ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in Albanië 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Albanië onderwijssysteem van is verdeeld in vier fasen met universitair onderwijs het hoogste niveau. Dit hoger onderwijs heeft alle inheemse en internationale studenten nodig om carrière afhankelijk van hun voorkeuren en capaciteiten te kiezen.Instellingen die hoger onderwijs aanbieden in de Albanese maatschappij zorgt ervoor dat er een dakraam van informatie voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van het land, traditie, cultuur en actualiteit

Cursussen in Albanië

gevonden resultaten Filter

INTENSIVE ENGELS PROGRAMMA

Canadian Institute of Technology
Campus Voltijd 1 semester September 2019 Albanië Tirana

Het doel van de Intensive Engels Language Program (IELP) is om studenten voor te bereiden om te lezen, schrijven, spreken en luisteren in het Engels om te slagen in hun universitaire opleidingen. Tijdens het programma, de studenten vertrouwd maken met de academische en taalactiviteiten normaal aangetroffen in universitair niveau studies. De activiteiten omvatten het bekijken en bespreken van sample lezingen, luisteren en aantekeningen maken, academisch schrijven, het lezen van academische teksten, kritisch denken, deelnemen aan discussies en seminars, alsmede het verbeteren van bibliotheek en onderzoeksvaardigheden.