Cursus Programma's

Er zijn verschillende soorten cursussen beschikbaar: van online cursussen tot aan zomercursussen en intensieve cursussen. Cursussen dienen vele verschillende doeleinden voor verschillende studenten en worden soms gebruikt om de kloof tussen verschillende fasen van de academische studie te overbruggen, of om extra kwalificaties bij te leren of professionele training. Er zijn cursussen binnen een breed scala aan onderwerpen te volgen, van schoonheidsspecialist tot engineering, van voedsel- en drankstudies tot wet- en regelgeving, van biologie tot mode. Het brede scala aan cursussen kan overweldigend zijn - maar laat je hier niet door afschrikken! Start jouw zoektocht door hieronder de lijst met meest populaire cursussen te bekijken.

Nieuw toegevoegde opleidingen

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Ib Uitgebreide Essay-zomercursus

December 15, 2017
Het exclusieve zomerprogramma van ISSOS biedt middelbare scholieren (13-18 jaar) de unieke kans om leren, creatieve verrijking en actievolle avonturen te combineren in de wereldberoemde en verbluffende universiteitssteden St Andrews in het Verenigd Koninkrijk.

David Game Higher Education

BTEC HND Diploma Level 5 Public Services

December 14, 2017
Pearson BTEC HND Diploma Level 5 Openbare diensten (met padopties: Policing, Criminology & Emergency Services) Cursusstructuur Deze cursus is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die carrière willen maken in de openbare en nooddiensten - politie, brandweer, ambulancedienst, gevangenisdienst, strijdkrachten, douane en accijnzen, … [+]noodplanning - beveiligingsdiensten, volksgezondheid en criminaliteit Justitie ondersteunende agentschappen. Je ontwikkelt een goed begrip van belangrijke incidenten, menselijke psychologie en sociologie, diversiteit, criminologie, gezondheid en veiligheid en je eigen persoonlijke efficiëntie en ontwikkeling in alle situaties waarin openbare diensten worden ingezet. De Edexcel BTEC Level 4 & 5 HNC / D in Public Services biedt een specialistisch, werkgerelateerd studieprogramma dat de belangrijkste kennis, inzicht en praktische vaardigheden omvat die vereist zijn in de sector Public Services en dat ook bijzondere nadruk legt door de keuze van gespecialiseerde eenheden afgestemd in jaar 1 en 2 op het door jou gekozen loopbaantraject. Aan het einde van je cursus, heb je een erkende kwalificatie die definitieve trajecten voor werkgelegenheid in de openbare diensten en andere carrières zal zijn die een gedisciplineerde maar zorgzame aanpak vereisen. Er zijn mogelijkheden voor verdere studie- en loopbaanopties: de cursus biedt een nationaal erkende kwalificatie die loopbaanontwikkeling en professionele ontwikkeling biedt voor mensen die al werken of die werk willen zoeken in de publieke sector. De cursus biedt: een diepgaande studie van een breed scala van publieke diensten mogelijkheden om meer te weten te komen over de banen die beschikbaar zijn in deze diensten en bereid u voor op hun toegangsprocedures regelmatig contact met ambtenaren en bezoeken aan openbare dienstverleners praktische opdrachten en projecten die rechtstreeks verband houden met de hedendaagse publieke-dienstensector praktisch werk aan gemeenschapsprojecten JAAR 1 Kleinschalige onderzoeksprojecten Organisaties en gedrag Eerlijke behandeling in openbare diensten Health & Safety Management in Public Services The Global Environment Gerechtigheid en straf Noodplanning en de openbare diensten Misdaadvermindering en communautaire veiligheid JAAR 2 Beheer van publieke sectorfinanciering Regeringsbesluitvorming en de openbare diensten Onderzoeksproject Persoonlijke en professionele ontwikkeling [-]

E-Learning University of Athens

Cursus In Ontwerp En Optimalisatie Van Gebouwen Zonder Energieverbruik

December 18, 2017
Deze online cursus is het resultaat van de samenwerking van de Universiteit van Athene met de International Union of Architects - ARES Int. WP en is gebaseerd op afstandsonderwijs met als basis het onderwijssysteem van het E-learningprogramma van het Centrum voor Permanente Vorming en Levenslang Leren van de Nationale Universiteit en Kapodistrian University… [+] of Athens (UOA). [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Welke verschillende soorten cursussen kan ik kiezen?

Welkom op de pagina waar je kennis kunt maken met studeren door middel van korte cursussen, online cursussen, afstandsonderwijs of business cursussen. Sommige mensen kiezen er voor om te beginnen met één van de korte cursussen om zo verder te werken naar een certificaat of diploma. Managers willen hun werknemers wellicht naar één van onze cursussen sturen voor een carrièretraining om zo hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Of je nu in de Business of Financiën wilt werken, een diploma af wilt ronden of alleen wat vaardigheden op wilt poetsen, er is altijd een cursus die aan jouw wensen voldoet!


Korte Cursussen

Sommige mensen geven er de voorkeur aan om enkele korte cursussen te volgen. Korte cursussen zijn ontworpen om specifieke vaardigheden bij te brengen op het gebied van Design, Educatie, Computers, Engineering, Psychologie, en nog veel meer. Korte cursussen variëren in lengte, maar kunnen meestal binnen een paar dagen, enkele weken of maanden worden afgerond. Iemand die bijvoorbeeld geïnteresseerd is in computertechnologie of IT kan enkele korte cursussen volgen om zo een certificaat te bemachtigen.

