Keystone logo
Spanje

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Spanje 2023

Aantal instellingen: 256
  • Barcelona

  Het EUROAULA University College is een instelling opgericht in het jaar 1987 en gespecialiseerd in toeristische opleidingen. Sinds 1997 is EUROAULA verbonden aan de Universiteit van Girona en biedt het de graad in toerisme, de dubbele graad in toerisme en internationale gastvrijheid en toerismebeheer, evenals master- en postdoctorale graden. Daarom zijn die universitaire studies volledig officieel en erkend.

  • Barcelona

  Gedurende onze 20-jarige geschiedenis als onderwijsinstelling, is elke stap die we hebben gezet bij Zigurat Global Institute of Technology geweest om te evolueren. Zigurat was een van de eerste Mesopotamische constructies en symboliseert als geen ander de geschiedenis van techniek, architectuur, kennis en technologische transformatie die ons vertegenwoordigt.

  • Barcelona
  • Zürich

  Swiss School of Business Research biedt academische excellentie met Zwitserse kwaliteit aan onze studenten die van over de hele wereld solliciteren om innovatieve bachelor-, master- en doctoraatsgraden na te streven. We bieden tal van voordelen en kansen voor groei en ontwikkeling, in een dynamische internationale omgeving, waar studenten interculturele diversiteit en innovatieve onderwijsstijlen kunnen vieren.

  • Madrid

  CUNEF is een particuliere universiteit erkend door Wet 6/2019 van 27 maart van de Gemeenschap van Madrid. De belangrijkste inspirerende elementen van CUNEF Universidad zijn de specialisatie van onderwijs en onderzoek, excellentie en internationalisering.

  • Madrid

  De combinatie van de bovengenoemde methodologie samen met de organisatie van evenementen die verband houden met het trainingsprogramma, zoals uitzendingen op TwitchTv of de levering van oefeningen op GitHub, verbindt twee fundamentele en exclusieve kenmerken van ITTI: de mogelijkheid om officieel te worden gecertificeerd door de fabrikant dankzij onze Bootcamps en bijgevolg een onderwijzend team dat is geaccrediteerd en goedgekeurd door genoemde fabrikanten, naast hun opmerkelijke professionele ervaring als benchmark in de sector.

  • Salamanca

  De UPSA, geboren in 1940, is de universiteit van de Spaanse bisschoppenconferentie. Het is non-profit en zijn culturele roeping en dienstbaarheid aan sociale vooruitgang vormen de essentie van zijn dagelijkse activiteit, altijd uitgevoerd met een open en inclusieve geest.

  • Madrid

  ESIE is opgericht als de business school van de gerenommeerde CES Cardenal Cisneros, opgericht met als doel het onderwijsmodel opnieuw uit te vinden met een flexibele en innovatieve methodologie, waardoor het nog toegankelijker wordt in termen van middelen en tijd.

  • Madrid

  Maak je klaar voor een lonende ervaring die je voor altijd zult herinneren. Studeren bij EAE is een transformerende reis die je deelt met klasgenoten van over de hele wereld, waarbij je deelneemt aan een breed scala aan activiteiten buiten het klaslokaal, omringd door constante prikkels.

  • Madrid

  De UNED is de grootste openbare universiteit in Spanje, zowel in aantal studenten als in academisch aanbod, evenals de grootste campus in Europa, en zet zich al 50 jaar in voor het universeel maken van hoogwaardig hoger onderwijs door middel van een model van online en gemengd onderwijs leider in zijn sector.

  • Madrid

  Bereik uw verkoopdoelen zonder kortingen te geven of uw klanten achterna te zitten. Ontdek welke fouten u maakt en ontdek de 7 stappen van de verkoopmethodologie die door duizenden ondernemers en verkopers wereldwijd wordt gebruikt.

  • Majadahonda

  Formato Educativo Business School is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van de Engelse Executive MBA. Het biedt het Online Platform, zijn eigen Methodologie en onderwijzend personeel. Educational Format commercialiseert E-learning acties en doceert MBA en Postgraduate Seminars in het kader van Hoger Onderwijs.

  • Miami
  • Madrid

  Het College of Business behoort tot de 5 procent van de elite business schools wereldwijd die zijn geaccrediteerd door de AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Het College ontvangt ook hoge cijfers voor zijn niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's, evenals facultaire onderzoeksproductiviteit, door invloedrijke ranglijstorganisaties over de hele wereld.

  • Barcelona
  • Kuala Lumpur

  CodeOp is een technische school die cursussen aanbiedt voor vrouwen, transgenders en niet-binaire mensen (women+). We zijn toegewijd aan het veranderen van de cultuur van technologie en richten ons erop onze gemeenschap de ondersteuning en training te bieden die ze nodig hebben om leiders in hun vakgebied te worden.

  • Barcelona

  De Pere Tarrés Faculteit voor Maatschappelijk Onderwijs en Maatschappelijk Werk is samen met tien andere instellingen geïntegreerd in Ramon Llull University. Ramon Llull University (URL), gevestigd in Barcelona, is een particuliere non-profit universiteit geïnspireerd door humanistische en christelijke waarden die een openbare dienst wil uitoefenen. De belangrijkste missie van URL is om kwalitatief, persoonsgericht onderwijs te bieden dat inspeelt op de behoeften van de samenleving.

  • Godella

  MArch Valencia is een postdoctorale school verbonden aan de Europese universiteit die verschillende architectuur- en ontwerpprogramma's aanbiedt. De aangeleerde lesmethode is gebaseerd op de relatie tussen de academische en professionele wereld, waarbij wordt geprobeerd bruggen te bouwen tussen beide met als doel de kansen op professioneel succes voor onze studenten te vergroten.