Cursus Programma's

Er zijn verschillende soorten cursussen beschikbaar: van online cursussen tot aan zomercursussen en intensieve cursussen. Cursussen dienen vele verschillende doeleinden voor verschillende studenten en worden soms gebruikt om de kloof tussen verschillende fasen van de academische studie te overbruggen, of om extra kwalificaties bij te leren of professionele training. Er zijn cursussen binnen een breed scala aan onderwerpen te volgen, van schoonheidsspecialist tot engineering, van voedsel- en drankstudies tot wet- en regelgeving, van biologie tot mode. Het brede scala aan cursussen kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Start jouw zoektocht door hieronder de lijst met meest populaire cursussen te bekijken.

Nieuw toegevoegde opleidingen

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Cursus in politiek crisisbeheer en communicatie

September 25, 2018
De cursus Politieke crisisbeheersing en communicatie speelt in op de noodzaak om mensen die hun werk uitvoeren op te leiden in de regering, in oppositiepartijen of tijdens een verkiezingscampagne, hoe ze communicatief kunnen functioneren in een crisissituatie. De spelregels zijn compleet veranderd. Dankzij de ontwikkeling van technologie leven we in… [+] een veel meer onderling verbonden wereld waarin burgers zich meer bewust zijn van wat er gebeurt en de heersers, leiders en kandidaten niet langer de enige informatiezenders zijn die acteurs in het circuit van de communicatie Voorbij de politieke concurrentie neemt toe naarmate er dagelijks nieuwe partijen en bewegingen verschijnen die interfereren met het werk van de politiek, vandaag de dag de burgers dankzij sociale netwerken actief ingrijpen als ontvangers en zenders tegelijkertijd, en hun apparaten mobiele telefoons bieden hen de mogelijkheid om relevante en invloedrijke informatie in realtime te ontvangen en te genereren, wat onverwachte situaties oplevert. [-]

Aalto University Executive Education

Cursus: Game Executive

September 25, 2018
Game Executive onderzoekt het gamesuniversum en bereidt u voor op het omgaan met de wereldwijde uitdagingen van het beheren en opbouwen van een succesvol bedrijf. Het programma biedt u de mogelijkheid om zinvolle verbindingen tot stand te brengen met experts, peers en potentiële partners in de gamesindustrie.

Asian Institute of Management

Cursus: Development Executive-programma's

September 21, 2018
De Development Execution Programmes (DEP's) van de Stephen Zuellig School of Development Management (DEP's) zijn korte niet-universitaire cursussen over gespecialiseerde onderwerpen die relevant zijn voor ontwikkelaars.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Welke verschillende soorten cursussen kan ik kiezen?

Welkom op de pagina waar je kennis kunt maken met studeren door middel van korte cursussen, online cursussen, afstandsonderwijs of business cursussen. Sommige mensen kiezen er voor om te beginnen met één van de korte cursussen om zo verder te werken naar een certificaat of diploma. Managers willen hun werknemers wellicht naar één van onze cursussen sturen voor een carrièretraining om zo hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Of je nu in de Business of Financiën wilt werken, een diploma af wilt ronden of alleen wat vaardigheden op wilt poetsen, er is altijd een cursus die aan jouw wensen voldoet!


Korte Cursussen

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om enkele korte cursussen te volgen. Korte cursussen zijn ontworpen om specifieke vaardigheden bij te brengen op het gebied van Design, Educatie, Computers, Engineering, Psychologie, en nog veel meer. Korte cursussen variëren in lengte, maar kunnen meestal binnen een paar dagen, enkele weken of maanden worden afgerond. Iemand die bijvoorbeeld geïnteresseerd is in computertechnologie of IT kan enkele korte cursussen volgen om zo een certificaat te bemachtigen.

Korte cursussen zijn ook geschikt voor mensen die al een sterke achtergrond hebben binnen een bepaald gebied, maar die meer intensieve training nodig hebben in specifieke vaardigheden zoals informatie technologie, educatie of andere vakgebieden, en die deze vaardigheden binnen een paar weken of sneller willen beheersen.


Online Cursussen

Online leren is ontwikkeld om zo tegemoet te komen aan drukke professionals en bedrijven die hun educatie- en trainingsmogelijkheden willen uitbreiden maar ook aan hun drukke schema willen voldoen. Een online cursus geeft je de mogelijkheid om te werken in je eigen tempo en in je eigen tijd. Sommige van deze cursussen geven je de kans om vrij snel specifieke certificaten af te ronden binnen verschillende studiegebieden. Sommigen zijn vrij specifiek, terwijl anderen wat breder qua opzet zijn. Bedrijven kunnen sommige van hun werknemers een online cursus aanbieden, om zo een certificaat af te ronden dat vereist is of om hen op die manier waardevolle vaardigheden bij te brengen binnen vrij specifieke vakgebieden of subcategorieën daarvan. Er zijn honderden online cursussen op deze site om uit te kiezen, dus voel je vrij om door het cursusaanbod te bladeren.


