Keystone logo
Verenigde Staten

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Verenigde Staten 2023

Aantal instellingen: 4001
  • Dallas

  SMU's Moody School of Graduate and Advanced Studies biedt met trots doctoraats- en masterdiploma's aan op een breed scala van gebieden in vier verschillende hogescholen en scholen: het Dedman College of Humanities and Sciences, de Lyle School of Engineering, de Meadows School of the Arts, en de Simmons School voor Onderwijs en Menselijke Ontwikkeling. Deze programma's helpen studenten hun passies na te jagen en leveren een belangrijke bijdrage aan zowel de academische wereld als het bedrijfsleven.

  • Berkeley

  UC Berkeley Extension, opgericht in 1891, is de afdeling voor permanente educatie van de University of California, Berkeley. Tegenwoordig biedt Extension meer dan 2.000 cursussen per jaar, inclusief online cursussen, samen met meer dan 75 professionele certificaten en gespecialiseerde studieprogramma's. Gratis en goedkope openbare evenementen worden ook vaak gehouden als onderdeel van Extension's service aan de lokale gemeenschap.

  • Manhattan

  De missie van The Fu Foundation School of Engineering and Applied Science is om kennis uit te breiden en technologie te bevorderen door middel van onderzoek, terwijl studenten worden opgeleid tot leiders die worden geïnformeerd door een technische stichting. Verrijkt met de intellectuele middelen van een wereldwijde universiteit in de stad New York, verleggen we disciplinaire grenzen, confronteren we complexe problemen en ontwikkelen we innovatieve oplossingen om de grote uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

  • Shepherdstown

  Heel eenvoudig, bij Shepherd is uw toekomst onze topprioriteit. Wat betekent dat voor jou? De kleine klassen en hechte gemeenschap van Shepherd zijn de perfecte broedplaatsen voor uw toekomstige ambities. Onze liberal arts-benadering van onderwijs bereidt je voor op een carrière in het door jou gekozen vakgebied, maar bereidt je ook voor om een leider te zijn in de 21e eeuw. Werkgevers nemen tegenwoordig eerder afgestudeerden in de vrije kunsten aan die zachte vaardigheden beheersen, zoals kritisch denken, redeneren, teamwerk, communicatie, creativiteit en empathie. Je perfectioneert deze vaardigheden in de klas en bij de campusorganisaties waar je lid van wordt. Shepherd University ligt direct aan de Potomac-rivier en is een pittoresk, historisch stadje in West Virginia dat zich snel als thuis zal voelen. De winkels in het centrum liggen op loopafstand van de residentiehallen, hoewel je bijna alles vindt wat je nodig hebt op de campus. Shepherdstown is een mekka voor openluchtrecreatie, in de buurt van de Appalachian Trail, het C&O-kanaal en prachtige bergen die je thuis verwelkomen. Geen wonder dat we West Virginia "Almost Heaven" noemen.

  • San Diego

  Elk jaar behalen USU-afgestudeerden grote successen - maar ze blijven altijd deel uitmaken van de USU-familie.

  • Durham

  De Pratt School of Engineering van Duke University is een hoog aangeschreven technische school waarvan de gemeenschap van wetenschappers technisch onderwijs en onderzoek biedt ten dienste van de samenleving.

  • Elkhorn

  Aan de Wright Graduate University betekent gepersonaliseerd leren niet alleen kleine klassen: je ervaart een geïntegreerde benadering van onderwijs waarmee je je studies kunt toepassen op je meest urgente uitdagingen, en krediet kunt verdienen terwijl je je leven en bedrijf leidt. Wij geloven dat een pragmatische opleiding waardevoller is dan een prestigieus onderwijs - en recent onderzoek bevestigt dit. Als u gaat investeren in een diploma of certificaat, moet het meer doen dan een vakje aanvinken om u een diploma te verdienen. Het moet betrekking hebben op de vaardigheden die het verschil maken tussen gemiddelde en toppresteerders, en tussen winst op korte termijn en duurzame resultaten.

  • College Park

  UMD is een van de twaalf instellingen die deel uitmaken van het University System of Maryland (USM). USM is de staat van Maryland's openbare hoger onderwijssysteem, met een missie om de kwaliteit van leven voor de mensen van Maryland te verbeteren door een uitgebreid aanbod van hoogwaardige, toegankelijke en betaalbare onderwijsmogelijkheden te bieden. USM en zijn Kirwan Center for Academic Innovation hebben USMx gelanceerd om instellingen te helpen de voordelen van online leren te benutten en studenten de flexibiliteit te geven om te communiceren met inhoud, docenten en leergemeenschappen op de manieren die het beste aan hun behoeften voldoen.

