Cursus in Accessoire Ontwerp

Top 28 Cursus Studies in Accessoire Ontwerp 2018

Accessoire Ontwerp

De beste mode-ontwerpers weten dat de juiste accessoires zijn net zo belangrijk als de juiste kleding, het maken van accessoires Ontwerp een cruciaal onderdeel van de mode-industrie. Als je altijd al geweten wat schoenen te koppelen met die jurk of die handtas gaat met die top, kan Accessoires Design het veld voor u.

Wat is Accessoires Design?

Accessoires Design omvat het ontwerpen van sieraden, versieringen en lederwaren bedoeld om kleding aan te vullen en bij te dragen totaalbeeld een mode aan. Net als bij mode-ontwerpers, Accessoires Ontwerpers gebruiken hun creativiteit en artisanry te ontwerpen, produceren en uiteindelijk bevorderen originele kledingkast stukken.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een cursus in accessoires Design?

Studenten krijgen technische, design en business training op het gebied van Accessoires Design, alsmede hands-on ervaring in alles van materialen voor de bouw aan de presentatie. Studenten ook toegang tot kritische mogelijkheden om te netwerken met de mode-industrie leiders krijgen.

Hoeveel kost het om een cursus in accessoires Design?

Afhankelijk van de cursussen u van plan bent om na te streven, evenals de toekenning instelling, lesgeld voor Accessoires Design zijn variabel. Cursussen variëren van drie weken intensives tot 3-jarige opleidingen.

Waarom Neem een online cursus in accessoires Design?

Voor studenten die prijs flexibiliteit en selectie, online cursussen bieden de meeste opties voor het vinden van een cursus aan uw specifieke behoeften en budget.

Indien een cursus in accessoires Design?

Accessoires Design lessen worden aangeboden in een verscheidenheid van instellingen - van community colleges tot mode instituten. Of u nu op zoek gaan naar een online cursus of verken het aanbod van een lokale instelling, bent u zeker om een cursus die uw interesses past.

Hoe toe te passen om een cursus in accessoires Design?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Intensieve 1-jarige Opleiding In Schoenen En Accessoires Ontwerpen

Accademia del Lusso
Campus Voltijd 1 jaar November 2018 Italië Milaan

Deze 1-jaar intensieve cursus Footwear & Accessoires Design bij Accademia del Lusso Milan geeft studenten die werken vaardigheden en strategisch vermogen om hen te vormen tot professionals die in staat zijn om te creëren, plannen, ontwerpen, ontwikkelen en produceren van schoenen en accessoires collecties in lijn met de de eisen van de mode-markt ... [+]

Deze 1-jaar intensieve cursus Footwear & Accessoires Design bij Accademia del Lusso Milan geeft studenten die werken vaardigheden en strategisch vermogen om hen te vormen tot professionals die in staat zijn om te creëren, plannen, ontwerpen, ontwikkelen en produceren van schoenen en accessoires collecties in lijn met de de eisen van de mode-markt.

Het doel van de cursus is om studenten te voorzien van de nodige vaardigheden om in staat om de hele productieketen te beheren en te creëren toonaangevende producten die concurrerend en geldt zowel vanuit een commercieel en creatief oogpunt.

Het ontwerp en de ontwikkeling van tassen en schoenen is één van de meest belangrijke economische stimuli voor talloze bedrijven over de hele wereld. In Italië in het bijzonder, is de ambachtelijke karakter van de leer van de traditie verenigd met de technologische innovatie toegepast op producten, materialen en productieprocessen. Dit geeft verdere bevestiging van Made in Italië als een wereldberoemde uitmuntendheid merk zelfs in de sectoren schoenen en accessoires.... [-]


Summer Internship in Florence

Accademia Riaci
Campus Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Florence

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, … In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects. This fun, practical course is taught in the universal language of English. [+]

Live and study in one of the most adored cities in the world – Florence. While you get the most out of Italian culture and life style, you earn transferrable credits.

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, …

In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects.

This fun, practical course is taught in the universal language of English.

Course Overview Gemstones & Silver Accessories

Explore your own artistic taste through internship experience in Florence, the center of Renaissance art

Accessories with gemstones (includes some treated gemstones) boldly accentuated with its natural hue (silver used for chain and parts) and – How about design and create your own and only one in the world jewelry with your birthstone or your favorite stones? ... [-]


UKULUKA - ARTISINAL WEAVING TECHNIQUES IN CONTEMPORARY AFRICAN JEWELLERY DESIGN

University of Johannesburg
Campus Voltijd 3 weken February 2018 Zuid-Afrika Johannesburg

[+]

ms in veroudering en gezondheid

Universiteit van Johannesburg

[-]

Schoen Maken & Schoen Ontwerp Cursus

Accademia Riaci
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Italië Florence

Studenten leren alle nodige technieken van het maken van schoenen, van basis tot hoog niveau. Naast verschillende soorten schoenen kunnen leerlingen schoenen studeren voor specifieke benodigdheden, zoals schoenen die "eenvoud en comfort", "duurzaamheid", "functionele schoenen voor voeten met medische problemen", "elegantie voor feestjes", enz. en genoeg vaardigheden verwerven om hun carrière als schoenmaker te starten. [+]

Schoenmakerij

Éénjarige cursus

Studenten leren alle nodige technieken van het maken van schoenen, van basis tot hoog niveau. Naast verschillende soorten schoenen kunnen leerlingen schoenen studeren voor specifieke benodigdheden, zoals schoenen die "eenvoud en comfort", "duurzaamheid", "functionele schoenen voor voeten met medische problemen", "elegantie voor feestjes", enz. en genoeg vaardigheden verwerven om hun carrière als schoenmaker te starten. Studenten krijgen ook algemene interdisciplinaire kennis over kunst door middel van basislessen (3D-tekening, kleurteorie, kunstgeschiedenis, basisverf) en kunstbezoek buiten het klaslokaal.

Semestercursus

Studenten zullen basisschoenen maken, en vervolgens de schoenen geleidelijk met meer ingewikkelde technieken uitdagen, door middel van een paar damespompen en een paar stijlvolle herenschoenen. De focus ligt op het verwerven van solide basisvaardigheden in alle stappen van het maken van schoenen, om voor te bereiden op een meer geavanceerde studie.... [-]


Juwelen Maken & Sieraden Ontwerp Cursus

Accademia Riaci
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Italië Florence

De afdeling Sieraden richt zich op ofwel de productietechnieken of ontwerpvaardigheden die nodig zijn om te slagen als ontwerper / goudsmid. [+]

Eén jaar / semestercursus

De afdeling Sieraden richt zich op ofwel de productietechnieken of ontwerpvaardigheden die nodig zijn om te slagen als ontwerper / goudsmid.

Door onze programma's en op maat gemaakte instructies - op basis van het niveau en het doel van elke deelnemer - moedigen wij de studenten aan om hun eigen expressieve stijl te verkennen en te ontwikkelen, zelfgerichte projecten en onderzoek uit te werken. Projecten omvatten conventionele formaten, zoals broches, ringen en oorbellen, evenals experimentele ontwerpen, zowel draagbaar als niet draagbaar. Studenten worden ook ingezet voor de zakelijke praktijk, die nodig is om hun nieuwe professionele carrière te starten. ... [-]

Oneyear Cursus In Sieraden Ontwerpen

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Voltijd 184 uur March 2018 Brazilië Sao Paulo

Jewelry Design De cursus is zorgvuldig ontworpen voor professionals in de mode-industrie, ambachtslieden, architecten en ontwerpers die proberen om de productie praktijken, voorbereiding en projetação domineren. [+]

WAAROM?

De cursus biedt systemische uitzicht op de sieraden markt, het in perspectief factoren die verbeteren, organiseren en maken het strategisch design. De deelnemer leert de nieuwste technieken voor het maken van handgemaakte sieraden en industrieel.

VOOR WIE?

Ontworpen voor professionals of geïnteresseerde die willen leren of hun kennis in de sieraden universum uit te breiden. Het is de bedoeling zowel voor degenen die willen werken in de nationale en internationale merken, als voor degenen die willen ondernemen of verbeteren van uw bedrijf.

