze Campus is een gecertificeerde computergebaseerd onderzoekscentrum (CBE) voor de wereldwijde instantie van ACCA. Studenten hebben de mogelijkheid om op aanvraag CBE aan te nemen voor de papers AB, MA, FA en LW.... [-]

Canada Toronto
Maart 2020
Engels
Voltijd
55 weken
Campus
Lees meer in Nederlands