  • Tempe

  Acacia College in Arizona, VS, een symbool van regeneratie, doorzettingsvermogen en integriteit, zet zich in om van leren een blijvende en opwindende ervaring te maken. Acacia University, een pionier en leider in afstandsonderwijs sinds 2000, maakt nu deel uit van de gerenommeerde Westford Education Group, een toonaangevende aanbieder van geaccrediteerd internationaal onderwijs voor opkomende studenten wereldwijd. Naarmate de technologie voortschrijdt en studenten onderwijsflexibiliteit en toegankelijkheid eisen, maakt Acacia gebruik van de kracht van digitaal onderwijs om nieuwe ervaringen en diensten te creëren. Door middel van online/afstandsonderwijs biedt Acacia toegankelijk en kwaliteitsvol onderwijs aan een multiculturele wereldwijde leergemeenschap.

  • Tucson

  The University of Arizona is gerangschikt in de Top 1% van universiteiten wereldwijd door het Center for World University Rankings 2022. UArizona, herhaaldelijk erkend voor zijn uitstekende academische programma's en uitzonderlijke waarde, is waar studenten samenwerken met vooraanstaande faculteiten om kritieke problemen op te lossen en de wereld beter. UArizona, een wereldleider op het gebied van onderzoek en innovatie, staat in de top 20 van openbare onderzoeksinstellingen en is een toonaangevende onderzoeksinstelling met $ 734 miljoen aan jaarlijkse onderzoeksuitgaven. De campus ligt in het hart van het zonnige Tucson, Arizona, een stad met een rijke cultuur en adembenemende landschappen van de Sonorawoestijn. Meer dan 40.000 studenten zijn ingeschreven aan de universiteit, afkomstig uit alle 50 staten en meer dan 100 landen.

  • Saint Charles

  Lindenwood University, een nationaal erkende instelling voor hoger onderwijs, levert alomvattend studentgericht leren en betrokkenheid van de gemeenschap door middel van innovatieve, relevante en vooruitstrevende academische en ervaringsprogramma's.

  • Valparaiso

  Valparaiso University is een vooraanstaande universiteit die meer dan 15 graduate programma's aanbiedt en studenten van over de hele wereld aantrekt. Onze missie bij Valpo, gericht op het ontwikkelen van professionele carrières, is om leiders te creëren die hun gemeenschappen dienen om een betere wereld te creëren. Elk van onze programma's richt zich op de vaardigheden die je nodig hebt om een leider te worden, terwijl het belang wordt benadrukt om anderen te dienen om een betere wereld te creëren.

  • New York
  • Newark
  • Woodland Park
  • + 1 meer

  Met locaties in New York City, New Jersey en Online, biedt Berkeley College internationale studenten de mogelijkheid om een carrièregericht merk onderwijs te ervaren met persoonlijke aandacht. Bij Berkeley College is alles wat we doen erop gericht onze studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hen voor te bereiden op professioneel en persoonlijk succes. Studenten kunnen een bachelordiploma in drie jaar behalen, een associate degree in 16 maanden; en een MBA in één jaar. Stagemogelijkheden zijn beschikbaar in heel New York City.

  • Chicago

  Illinois Tech staat op nummer 1 in Illinois onder particuliere hogescholen voor rendement op investering (na hulp, PayScale) en is de nummer 44 gerangschikte school met de beste waarde in de Verenigde Staten (US News & World Report). Afgestudeerden van Illinois Tech bereiken een arbeidsparticipatie van 92,8% binnen zes maanden na hun afstuderen (2021-klas). De alumni zijn onder meer de uitvinder van de mobiele telefoon, de pionier van barcodetechnologie en de hoofdwetenschapper voor Amazon Alexa, naast andere leiders.

  • Royalton

  Om studenten op te leiden in een diverse gemeenschap die persoonlijke groei bevordert en die hen in staat stelt uitstekende professionele vaardigheden en hoge ethische waarden te verwerven waarmee ze kunnen dienen als advocaten en milieu- en andere professionals in een steeds technologischere en onderling afhankelijke mondiale samenleving.