Cursus Programma's

Er zijn verschillende soorten cursussen beschikbaar: van online cursussen tot aan zomercursussen en intensieve cursussen. Cursussen dienen vele verschillende doeleinden voor verschillende studenten en worden soms gebruikt om de kloof tussen verschillende fasen van de academische studie te overbruggen, of om extra kwalificaties bij te leren of professionele training. Er zijn cursussen binnen een breed scala aan onderwerpen te volgen, van schoonheidsspecialist tot engineering, van voedsel- en drankstudies tot wet- en regelgeving, van biologie tot mode. Het brede scala aan cursussen kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Start jouw zoektocht door hieronder de lijst met meest populaire cursussen te bekijken.

Nieuw toegevoegde opleidingen

IFDA Italian Fashion & Design Academy

Cursus modevormgeving

Januari 15, 2019
De driejarige cursus in Fashion Design en Patternmaking wil jonge professionals trainen in het ontwerpen en implementeren van hun eigen ideeën en collecties en om samen te werken met andere ontwerpers als modeconsulenten.

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Chinese taalcursus Lente

Januari 13, 2019
Kom naar XJTLU om de meest gesproken taal ter wereld te leren bij een vooraanstaande Chinees-Britse universiteit. Ervaar kwaliteitsonderwijs in het cultureel rijke, historische Suzhou.

Hannibal - LaGrange University

ESL-cursus (Engels als tweede taal)

Januari 10, 2019
Lessen voor studenten die niet hoog genoeg zijn om een TOEFL-score te behalen als een traditionele student, maar kunnen beginnen met deze lessen om hen voor te bereiden op onze andere majors en programma's.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen