Keystone logo

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Rwanda 2023

Aantal instellingen: 4
  • Northern Province

  Intiem, praktisch leren van experts uit de echte wereld. Een no-nonsense benadering van leren met kleinere klassen, zorgvuldig uitgekozen vakken om je klaar te stomen voor wanneer het tijd is om af te studeren.

  • Kigali City

  Studenten van Vatel in Rwanda zullen afstuderen met een prestigieus internationaal erkend diploma dat hen een breed scala aan opwindende carrièremogelijkheden biedt in de internationale horeca in Afrika, Azië, Amerika en Europa. Vatel's innovatieve aanpak voorziet hen van de kennis en vaardigheden om op hoog niveau te presteren na voltooiing van hun studies door praktische trainingsoefeningen en industriële stages te bieden tijdens de duur van de driejarige opleiding.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 meer

  Stafford werd in 1993 in de Verenigde Arabische Emiraten opgericht met als enige doel het bieden van assistentie op afstand aan zakelijke professionals in het Midden-Oosten om internationaal erkende kwalificaties van goede kwaliteit te behalen die hen zouden markeren als serieuze managers en hun carrière zouden bevorderen. Beginnend met 7 studenten in 1993, meer dan een decennium later zijn we betrokken bij gemiddeld 1000 studenten per jaar die afstandsonderwijs volgen. Allen zijn serieuze, drukke managers die de wereld bewijzen dat ze van plan zijn te slagen. Stafford is volledig gericht op het helpen van fulltime professionals in het bedrijfsleven met kwaliteitsonderwijs op afstand om hun carrière te versnellen door middel van onafhankelijk onderzoek. Stafford werkt in het hele Midden-Oosten en de Levant-regio en biedt afstandsonderwijs Executive MBA's, doctoraten, BA's, diploma's en meer. We zijn trots op onze inzet voor het academische en zakelijke succes van onze studenten, onze uitstekende relaties met onze Britse universiteiten, onze integriteit en de hoge kwaliteit van ons academisch en administratief ondersteunend personeel.

  • Kigali

  Mahatma Gandhi University Rwanda is a Higher Learning Institution established and recognized by Higher Education Council, Ministry of Education, and Government of the Republic of Rwanda. The aim of this university is to educate students globally and make them an able citizen. The University Operating as a non-profit making institution of Higher