Afstandsonderwijs

Met afstandsonderwijs, net als met online cursussen, kun je een volledig studie programma volgen, of alleen één of twee cursussen, afhankelijk van jouw wensen en carrièreperspectieven. Begin langzaam en groei terwijl je meer cursussen toevoegt als je tijd hebt! Afstandsonderwijs omvat vele gebieden, zoals business, rechten, psychologie en technologie.

 

ENKELE POPULAIRE CURSUS CATEGORIEËN


1. Psychologie Cursussen

Psychologie
is een studie van de geest en het gedrag, waaronder de motivatie waarom mensen bepaalde dingen doen en theorieën over de ontwikkeling van het kind. Een studie van de psychologie bereidt je voor op een carrière op het gebied van menselijk gedrag en kan je de kwalificaties geven om te werken als klinisch psycholoog, adviseur, sociaal werker, onderzoeker of andere carrières. Dit vakgebied is zeer populair en zal blijven groeien als gevolg van de noodzaak om de menselijke motivatie en de psychologie van het gedrag te verklaren. Sommige afgestudeerden werken zelfs op het gebied van sport, entertainment en advertisement.

Cursussen die worden aangeboden op het gebied van de psychologie behandelen de motivatie van het menselijk gedrag, theorieën over de menselijke ontwikkeling, experimentele psychologie en meer. Het volgen van deze cursussen geeft je een sterke achtergrond op het gebied van de psychologie zodat je deze kennis mee kunt nemen en er op voort kunt bouwen, gecombineerd met andere cursussen of studie programma's.


2.Rechten Cursussen

Het vakgebied van de Rechten houdt zich bezig met nationaal en internationaal recht en bereidt je voor op een carrière binnen de rechtspraktijk. Verschillende instituten waar wij over beschikken bieden cursussen aan op het gebied van juridische communicatie, als ook andere belangrijke gebieden binnen de rechten. Een carrière binnen de rechten kan heel lucratief zijn en omvat onder meer werken als advocaat in particuliere praktijken, als juridisch adviseur, juridisch medewerker en vele andere beroepen. Iemand die geïnteresseerd is in het diverse vakgebied van de rechten kan beginnen met korte cursussen en daarna uitbreiden naar een compleet programma.


3.Business Cursussen

Er zijn vele specifieke business cursussen waar je uit kunt kiezen en werkgevers profiteren er enorm van om hun werknemers zo'n cursus aan te bieden. Sommige business cursussen richten zich op het creëren van managementtalent uit een poule van business medewerkers, als ook het bevorderen van werkprestaties en het verbeteren van de winst. Deze cursussen en vele anderen bieden een goede manier om de winst te verhogen door te studeren tussen werknemers. Deze cursussen kunnen worden gebruikt als "verbeterplan" voor je werk, waar je je werknemers heen kunt sturen voor zelfontplooiing op het gebied van business.

 

Voordelen

De voordelen van het volgen van een cursus zijn veelzijdig. Het geeft niet alleen werkende professionals een manier om terug te keren naar school in hun eigen tijd, maar biedt werkgevers ook de kans om hun personeel te laten ontwikkelen en werknemers te voorzien van extra training om zo aan de veranderende behoeften van hun business te kunnen voldoen.

Daarnaast kunnen drukke moeders en anderen zelf kiezen hoeveel cursussen zij willen volgen en wanneer, gebaseerd op hun eigen interesses. Werk naar een master of geavanceerd diploma toe, een certificaat of enkel een specifieke vaardigheid waar je meer over zou willen weten.

Afstandsonderwijs heeft een enorme aantrekkingskracht als internationaal portaal waarbinnen mensen van alle rangen en standen, nationaliteiten en achtergronden kunnen kiezen uit een breed scala aan cursussen om zo op hun eigen tempo te kunnen werken aan het verwezenlijken van hun carrièredoelen.


Verschillen in Duur en Kosten

Op deze site heb je een breed scala aan universiteiten, hogescholen en colleges om uit te kiezen. Voel je vrij om de verschillende scholen te bekijken en hun kosten te vergelijken. Je zult zeker iets vinden dat aan jouw budget en wensen voldoet.

Je kunt een breed aanbod aan cursussen vinden, afhankelijk van of je eenmalig een cursus wilt volgen of een uitgebreid studieprogramma wilt samenstellen. Zoek naar cursussen binnen Business, Communicatie, Accounting, Marketing, Rechten, Counselling, Hotel Management, Fotografie en Kunst!