Keystone logo
Verenigde Arabische Emiraten

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Verenigde Arabische Emiraten 2023

Aantal instellingen: 110
  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is een internationale topuniversiteit in Spanje met campussen in Madrid en Segovia. IE wordt erkend als een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs ter wereld en vormt leiders die innovatie en verandering in organisaties stimuleren, door een leeromgeving te bieden waar technologieën en diversiteit een sleutelrol spelen bij het bevorderen van een wereldwijde visie, een ondernemersmentaliteit en een humanistische benadering.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  De Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) in Dubai is een van 's werelds toonaangevende hospitality business management-scholen en een integraal onderdeel van het wereldwijde luxehotelbedrijf Jumeirah Group. Het is een toonaangevende aanbieder van horecaopleidingen op universitair niveau en biedt niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen die zijn ontworpen om toekomstige leiders op het gebied van gastvrijheid te ontwikkelen. Alle studieprogramma's zijn volledig geaccrediteerd door het Ministerie van Hoger Onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten, het Institute of Hospitality in het Verenigd Koninkrijk en THE-ICE (International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education) in Australië.

  • Paris, Frankrijk
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 1 meer

  Université Paris Pantheon-Assas, opgericht in 1970, is de erfgenaam van 'La Sorbonne', de voormalige Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sinds de 13e eeuw. De universiteit wordt nationaal en internationaal erkend als de leidende Franse universiteit in de rechten, toegewijd aan het waarborgen van het hoogste niveau van excellentie, met betrekking tot alle rechtsgebieden.

  • Boston, Verenigde Staten
  • San Francisco, Verenigde Staten
  • + 4 meer

  Hult is meer dan een non-profit business school, het is een dynamische multiculturele gemeenschap die enkele van 's werelds meest vooruitstrevende zakelijke talenten opleidt, inspireert en verbindt. We keren de traditionele benadering van onderwijs om door ervaringen van leren door te gebruiken om de vaardigheden van studenten vanaf het moment dat ze bij ons komen te transformeren in die van een uitzonderlijke zakenman, vanaf het moment dat ze afstuderen.

  • North Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten

  Northwood University , International Program Centre (IPC) -Ras Al Khaimah, VAE maakt deel uit van de multinationale Knowledgucate Group of Institutions, met het hoofdkantoor in de VAE. Knowledgucate bezit en exploiteert een keten van peuterspeelzalen, K-12-scholen, Pre University Colleges, Undergraduate en Postgraduate degree colleges, evenals een universiteit in India. Het bezit en exploiteert ook onderwijsinstellingen in de VAE en het Verenigd Koninkrijk, naast het aanbieden van programma's in de online-ruimte.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Canadian University Dubai (CUD) biedt undergraduate en graduate opleidingen aan op basis van een wereldwijd toonaangevend internationaal curriculum. CUD, gelegen in de levendige zakenwijk van de stad, biedt studenten de unieke kans om eersteklas Canadees onderwijs te volgen terwijl ze de dynamische levensstijl van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten ervaren.

  • Jumeirah, Verenigde Arabische Emiraten
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 meer

  Raindance, een professionele, geaccrediteerde filmschool met een onafhankelijke geest, geeft sinds 1992 les aan beginnende en ervaren filmmakers. Ons ethos is gericht op onafhankelijkheid en onze cursussen zijn ontworpen om je vaardigheden op jouw manier en in jouw stijl te ontwikkelen.

  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

  Britts Imperial College, UAE is een Academisch Centrum & Onderwijspartner van vier wereldwijd erkende Britse en Europese universiteiten van het hoogste niveau om undergraduate, postdoctorale en doctoraatsprogramma's aan te bieden die door deze universiteiten worden toegekend aan aspirant-studenten van over de hele wereld. Aangestuurd door een team van doorgewinterde onderwijskundigen als de Raad van Bestuur, met tientallen jaren ervaring, heeft Britts Imperial College een visionair leiderschapsteam van over de hele wereld. Britts Imperial College is geaccrediteerd door verschillende prestigieuze Britse exameninstanties en verwelkomt studenten uit meer dan 31 landen. Wereldwijd geaccrediteerde universitaire diploma's, overdracht van de universitaire campus naar het VK, Europa en de VS met verblijf na de studie en werkmogelijkheden, de mogelijkheid om te werken tijdens het studeren in de VAE, hybride onderwijsmethodologie in combinatie met beurzen en een flexibele betalingsstructuur , zijn de onderscheidende factoren bij Britts Imperial College.

  • Al Jazirah Al Hamra, Verenigde Arabische Emiraten
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 8 meer

  Ascencia Business School biedt studenten de mogelijkheid om internationale universitaire programma's te studeren terwijl ze in de VAE wonen. Ons belangrijkste doel is om al onze studenten kwalitatief en kosteneffectief onderwijs te bieden en we zijn trots op het handhaven van de hoogste academische normen. Ascencia Business School heeft een goed begrip van de lokale markt en een enorme hoeveelheid ervaring in het managen van onderwijs sinds 2006. We hebben de markt in het Midden-Oosten verkend en manieren gevonden om het volledig geaccrediteerde, goedgekeurde en erkende curriculum met succes op de markt te brengen. Onze cursussen worden gegeven door westerse gekwalificeerde docenten met hun doctoraat en afkomstig uit academici en met relevante industriële ervaring.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 3 meer

  Texila American University ontwikkelt al meer dan een decennium grote geesten op het gebied van geneeskunde. Vertegenwoordigd door een traditie van innovatie en onderzoek, betreden we nieuwe wegen, verleggen we de grenzen van kennis en maken we impact op het leven van onze studenten. We willen deze traditie voortzetten voor een toekomst die ons werk en onze erkenning op het internationale toneel zal bepalen.

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  De internationaal hoog aangeschreven Khalifa University is de enige universiteit in de VAE met de onderzoeks- en academische programma's die het hele scala aan strategische, wetenschappelijke en industriële uitdagingen aangaan waarmee de transformatie van de kenniseconomie in de VAE en onze snel evoluerende wereld worden geconfronteerd. De faculteit van wereldklasse en de ultramoderne onderzoeksfaciliteiten bieden een ongeëvenaarde leerervaring voor studenten uit de VAE en het buitenland. De universiteit brengt het beste op het gebied van wetenschap, techniek en geneeskunde in de VAE samen om gespecialiseerde graden aan te bieden die veelbelovende afgestudeerden van de middelbare school helemaal naar hooggewaardeerde doctoraathouders kunnen brengen.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  MDX Dubai is de eerste buitenlandse campus van de gerenommeerde Middlesex University in Londen (VK). De campus is geopend in 2005 en heeft meer dan 3.800 studenten van meer dan 118 nationaliteiten. MDX Dubai, een Britse universiteit van wereldklasse met een 5-sterrenbeoordeling van de Dubai Knowledge and Human Development Authority, is een van de toonaangevende instellingen die kwalitatief hoogstaand Brits onderwijs in de VAE aanbiedt.

  • Ras Al-Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten

  De University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah werd voor het eerst opgericht in 2008 en heeft een vergunning van de regering van Ras Al Khaimah. We bieden undergraduate en postgraduate opleidingen in verschillende disciplines.

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  De Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) in Abu Dhabi, is een onderzoeksgebaseerde academische instelling op academisch niveau die gespecialiseerde opleidingen aanbiedt voor lokale en internationale studenten op het gebied van kunstmatige intelligentie. De MBZUAI heeft tot doel de vooruitgang van wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling, overdracht en gebruik van kunstmatige intelligentie te ondersteunen door de introductie van MSc en Ph.D. programma's waarmee studenten hun intellectuele potentieel kunnen benutten in een ultramoderne omgeving. Het doel van de MBZUAI is om academische en onderzoeksuitmuntendheid op lokaal, regionaal en internationaal niveau te bereiken, om haar studenten te helpen slagen in hun carrière en hun verworven kennis te benutten om enkele van de grootste uitdagingen van onze tijd aan te gaan.

  • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...