Deeltijd Cursus in Administratieve Studies in Moskou Rusland

Beste Deeltijd Cursussen in Administratieve Studies in Moskou Rusland 2018

Administratieve Studies

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Moskou stad wordt beschouwd als de meest politieke invloed in Rusland hebben. Het huis aan enkele miljardairs van de wereld. Moskou heeft meer dan 11 miljoen mensen en een levendige economie. De stad heeft 60 openbare universiteiten en een meerderheid van de student belangrijkste in de wetenschappen.

Deeltijd Cursus in Administratieve Studies in Moskou in Rusland

Lees meer

Hr-Academy

Академия PwC
Campus Deeltijd January 2019 Rusland Moskou

Het programma «HR-Academy" is gericht op het verbeteren van vaardigheden, het verbeteren van vaardigheden en het verwerven van nieuwe kennis op het gebied van personeelsmanagement. [+]

HR-Academy Over

Het Programma «HR-Academy" Het doel is om te vergroten praktisch vaardigheden, het verbeteren kwalificaties en de verwerving van nieuwe kennis op het gebied van human resource management.

docenten: Vooraanstaande deskundigen op het gebied van HR; Consultants op het gebied van personeelsmanagement met uitgebreide ervaring in projectmatig werken zowel in het Russisch en in internationale onderneming; Gecertificeerde instructeurs cursus CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development). Het formaat van het programma:

Het programma omvat 12 modulesDie worden gehouden in openen zakelijke formaat.

Wanneer u het formaat van de zakelijke inhoud client modules selecteren en hun aantal met de cliënt besproken, afhankelijk van de behoeften. ... [-]