Keystone logo
Verenigde Arabische Emiraten

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Verenigde Arabische Emiraten 2024

Aantal instellingen: 23
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tsjechië
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 2 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Marokko
  • Brussels, België
  • + 1 meer

  Onze missie is het bevorderen van de ontwikkeling van islamitische financiering door de verspreiding van goede praktijken, het stimuleren van innovatie en het promoten van het initiatief. We komen tussen door middel van onderzoek, publicaties, het creëren van netwerkplatforms en training.

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  Betaalbare bedrijfsprogramma's voor studenten met een universitaire kwalificatie. Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren, je team wilt verbeteren of een professionele opleiding wilt volgen, de MAK Institute Learning Pathways kunnen je alles bieden wat je nodig hebt.

  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten

  EPTI, opgericht in 1997, is een van de toonaangevende particuliere instituten van de VAE om nieuwe ontwikkelingen in de wereld van leren en technologie te accommoderen, het is gehuisvest in een chique en eersteklas plaats van Sharjah, heeft ruime collegezalen, een goed gebouwde bibliotheek, een modern computerlokaal met 24-uurs internetfaciliteit naast een team van gekwalificeerde en ervaren docenten met verschillende nationaliteiten.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Atlas Educational Institute , is een van de meest gereputeerde onderwijsinstellingen, opgericht in het jaar 1998, met de primaire visie en missie om kwaliteitsonderwijs en -opleiding te bieden aan zowel onderdanen als expats in een verscheidenheid aan studiemogelijkheden in verschillende disciplines met behulp van zowel traditionele als innovatieve instructietechnieken gebaseerd op moderne informatietechnologie, binnen de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs en Jeugd in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  Abu Dhabi Ports, met hoofdkantoor in Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is een bedrijf dat 11 havens en terminals in de VAE en Guinee bezit, beheert en exploiteert.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Polyskills Institute levert opleidingen van wereldklasse op het gebied van taal- en lerarenopleiding. Polyskills richt zich op lokale eisen en branchevereisten, terwijl het up-to-date blijft met de nieuwste technologische ontwikkelingen en trainingsmethoden.

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) werd opgericht in 2007 en heeft zeven (7) entiteiten: Al Jazirah Institute of Science and Technology in Abu Dhabi, Al Jaheli Institute of Science and Technology in Al Ain, Baynounah Institute of Science and Technology in Western Region, Al Reef Institute of Logistics and Applied Technology in Al Shahama, Sharjah Institute of Science & Technology in Sharjah, Secondary Technical Schools (STS) en Vocational Education Development Center (VEDC).

  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

  Welkom op de website van de Abu Dhabi Polytechnic. ADPoly is een overheidsinstantie die wordt beheerd door het Institute of Applied Technology. ADPoly is een opwindende nieuwe onderneming die de internationaal erkende toegepaste bachelor / hogere diploma's van geavanceerde carrières en majors brengt in samenwerking met verschillende partners en een getalenteerd team van beheerders en instructeurs.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  We nodigen u uit om onze uitzonderlijke portfolio van educatieve aanbiedingen te bekijken, variërend van onze exclusieve certificeringsvoorbereiding tot kortere gerichte programma's rond geselecteerde onderwerpen. Neem na het bekijken van onze website gerust contact met ons op om manieren te vinden waarop we kunnen samenwerken om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Knowledge Point is het toonaangevende opleidingsinstituut in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. We stellen studenten in staat door hen uitstekende training en bekendheid te bieden om hen klaar te maken voor de industrie.

  • Al Nahda, Verenigde Arabische Emiraten

  Het Emirates College for Management & Information Technology (ECMIT) is een instelling voor hoger onderwijs die oorspronkelijk werd opgericht en in 1998 werd erkend door het Ministerie van Onderwijs van de VAE als Emirates Center for Management and Information Technology. In 2004 werd het centrum omgedoopt tot Emirates College For Management And Information Technology en werd een reeks van vijf missiegedreven doelen ontwikkeld om de toekomstige koers van het college vorm te geven.

  • Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

  Syscoms Information Technology Institute is een gediversifieerde onderneming van LULU Group, die over de hele wereld uiteenlopende zakelijke activiteiten heeft en gevestigd is in Abu Dhabi. Bekend instituut in de regio voor kwaliteitsonderwijs sinds 1990, biedt Syscoms Institute momenteel korte cursussen informatietechnologie, bedrijfskunde, soft skills en taal aan.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  Development Institute for Science & Computer, bekend als "DISC", is een trainingscentrum in het centrum van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Door de decennia heen hebben we een uitstekend winstgevendheidsniveau en groeipercentage bewezen in termen van het aantal afgevaardigden dat in de VAE en daarbuiten studeert. Ons concurrentievoordeel samen met nieuwe trainingstechnieken plaatst DISC in de voorhoede van trainingsdiensten.