Deeltijd Cursus in Administratieve Studies in de Verenigde Moskou Rusland

Beste Deeltijd Cursus Studies in Administratieve Studies in de Verenigde Moskou Rusland 2019

Administratieve Studies

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Administratie is de studie van basis- en geavanceerde bedrijfsconcepten, waaronder financiën, marketing, teamwork en organisatie. Dit vakgebied is nuttig voor studenten die een carrière in het bedrijfsleven willen of hun huidige positie in een bedrijf willen bevorderen.

Rusland (Russisch: Россия) is verreweg het grootste land ter wereld, die meer dan een achtste van de aarde 's bewoonde landoppervlak. De voormalige commissie staat voor Hoger Onderwijs in Rusland gefinancierd 240 universiteiten, academies en instituten, waardoor Rusland een solide land te studeren inch

Moskou stad wordt beschouwd als de meest politieke invloed in Rusland hebben. Het huis aan enkele miljardairs van de wereld. Moskou heeft meer dan 11 miljoen mensen en een levendige economie. De stad heeft 60 openbare universiteiten en een meerderheid van de student belangrijkste in de wetenschappen.

Deeltijd Cursus in Administratieve Studies in de Verenigde Moskou in Rusland

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder Cursus{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie Certificate{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here