HOE?

Het ontwerpen van juwelen en collecties vervolging van sieraden technieken, door de kennis van de geschiedenis van sieraden en Gems en de bedrijfsvoering. De student zal worden geleid tot een duik in het sieraden universum, door onderzoek en praktijk.... [-]


Oneyear Cursus In Schoenen En Tassen - Ontwerp En Bedrijfsleven

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Campus Voltijd 184 uur March 2018 Brazilië Sao Paulo

Creatieve Cursus in Shoes & Bags - Design en Business aangeboden door het Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, in samenwerking met IED IED Milaan en Firenze, is een geavanceerd programma voor de opleiding van schoenen en handtassen ontwerpers, evenals ondernemers of managers die willen werken in dit gebied. [+]

WAAROM?

De groeiende aanwezigheid van producten "Made in Brazil" op de internationale modewereld heeft uitgelokt het belang van professionals scherpen hun vaardigheden voor de creatie en productie van hoogwaardige standaard accessoires, bekeek de mogelijkheden.

VOOR WIE?

Speciaal ontworpen voor professionals in de mode-industrie, schoenen en handtassen op zoek te domineren het architectonisch ontwerp praktijk gericht op de belangrijkste eisen, hetzij om de productie schaal of met de hand, om grote detailhandel of het luxe segment.

HOE?

De cursus bereidt om op te treden in de schoenen en tassen markt - vanaf de conceptie en het ontwerp door de ontwikkeling van onderdelen, merk strategische visie en het gebruik markt van marketing tools, marketing aan de staart end retail.... [-]


Natuurlijk In Accessoires Design

Milan Fashion Campus
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Milaan +1 more

De Accessory Design Course zullen studenten in staat om te leren hoe je een handtassen en schoenen op basis van hun eigen creativiteit evenals het behoud van het praktische gebruik van het item te trekken. Deze cursus zal u toelaten om de wereld van Handbag & Shoe Ontwerp benaderen in een professionele ... [+]

Cursus in Accessoires Design

De Accessory Design Course zullen studenten in staat om te leren hoe je een handtassen en schoenen op basis van hun eigen creativiteit evenals het behoud van het praktische gebruik van het item te trekken. Deze cursus zal u toelaten om de wereld van Handbag & Shoe Ontwerp benaderen op een professionele manier - het ontwerpen met aandacht voor constructie en materialen gericht op een bepaald type markt.

De cursus omvat: Analyse: Handtas Categorieën Analyse: Material - Vakmanschap Analyse: Accessoires Analyse: Trend Inspiration Analyse: tekentechniek Analyse: Kleuring Techniek Analyse: Het teruggeven van de Techniek

Accessoires Design Course Ontwerp Schoenen en Handtassen dat je eigenlijk wilt... [-]


Bag Collectie Design Natuurlijk

Arsutoria School
Campus Voltijd 4 weken June 2018 Italië Milaan

De belangrijkste doelstelling van de Bag Collectie Design vier-weekse cursus is om de deelnemers onder te dompelen in het proces van creatieve ontwikkeling van een collectie tassen. De cursus is gericht op studenten in de mode scholen afgestudeerd, aan professionals die al werkzaam zijn in het gebied van de zakken (zowel in zak merken of retailers) en om profielen met verschillende achtergronden die van plan zijn om de mogelijkheid om een ​​carrière in de zak industrie na te streven te verkennen. [+]

De belangrijkste doelstelling van de Bag collectie Design vier-weekse cursus is om de deelnemers onder te dompelen in het proces van creatieve ontwikkeling van een collectie tassen. De cursus is gericht op studenten in de mode scholen afgestudeerd, aan professionals die al werkzaam zijn in het gebied van de zakken (zowel in zak merken of retailers) en om profielen met verschillende achtergronden die van plan zijn om de mogelijkheid om een ​​carrière in de zak industrie na te streven te verkennen.

