Cursus in Administratie in de Verenigde Arabische Emiraten

Bekijk alle Cursus Studies in Administratie in de Verenigde Arabische Emiraten

Administratie

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

In een programma administratie kiezen studenten vaak als hoofdrichting voor overheidsadministratie of bedrijfsadministratie. Binnen deze vakgebieden specialiseren sommige studenten zich in boekhouden, design management en internationale bedrijfsleven of public relations.

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Cursus in Administratie in de Verenigde Arabische Emiraten

Lees meer

SAP ERP BASIS ADMINISTRATIEOPLEIDING

Delphi Star Training
Online Deeltijd January 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

SAP BASIS - de onderliggende systeemsoftware die een effectief platform vormt voor klant- en module-specifieke toepassingen, is meestal een programma voor ware-software. Het overbrugt de kloof tussen de SAP Computational Architecture, zijn netwerk en besturingssysteem; en de andere Modules zoals die verbonden met Accounting, Finance, Quality Management enzovoort. [+]

SAP BASIS Administration TrainingscursusFull Life Cycle-cursus voor end-to-end implementatie in Dubai

SAP BASIS - de onderliggende systeemsoftware die een effectief platform vormt voor klant- en module-specifieke toepassingen, is meestal een programma met middleware. Het overbrugt de kloof tussen de SAP Computational Architecture, zijn netwerk en besturingssysteem; en de andere Modules zoals die verbonden met Accounting, Finance, Quality Management enzovoort. SAP BASIS omvat RDBMS, GUI en andere krachtige componenten voor systeembeheer.

Deze module beschrijft de verschillende grondbeginselen van SAP-systeembeheer en is een effectieve technologie die de nodige ondersteuning biedt voor SAP-toepassingen, systeembeheer en geheugenbeheer. SAP BASIS Benadrukt het beheer van RDBMS (Relational Database Management System) of een andere database die wordt gebruikt door de SAP-omgeving, client-serverarchitectuur en de SAP GUI.... [-]


Cursussen In Secretariële Vaardigheden En Kantooradministratie

Oscar Institute
Campus Voltijd 50 - 150 uur September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

[-]