Keystone logo
Verenigde Staten

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Verenigde Staten 2023

Aantal instellingen: 4013
  • Orlando, Verenigde Staten

  Het University of Central Florida (UCF) College of Business leidt de leiding naar de volgende generatie van zaken en onderwijs. Het UCF College of Business, opgericht in 1968, biedt graden op bachelor-, master-, doctoraal- en executive niveau, die allemaal zijn geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) en de Southern Association of Colleges and Schools (SACS ).

  • College Station, Verenigde Staten

  Het Master of Science in Economics-programma aan de Texas A&M University is gevestigd in College Station, Texas, VS Dit STEM-programma biedt studenten de mogelijkheid om een scriptie- of niet-scriptiediploma en een grondige opleiding in economie, econometrie te behalen en hun analytische en kwantitatieve vaardigheden te verbeteren om hen voor te bereiden op een onmiddellijke carrière of om hun studie in economie of financiële PhD-programma's voort te zetten.

  • Salem, Verenigde Staten

  Salem College ontving zijn charter van de staat West Virginia in december 1888 en bood zijn eerste instructieperiode aan vanaf april 1889. Salem University (Salem) is sinds 1963 geaccrediteerd door The Higher Learning Commission (HLC) (toen het bekend stond als Vereniging Noord-Centraal). Salem University biedt Associates, Bachelors, Graduate en certificaatprogramma's.

  • Mobile, Verenigde Staten

  Bij Spring Hill vind je een ondersteunende leergemeenschap die je aanmoedigt om verschillende gezichtspunten te verkennen en je tegelijkertijd in staat stelt je volledige potentieel te bereiken. Geworteld in onze jezuïeten, katholieke tradities, biedt SHC een brede liberale kunstopleiding die ernaar streeft de hele persoon te ontwikkelen - geest, lichaam en ziel.

  • Washington, Verenigde Staten

  De divisie Advanced Academic Programs van de Krieger School of Arts and Sciences biedt online en persoonlijke leermogelijkheden op graduate niveau, met master- en graduate-certificaatprogramma's in een grote verscheidenheid aan industrieën en vakgebieden.

  • Swakopmund, Namibië
  • Johannesburg, Zuid-Afrika
  • + 1 meer

  Door positieve stimulering door overheden en het bedrijfsleven (Fortune 500 bedrijven) verzorgen wij trainingen in diverse Business Degrees en zijn wij een volledig online internationale business school.

  • West Hartford, Verenigde Staten

  De Universiteit van Saint Joseph is de belangrijkste particuliere universiteit in Connecticut voor toekomstige veelgevraagde professionals in de gezondheidszorg en sociale diensten, onderwijs, digitale media en de wetenschappen. Gelegen op enkele minuten van grote hoofdkantoren en gerenommeerde medische en onderzoeksfaciliteiten, biedt USJ studentenprogramma's die cursussen, theorie en bewijs rechtstreeks koppelen aan stages op de werkplek, waardoor ze de ervaring krijgen die nodig is om boven de zware concurrentie uit te stijgen wanneer ze de arbeidsmarkt betreden.

  • Hammond, Verenigde Staten

  Het College of Science and Technology in Southeastern biedt tal van hoogwaardige opleidingen in veel STEM-disciplines. Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij regionale en nationale technologiebedrijven en zijn zeer concurrerend voor plaatsing in postdoctorale programma's. Onze docenten en faciliteiten zijn van wereldklasse en onze klassen zijn meestal klein, dus studenten krijgen veel individuele aandacht. We bieden een hoogwaardige educatieve ervaring tegen een fractie van de kosten van vergelijkbare instellingen en zijn gelegen op een prachtige en dynamische campus met directe toegang tot New Orleans en Baton Rouge.

  • Redwood City, Verenigde Staten

  Word lid van een wereldwijde gemeenschap van studenten bij een van 's werelds toonaangevende instellingen voor onderzoek en leren. Als de enige mogelijkheid om aan Stanford University in het buitenland te studeren, helpt Summer Session studenten uitdagende academici aan te nemen voor studiepunten, terwijl ze educatieve en sociale activiteiten in evenwicht houden. Verken een nieuw academisch gebied, kom in contact met studenten uit meer dan 50 landen, ontdek je passie of vind je manier om de wereld te veranderen. Welk pad je ook kiest, je zult een leerervaring hebben die een echte en blijvende impact heeft.

  • Fresno, Verenigde Staten

  California State University, Fresno (Fresno State) is een nationaal gerangschikte, vierjarige en hoger geaccrediteerde universiteit in centraal Californië, met 68 bacheloropleidingen en 45 masteropleidingen. Onze levendige studentenorganisatie bestaat jaarlijks uit meer dan 25.000 studenten, met internationale studenten die meer dan 70 landen vertegenwoordigen. Elk jaar krijgen academici van Fresno State gestaag meer aandacht met de publicatie van nationale ranglijsten. Recente rapporten van Washington Monthly Magazine, US News and World Report en Money Magazine plaatsen onze universiteit op één lijn met campussen van de University of California en Ivy League-instellingen.

  • Meadville, Verenigde Staten

  Allegheny College, opgericht in 1815, is een particuliere nationale alfafaculteit. De campus van 566 hectare bevindt zich in het noordwesten van Pennsylvania. Allegheny College-studenten krijgen de vrijheid om alle studiegebieden te verkennen, en ze combineren talenten en passies om vaardigheden te ontwikkelen die werkgevers het meest zoeken in de huidige wereldeconomie: creatief, analytisch en innovatief zijn. Als we het hebben over het combineren van uw interesses, betekent dit dat we de mogelijke complexiteit in ieder van u herkennen.

  • Pineville, Verenigde Staten

  Louisiana Christian University, opgericht in 1906, is een particuliere, baptistische gemengde universiteit voor vrije kunsten en wetenschappen met geselecteerde professionele programma's. Gebouwd op de principes van karakter en leren, heeft het College een traditie van uitstekende academici en is het de enige baptisteninstelling van vier jaar in Louisiana.

  • Tacoma, Verenigde Staten

  Gelegen op 5 minuten van een strand, 30 minuten van de internationale luchthaven Seattle-Tacoma, 10 minuten van het centrum van Tacoma en 45 minuten van het centrum van Seattle, is Tacoma Community College prachtig gelegen in het noordwesten van de Verenigde Staten. Studenten vinden etnisch diverse restaurants, lokale coffeeshops, concertzalen, golfbanen, nationale en staatsparken en de oceaan allemaal binnen gemakkelijke toegang tot Tacoma.

  • Washington, Verenigde Staten

  De English Language and Training Academy (ELTA) van de American University is een intensief Engelstalig programma dat studenten voorbereidt op hun academische of professionele doelen. Interactieve lessen vinden plaats op de campus van de American University en worden gegeven door ervaren docenten. Krijg de tools die je nodig hebt om de volgende stappen te zetten op je academische of professionele weg naar succes.

  • St. Louis, Verenigde Staten

  De Continents States University is opgericht om hoger onderwijs te geven aan alle bekwame studenten die anders geen reguliere universiteit zouden kunnen bezoeken of betalen. De Continents States University blijft zich inzetten voor haar oorspronkelijke doel om hoger onderwijs te bieden aan in aanmerking komende studenten met behulp van online technologieën en kanalen.