Het eerste deel van de cursus is gewijd aan het schetsen en digitale tekening inleveren, om de studenten de basisinstrumenten voor het ontwerpen en handtas collectie geven. Het is belangrijker dan ooit om collecties die zowel commercieel levensvatbaar en efficiënt in termen van productie te ontwikkelen. Een nieuwe collectie succes zal hebben als de nieuwe modetrends worden geïnterpreteerd, uitgelegd en aangepast aan de specifieke concurrerende scenario en met het oog op efficiëntie (investeringen in voorzieningen, productiekosten). Voor jonge ontwerpers die besluiten om hun eigen lijn, technici en patroon-makers dat de behoefte aan een beter begrip van de dynamiek van de markt, of product managers van gestructureerde bedrijven met een traditie te voelen te lanceren, het doel van de cursus is om de handtas collectie ontwikkeling te begrijpen proces door de identificatie van een precieze doelgroep, de samenhang tussen de toevoer van het product en het distributiekanaal, de juiste prijsstelling en een geschikte keuze van productieprocessen en levering van materialen.... [-]


Semester Programma In Diamant Studies (30 Ects)

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University
Campus Voltijd 1 semester September 2018 Rusland Jakoetsk

Wij nodigen u uit om de fascinerende project dat in haar programma de hele weg uit de mijnbouw, de verwerking en sortering van diamanten om de overgang naar een fonkelende diamanten sieraden omvat. [+]

Semester Programma in Diamond Studies (30 ECTS)

De Sakha Republiek (Yakutia) is de grootste onderwerp van de Russische Federatie, uniek in zijn omgeving en grondgebied. Yakutian diamant provincie is de grootste in Rusland, het is goed voor 90% van de reserves, 95% van de productie in Rusland en 25% van de wereldwijde productie van diamanten. Hoogwaardige diamanten zijn het kenmerk van de Republiek Sakha (Yakutia). Studenten, professionals en alle geïnteresseerden de kans om deel te nemen aan een spannend onderwijsproject en in contact komen met de sprankelende wereld van de sieraden.

Wij nodigen u uit om de fascinerende project dat in haar programma de hele weg uit de mijnbouw, de verwerking en sortering van diamanten om de overgang naar een fonkelende diamanten sieraden omvat. ... [-]


Inleiding Tot Hoedenzaak

Kensington and Chelsea College
Campus Deeltijd 10 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Hier een aantal fundamentele processen van de muts te maken om uw eigen hoeden creat. [+]

We hebben een internationale reputatie voor de hoge standaard van modeartikelen studie die wij aanbieden. Veel van onze studenten op modeartikelen cursussen nationale en internationale prijswinnaars geweest en zijn gegaan om succesvolle professionele hoedenmakers, met werk op London Fashion Week en andere high profile tentoonstellingen geworden.

De cursussen worden gegeven door professionals uit de industrie in een gespecialiseerde hoedenzaak studio en onze studenten zijn in staat om een ​​voorproefje van hoe het is om te werken als een hoedenmaker door middel van live-projecten met de industrie te krijgen. Door onze contacten met vele Britse hoedenmakers kunnen we werkervaring kansen voor degenen die wensen te hoedenmakerij na te streven als een carrière te vergemakkelijken. We zijn blij om flexibele opleidingen te bieden aan individuele student behoeften te voldoen.... [-]


Juwelen En Zilversmeden - Ontwikkeling Van Vaardigheden Voor De Gevorderde Juwelier

Kensington and Chelsea College
Campus Deeltijd 10 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus wordt uitsluitend aangeboden aan mensen met veel ervaring in het maken van sieraden. Het programma zal worden geleid en onderwezen door het hoofd van de Sieraden met leden van het team een ​​bezoek aan gespecialiseerde vaardigheden te leveren. [+]

Onze motiveren en enthousiast team van Juwelen en Zilversmeden docenten zijn allemaal oefenen makers en freelance commerciële ontwerpers als ervaren docenten.

De afdeling is goed verbonden met de industrie en de huidige gebeurtenissen en de voordelen van banden met bedrijven in sieraden kwartaal Hatton Garden's en galeries, leveranciers en tentoonstellingen over Londen.