Korte cursussen zijn ook geschikt voor mensen die al een sterke achtergrond hebben binnen een bepaald gebied, maar die meer intensieve training nodig hebben in specifieke vaardigheden zoals informatie technologie, educatie of andere vakgebieden, en die deze vaardigheden binnen een paar weken of sneller willen beheersen.


Online Cursussen

Online leren is ontwikkeld om zo tegemoet te komen aan drukke professionals en bedrijven die hun educatie- en trainingsmogelijkheden willen uitbreiden maar ook aan hun drukke schema willen voldoen. Een online cursus geeft je de mogelijkheid om te werken in je eigen tempo en in je eigen tijd. Sommige van deze cursussen geven je de kans om vrij snel specifieke certificaten af te ronden binnen verschillende studiegebieden. Sommigen zijn vrij specifiek, terwijl anderen wat breder qua opzet zijn. Bedrijven kunnen sommige van hun werknemers een online cursus aanbieden, om zo een certificaat af te ronden dat vereist is of om hen op die manier waardevolle vaardigheden bij te brengen binnen vrij specifieke vakgebieden of subcategorieën daarvan. Er zijn honderden online cursussen op deze site om uit te kiezen, dus voel je vrij om door het cursusaanbod te bladeren.


Afstandsonderwijs

Met afstandsonderwijs, net als met online cursussen, kun je een volledig studie programma volgen, of alleen één of twee cursussen, afhankelijk van jouw wensen en carrièreperspectieven. Begin langzaam en groei terwijl je meer cursussen toevoegt als je tijd hebt! Afstandsonderwijs omvat vele gebieden, zoals business, rechten, psychologie en technologie.

 

ENKELE POPULAIRE CURSUS CATEGORIEËN


1. Psychologie Cursussen

Psychologie
is een studie van de geest en het gedrag, waaronder de motivatie waarom mensen bepaalde dingen doen en theorieën over de ontwikkeling van het kind. Een studie van de psychologie bereidt je voor op een carrière op het gebied van menselijk gedrag en kan je de kwalificaties geven om te werken als klinisch psycholoog, adviseur, sociaal werker, onderzoeker of andere carrières. Dit vakgebied is zeer populair en zal blijven groeien als gevolg van de noodzaak om de menselijke motivatie en de psychologie van het gedrag te verklaren. Sommige afgestudeerden werken zelfs op het gebied van sport, entertainment en advertisement.

Cursussen die worden aangeboden op het gebied van de psychologie behandelen de motivatie van het menselijk gedrag, theorieën over de menselijke ontwikkeling, experimentele psychologie en meer. Het volgen van deze cursussen geeft je een sterke achtergrond op het gebied van de psychologie zodat je deze kennis mee kunt nemen en er op voort kunt bouwen, gecombineerd met andere cursussen of studie programma's.


2.Rechten Cursussen

Het vakgebied van de Rechten houdt zich bezig met nationaal en internationaal recht en bereidt je voor op een carrière binnen de rechtspraktijk. Verschillende instituten waar wij over beschikken bieden cursussen aan op het gebied van juridische communicatie, als ook andere belangrijke gebieden binnen de rechten. Een carrière binnen de rechten kan heel lucratief zijn en omvat onder meer werken als advocaat in particuliere praktijken, als juridisch adviseur, juridisch medewerker en vele andere beroepen. Iemand die geïnteresseerd is in het diverse vakgebied van de rechten kan beginnen met korte cursussen en daarna uitbreiden naar een compleet programma.


3.Business Cursussen

Er zijn vele specifieke business cursussen waar je uit kunt kiezen en werkgevers profiteren er enorm van om hun werknemers zo'n cursus aan te bieden. Sommige business cursussen richten zich op het creëren van managementtalent uit een poule van business medewerkers, als ook het bevorderen van werkprestaties en het verbeteren van de winst. Deze cursussen en vele anderen bieden een goede manier om de winst te verhogen door te studeren tussen werknemers. Deze cursussen kunnen worden gebruikt als "verbeterplan" voor je werk, waar je je werknemers heen kunt sturen voor zelfontplooiing op het gebied van business.

 

Voordelen

De voordelen van het volgen van een cursus zijn veelzijdig. Het geeft niet alleen werkende professionals een manier om terug te keren naar school in hun eigen tijd, maar biedt werkgevers ook de kans om hun personeel te laten ontwikkelen en werknemers te voorzien van extra training om zo aan de veranderende behoeften van hun business te kunnen voldoen.

Daarnaast kunnen drukke moeders en anderen zelf kiezen hoeveel cursussen zij willen volgen en wanneer, gebaseerd op hun eigen interesses. Werk naar een master of geavanceerd diploma toe, een certificaat of enkel een specifieke vaardigheid waar je meer over zou willen weten.

Afstandsonderwijs heeft een enorme aantrekkingskracht als internationaal portaal waarbinnen mensen van alle rangen en standen, nationaliteiten en achtergronden kunnen kiezen uit een breed scala aan cursussen om zo op hun eigen tempo te kunnen werken aan het verwezenlijken van hun carrièredoelen.


Verschillen in Duur en Kosten

Op deze site heb je een breed scala aan universiteiten, hogescholen en colleges om uit te kiezen. Voel je vrij om de verschillende scholen te bekijken en hun kosten te vergelijken. Je zult zeker iets vinden dat aan jouw budget en wensen voldoet.

Je kunt een breed aanbod aan cursussen vinden, afhankelijk van of je eenmalig een cursus wilt volgen of een uitgebreid studieprogramma wilt samenstellen. Zoek naar cursussen binnen Business, Communicatie, Accounting, Marketing, Rechten, Counselling, Hotel Management, Fotografie en Kunst!