9 Cursus Opleidingen in Administratieve studies in Verenigde Staten for 2024

Cursus Opleidingen in Administratieve studies in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Santa Barbara, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De afdeling Computer Applications and Office Management (COMP) is actief: de technologie-opleiding. We leven in een cultuur die wordt beheerst door de eisen van het digitale leven. Dit digitale leven vervaagt en transformeert oude grenzen tussen werk en privé, publiek en privé. Het vereist steeds hogere niveaus van technologische geletterdheid en competentie. Computersoftwaretools en -apparaten evolueren en breiden zich voortdurend uit, evenals de vaardigheden die nodig zijn om ze te gebruiken.

    • Santa Barbara, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit programma bereidt studenten voor op het beheer van Apple macOS X-besturingssystemen. Computer Information Systems (CIS) biedt studenten een brede achtergrond in de toepassing van computers op de opkomende behoeften van het bedrijfsleven en de industrie. CIS-studieprogramma's bereiden studenten voor op instapfuncties in computerprogrammering, systeemanalyse, databaseprogrammering, helpdesk, computeroperaties en netwerkbeheer, informatiesysteembeheer en verkoop- en technische informatieposities. De afdeling biedt diploma's en certificaten aan, evenals onderscheidingen voor vaardigheden op instapniveau en voor gevorderden.

    • Santa Barbara, Verenigde Staten

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een Skill Competency Award (SCA) in Human Resource Hospitality Specialist is een gericht trainingsprogramma dat studenten specifieke vaardigheden en competenties biedt met betrekking tot human resource management in de horeca. Dit programma is ontworpen om individuen uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het personeelsbestand effectief te beheren in de context van horecaactiviteiten.

    • Uniontown, Verenigde Staten
    • Morgantown, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Dit programma bereidt studenten ook voor op het werken in een traditionele kantooromgeving als administratief assistent, officemanager of uitvoerend assistent.

    • Long Beach, CA, Verenigde Staten

    Deeltijd

    Op de campus

    CSULB's University College en Extension Services, in samenwerking met SHRM ®, biedt een geweldige kans om nieuwe instrumenten te verkrijgen voor een succesvolle functievervulling in de steeds veranderende vak van Human Resource Management.

    • Midland, Verenigde Staten
    • Troy, Verenigde Staten
    • + 1 more

    Deeltijd

    Op de campus

    University College biedt leerlingen de kans om hun opleiding te voltooien op de werkplek. Afspraken worden gemaakt tussen de Northwood University en de werkgever.

    • Chicago, Verenigde Staten

    Engels

    De Capital Fellows-programma's ondersteunen 18 Assembly Fellows, 18 Senate Fellows, 18 Executive Fellows en 10 Judicial Administration Fellows krijgen een uitstekende kans om deel te nemen aan openbare dienstverlening en zich voor te bereiden op toekomstige carrières, terwijl ze actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van openbaar beleid in Californië. De gelederen van voormalige fellows omvatten een Justice of the California Supreme Court, leden van het Amerikaanse Congres en de State Legislature, een adjunct-directeur van het Peace Corps, staats- en lokale overheidsfunctionarissen, bedrijfsleiders en gemeenschapsleiders.

    • Uniontown, Verenigde Staten
    • Morgantown, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Laurel's 20 maanden durende AST-graad in netwerkbeheer en beveiliging leidt studenten op om computernetwerken te installeren, onderhouden, beheren en verbeteren.

    • Eustis, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Dit face-to-face programma, gelegen op de hoofdcampus van LTC, is een programma van 1050 uur dat is ontworpen om communicatie, denken op een hoger niveau en besluitvormingsvaardigheden te ontwikkelen; de uitvoering van kantoorprocedures; de productie van kwaliteitswerk op een efficiënte manier met behulp van geavanceerde functies van zakelijke softwareapplicaties; onderzoek naar vacatures; en de productie van hoogwaardige werkgelegenheidsportefeuilles en documenten voor het zoeken naar werk.