ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Administratieve studies in Zuid-Amerika 2020/2021

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiƫn, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

De volkeren van Zuid-Amerika bieden een krachtige ervaring rijk met voorname architectuur, stijl van koken, pottenbakken, en dansen. Met een verleden doordrenkt van folklore, studeren in Zuid-Amerika zal u toelaten om te genieten van een cultuur die de overhand hebben gekregen leeftijden.

Cursus in Administratieve studies in Zuid-Amerika

2 Resultaten in Administratieve studies, Zuid-Amerika Filter

Technologie in logistiek

Uniminuto
Cursus
<
Voltijds
<
6 semesters
Spaans
Campus

Het Logistics Technology-programma van de Universitaire Corporation Minuto de Dios heeft als doel om integraal professionals te vormen met maatschappelijke verantwoordelijkhei ...

Lees meer

Graduate Program Start-Up

Mente Argentina
Cursus
feb 2021
<
Voltijds
<
6&nbsp;-&nbsp;12 maanden
Spaans
Campus

In de afgelopen jaren, met name sinds de Argentijnse munt devaluatie, hebben meer buitenlandse studenten die zich ingeschreven Argentijnse universiteiten om hun meesters en Gr ...

Lees meer