Keystone logo
Saoedi-Arabië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Saoedi-Arabië 2024

Aantal instellingen: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Saoedi-Arabië

  Via een krachtig programma van diploma's en op maat gemaakte cursussen die theorie en praktijk combineren, heeft Josoor sinds de oprichting onderwijs- en trainingsoplossingen geboden voor meer dan 4000 deelnemers, hen voorzien van vaardigheden en expertise om projecten en organisaties in de sportindustrie te leiden en wereldklasse te leveren. , spraakmakende sport- en vrijetijdsevenementen.

  • Buraydah, Saoedi-Arabië

  Het is een van de administratieve regio's in Saoedi-Arabië en het hoofdkantoor is de stad Buraidah. Qassim staat bekend om de overvloed aan grondwater en voorziet het Koninkrijk Saoedi-Arabië van de beste soorten dadels en groenten. De belangrijkste steden van de regio zijn: Buraidah, de grootste stad, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa en anderen.

  • Taif, Saoedi-Arabië

  De hoofdcampus van Taif University bevindt zich momenteel in Al-Hawiyya, Taif Governorate, Emiraat Mekka, westelijke regio van Saoedi-Arabië, op de oostelijke hellingen van het Sarawat-gebergte op een hoogte van 1700 m boven zeeniveau in het zuidwesten van de Arabier. Schiereiland. TU heeft ook drie branch campussen in Taif Governorate: Taraba Branch (ongeveer 150 km van Taif), Khurma Branch (ongeveer 200 km van Taif) en Ranya Branch (350 km van Taif).

  • Jeddah, Saoedi-Arabië

  We streven naar institutionele excellentie door duurzame strategische partnerschappen op te bouwen om de ontwikkeling van het onderwijsproces en gespecialiseerde toegepaste praktijken te bevorderen.

  • Abha, Saoedi-Arabië

  Geachte potentiële klant, Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons kort voor te stellen. HIPIT (Higher Institute for Paper & Industrial Technologies) is een onderwijs- en technisch opleidingsinstituut zonder winstoogmerk dat een 2-jarig diplomaprogramma aanbiedt voor pas afgestudeerde Saoedi's. HIPIT heeft een licentie onder TVTC (nr. 210412). Ons instituut zet zich in om kwaliteitsonderwijs en de beste stagiaires op technisch gebied te geven die worden geëist door de beste bedrijven in de KSA. HIPIT gelooft in winstgevende en plezierige langdurige relaties met onze studenten, klanten en medewerkers.

  • Rabigh, Saoedi-Arabië

  Onze visie: de beste dienstverlener zijn in het ontwikkelen van effectief talent op het gebied van water- en energietechnologieën.

  • Riyadh, Saoedi-Arabië

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) is een joint venture tussen Aviation Australia en Shamal Investments in Saoedi-Arabië.

  • Al Bukayriyah, Saoedi-Arabië

  Naast het feit dat Sulaiman Al Rajhi Colleges een van zijn soort onderwijsinstellingen is die wereldwijd unieke toegang heeft tot onderwijsmiddelen voor gezondheidszorg, valt onze universiteit ook op door internationale cursuskeuze, unieke studiecursussen, nieuwste curriculum, mogelijkheid om over te stappen naar de Universiteit Maastricht in elk stadium.

  • Amman, Jordanië
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 6 meer

  Divan International is 18 jaar geleden ontstaan. Het is een geaccrediteerd en gelicentieerd platform dat misschien wel de beste toonaangevende organisatie voor culturele uitwisseling, educatie, training en reizen is, alom bekend om zijn onberispelijke service voor jongeren uit de Arabische landen en de hele wereld.