Ons team bevordert een 'hands on' ervaring waar u kunt leren en te oefenen een breed scala aan vaardigheden voor de bouw, het solderen en het vormen van metaal en steen instelling, oppervlakte inrichting en afwerking. Onze cursussen bieden zo veel bench-werkervaring mogelijk als we geloven dat dit voedt een grondige kennis van praktische en 3-dimensionale problemen op te lossen, evenals het verwerven van kennis over materialen en processen.... [-]


Sieraden Workshop

Kensington and Chelsea College
Campus Deeltijd 10 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Een gemengde niveau cursus die een scala aan sieraden en zilversmeden technieken dekt. Deze cursus biedt de mogelijkheid om metaal-werkende vaardigheden te leren voor het maken van decoratieve voorwerpen zoals juwelen, of functionele voorwerpen zoals lepels of kommen. [+]

Onze motiveren en enthousiast team van Juwelen en Zilversmeden docenten zijn allemaal oefenen makers en freelance commerciële ontwerpers als ervaren docenten.

De afdeling is goed verbonden met de industrie en de huidige gebeurtenissen en de voordelen van banden met bedrijven in sieraden kwartaal Hatton Garden's en galeries, leveranciers en tentoonstellingen over Londen.

Ons team bevordert een 'hands on' ervaring waar u kunt leren en te oefenen een breed scala aan vaardigheden voor de bouw, het solderen en het vormen van metaal en steen instelling, oppervlakte inrichting en afwerking. Onze cursussen bieden zo veel bench-werkervaring mogelijk als we geloven dat dit voedt een grondige kennis van praktische en 3-dimensionale problemen op te lossen, evenals het verwerven van kennis over materialen en processen.... [-]


Juwelen Avond Workshop

Kensington and Chelsea College
Campus Deeltijd 4 - 5 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Een gemengde niveau cursus die een scala aan sieraden en zilversmeden technieken dekt. Deze cursus biedt de mogelijkheid om metaal-werkende vaardigheden te leren voor het maken van decoratieve voorwerpen zoals juwelen, of functionele voorwerpen zoals lepels of kommen. [+]

Onze motiveren en enthousiast team van Juwelen en Zilversmeden docenten zijn allemaal oefenen makers en freelance commerciële ontwerpers als ervaren docenten.

De afdeling is goed verbonden met de industrie en de huidige gebeurtenissen en de voordelen van banden met bedrijven in sieraden kwartaal Hatton Garden's en galeries, leveranciers en tentoonstellingen over Londen.

Ons team bevordert een 'hands on' ervaring waar u kunt leren en te oefenen een breed scala aan vaardigheden voor de bouw, het solderen en het vormen van metaal en steen instelling, oppervlakte inrichting en afwerking. Onze cursussen bieden zo veel bench-werkervaring mogelijk als we geloven dat dit voedt een grondige kennis van praktische en 3-dimensionale problemen op te lossen, evenals het verwerven van kennis over materialen en processen.... [-]


Specialist Modeartikelen Technieken: Experimentele Toeters En Bellen

Kensington and Chelsea College
Campus Deeltijd 2 weken June 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Leer hoe om te werken in traditionele en niet-traditionele manieren met Veling en Crin om drama toe te voegen aan uw modeartikelen. Ideaal voor studenten met eerdere modeartikelen ervaring die wensen om hun expertise uit te breiden met nieuwe materialen en benaderingen. [+]

We hebben een internationale reputatie voor de hoge standaard van modeartikelen studie die wij aanbieden. Veel van onze studenten op modeartikelen cursussen nationale en internationale prijswinnaars geweest en zijn gegaan om succesvolle professionele hoedenmakers, met werk op London Fashion Week en andere high profile tentoonstellingen geworden.

De cursussen worden gegeven door professionals uit de industrie in een gespecialiseerde hoedenzaak studio en onze studenten zijn in staat om een ​​voorproefje van hoe het is om te werken als een hoedenmaker door middel van live-projecten met de industrie te krijgen. Door onze contacten met vele Britse hoedenmakers kunnen we werkervaring kansen voor degenen die wensen te hoedenmakerij na te streven als een carrière te vergemakkelijken. We zijn blij om flexibele opleidingen te bieden aan individuele student behoeften te voldoen.... [-]