ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Administratieve studies in Australië

Er is voor ieder wat wils op zoek naar bestuurskunde in Australië, zoals veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, of u nu nieuwe vaardigheden, een verandering van carrière, of om je cv te versterken nastreven. Australië heeft veel te bieden diegenen die geïnteresseerd zijn in werken, studeren of reizen er, inclusief tal van mogelijkheden voor cultuur, outdoor avonturen, mooie stranden, bruisende steden, en een internationale bevolking. Degenen die het beheer cursussen te zoeken in Australië kunnen genieten van de combinatie van uitstekende cursussen en een geweldige locatie.

Er zijn vele onderwerpen voor bestuurskunde in Australië die de deelnemers kunnen verkennen, zoals kritisch en strategisch denken, analyse, communicatie, het beheer in tijden van verandering, en businessplannen, om enkelen te noemen. De administratie cursussen in Australië bieden een verscheidenheid aan studie-opties, inclusief full-time, part-time en online leren.

Neem de volgende stap op weg naar je doelen bij de toediening cursussen in Australië. Als je een programma dat u interesseert, vraag dan meer informatie rechtstreeks van de school!

4 Resultaten in Administratieve studies, Australië Filter

Cursus leiden en managen van mensgerichte verandering - Universiteit van Durham

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
3 weken
Engels
Online

Leer hoe u mensen kunt meenemen terwijl u organisatieveranderingen leidt of beheert, en hoe u door uitdagingen omgaat om ze aan boord te houden.

Lees meer

Coaching Voor Human Resource-professionals

Center for Creative Leadership
Cursus
<
Deeltijd
<
3 dagen
Campus

Dit programma helpt u het versterken van uw eigen leiderschap vaardigheden en leren hoe de coaching relatie tot de vaardigheden van anderen te ontwikkelen bouwen.

Lees meer

People Management Skills Course - CIPD - Chartered Institute of Personnel and Development

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
5 weken
Engels
Online

Verken de belangrijkste methoden, strategieën en principes van human resource management en ontwikkel uw eigen managementstijl.

Lees meer

De Ontwikkeling Van Leiderschap Voor HR Professionals

Center for Creative Leadership
Cursus
<
Deeltijd
<
5 dagen
Campus

Ontwikkeld door een samenwerking tussen CCL en de Society for Human Resource Management (SHRM), dit programma bereidt u voor op een meer effectieve leider van mensen en proces ...

Lees meer