Keystone logo

1 Academische cursus Opleidingen in Culinaire Vaardigheden in Zuid-Korea voor 2024

Filters

Filters

  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (1)
    • Terug naar hoofdcategorie
    Locaties
    Vind meer locaties
    Type graad
    Duur
    Studietempo
    Taal
    Taal
    Studieformaat

      Popular degree type

      Popular study format

      Popular education type

      Academische cursus Opleidingen in Culinaire Vaardigheden

      Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.

      De instellingen voor hoger onderwijs opgenomen regelmatige vier jaar hogescholen en universiteiten. Onderwijs wordt zeer serieus genomen in Zuid-Korea, en het land is de thuisbasis van een aantal wereldklasse universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met verschillende buitenlandse universiteiten, en zijn een goede manier voor buitenlanders om het leven in het land te ervaren.