Keystone logo
Zwitserland

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Zwitserland 2023

Aantal instellingen: 122
  • Windisch, Zwitserland

  De Masterstudio Design aan het Institute Contemporary Design Practices (ICDP) bestaat uit drie studio's: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Elke studio heeft een disciplinaire focus. Daarnaast richt het onderzoeksdiscours van het ICDP zich op digitale integratie, ontwerpculturen en circulair ontwerp en wordt multidimensionaal gereflecteerd en gecommuniceerd. De basis van ons toegepast onderzoek en projectwerk is de ontwerpterm "Advanced Design". In plaats van de huidige economische praktijk van maximalisatie nemen we de rol aan van de extrapreneur in onderwijs en ontwerp, wat staat voor samenwerking en systemische actie: actuele kwesties over wereldwijde crises, klimaatverandering en sociale ongelijkheid worden besproken en verder ontwikkeld. Duurzaamheid en ecologie, inclusie en technologie, interactie en materialiteit zijn de domeinen waarin de rol van design in vraag wordt gesteld en nieuwe visies op menselijk samenleven en economische activiteit worden gedefinieerd. De Masterstudio Design biedt verdieping in de professionele, toekomstgerichte ontwerppraktijk en toegepast onderzoek. Relevante onderzoeksvragen worden geïdentificeerd en gedefinieerd, passende en complexe ontwerpprocessen worden bedacht, projecten worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Communicatie, projectmanagement, interdisciplinair en onderzoeksgericht teamwerk zijn onderdelen van de training.

  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is voor studenten die leren benaderen als een manier van leven. We bieden een ondersteunende gemeenschap waar studenten en docenten samenwerken in het leerproces. IE University heeft een gepersonaliseerde, studentgerichte gemeenschap met een rijke diversiteit aan individuen, ideeën en benaderingen. Elk jaar zijn meer dan 130 nationaliteiten vertegenwoordigd op de campus, waarvan meer dan 75% van de studenten van buiten Spanje komt. IE University wordt over de hele wereld en door de meest prestigieuze verenigingen erkend vanwege het hoogwaardige onderwijs. Met een innovatieve visie, ondernemersgeest en een focus op geesteswetenschappen en academische strengheid, zet IE University zich in voor het opleiden van professionals die een verschil zullen maken in de samenleving. Onze praktijkgerichte benadering van leren begint in de klas en gaat door over de hele wereld, waarbij onze studenten worden voorbereid om internationale professionals te worden. Als je een inspirerende en uitdagende opleiding wilt die vorm geeft aan wie je bent en wie je zult worden, zal IE University je horizon verbreden, je verbinden met de wereld en je begeleiden op het unieke pad dat nodig is om je doelen te bereiken.

  • Barcelona, Spanje
  • Zürich, Zwitserland

  Swiss School of Business Research biedt academische excellentie met Zwitserse kwaliteit aan onze studenten die van over de hele wereld solliciteren om innovatieve bachelor-, master- en doctoraatsgraden na te streven. We bieden tal van voordelen en kansen voor groei en ontwikkeling, in een dynamische internationale omgeving, waar studenten interculturele diversiteit en innovatieve onderwijsstijlen kunnen vieren.

  • Neuchâtel, Zwitserland
  • Leicester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer

  CIES - International Centre for Sports Studies, is een onafhankelijk studiecentrum in Neuchâtel, Zwitserland. Het werd opgericht in 1995 als een stichting tussen de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), de universiteit van Neuchâtel, de stad en de staat Neuchâtel.

  • Brig, Zwitserland

  De Swiss Distance University of Applied Sciences (Fernfachhochschule Schweiz - FFHS) is een nationaal erkende universiteit. Sinds 1998 biedt het deeltijdse bachelor- en masteropleidingen en permanente educatieprogramma's aan. Met meer dan 20 jaar ervaring in afstandsonderwijs is het de toonaangevende e-learninguniversiteit in Zwitserland en een alternatief voor studenten die werk, gezin en studie willen combineren.

  • Port-Valais, Zwitserland
  • Brig, Zwitserland

  We worden beschouwd als de beste culinaire scholen van Zwitserland en een van 's werelds beste dankzij ons uitgebreide curriculum dat een eersteklas culinaire kunsteducatie combineert met praktische bedrijfstheorie. Voed je talent, voed je nieuwsgierigheid en bouw de sterke basis om te slagen in de wereld van de culinaire kunsten. Bij Culinary Arts Academy Switzerland krijg je niet alleen een opleiding van wereldklasse - je krijgt ook de kwalificaties om dit te ondersteunen.

  • Lausanne, Zwitserland
  • Singapore, Singapore
  • + 1 meer

  EHL Hospitality Business School , opgericht in 1893 als Ecole Hôtelière de Lausanne, pioniert met de methoden van het Zwitserse gastvrijheidsonderwijs en stelt de norm voor uitmuntendheid. Tegenwoordig combineert EHL de Zwitserse waarden van academische nauwgezetheid en industriële praktijk met creativiteit en innovatie voor klantgerichte hospitality management-graden die afgestudeerden voorbereiden om de toekomst te leiden en met respect en empathie te managen.

  • Lucerne, Zwitserland
  • Risch-Rotkreuz, Zwitserland

  De Lucerne School of Business is het expertisecentrum van Centraal-Zwitserland op de economisch en sociaal belangrijke gebieden van zakelijke en regionale economie, bankieren en financiën, communicatie en marketing, evenals toerisme en mobiliteit. De veeleisende, praktisch relevante en op onderzoek gebaseerde bachelor- en masteropleidingen die wij aanbieden, zijn essentieel voor het aantrekken van gekwalificeerde werknemers voor bedrijven, openbare instellingen en non-profitorganisaties.

  • Basel, Zwitserland

  De Universiteit van Basel, opgericht in 1460, is de oudste universiteit van Zwitserland. De Faculteit Bedrijfskunde en Economie werd opgericht in 1995 en is de op een na jongste van de in totaal zeven faculteiten van de Universiteit van Basel. Het vak economie wordt echter al bijna 150 jaar in Bazel onderwezen.

  • Geneva, Zwitserland

  ESDST is de dataschool van Rushford Business School, geaccrediteerd door het James Lind Institute. De school biedt hogere opleidingen in Data Science and Technology aan, waarvan de graad wordt uitgereikt door Rushford Business School. Onze docenten en mentoren zijn datawetenschappers en werken in gereputeerde posities in de industrie. We geven les met behulp van toegepaste methodologie met echte dataset en de opleiding wordt afgesloten met een adviserend sluitstukproject. Dit wordt gedaan met als doel onze studenten op te leiden tot topmanagers en datawetenschappers van wereldklasse.

  • Geneva, Zwitserland

  Webster University Geneva, opgericht in 1978 in Zwitserland, is een geaccrediteerde Amerikaanse universiteitscampus die programma's van hoge kwaliteit in het Engels aanbiedt op het niveau van niet-gegradueerden (bachelor) en afgestudeerden (master). Webster biedt een brede Liberal Arts-benadering van lesgeven in de cultureel rijke context van Zwitserland, en de universiteit is een belangrijk lid geworden van de gemeenschap en de geest waaruit "Genève Internationale" bestaat.

  • Geneva, Zwitserland

  We bieden Engelstalige basis-, bachelor-, master- en MBA-programma's in vakken die ondernemerschap, innovatie en leiderschap bevorderen en die zeer gewild zijn bij bedrijven. Deze omvatten onder meer bedrijfsadministratie, communicatie en public relations, internationaal zakendoen, digitaal zakendoen, sportmanagement, marketing, financiën en ondernemingen.

  • Zürich, Zwitserland

  Met bijna 30.000 ingeschreven studenten is de University Of Zurich (UZH) de grootste universiteit van Zwitserland. De universiteit bestaat uit zeven faculteiten die zo'n 100 verschillende vakgebieden bestrijken en biedt een breed scala aan bachelor-, master- en Ph.D. programma's. Talrijke onderscheidingen benadrukken de internationale faam van de universiteit op het gebied van geneeskunde, immunologie, genetica, neurowetenschappen en structurele biologie, evenals in de economie.

  • Ilanz, Zwitserland
  • London, Verenigd Koninkrijk

  Opgericht in 1962, zijn we stevig verankerd tussen 's werelds beste onderwijsinstellingen die gespecialiseerd zijn in hospitality en luxebeheer. We bieden toegepaste bedrijfseducatie, een combinatie van academische strengheid, praktische praktische vaardigheden en professionele stages - allemaal met een focus op het ontwikkelen van de zachte vaardigheden die een vereiste zijn in de moderne wereldeconomie.

  • Crans-Montana, Zwitserland
  • Marbella, Spanje
  • + 1 meer

  Drie internationale campussen, meer dan honderd nationaliteiten die bij ons studeren - als we 'Global Hospitality Education' zeggen, bedoelen we het echt. Of je nu op zoek bent naar bachelor- of masterprogramma's, Les Roches biedt academische strengheid met een twist van innovatie en ondernemerschap.