Keystone logo
Rusland

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Rusland 2023

Aantal instellingen: 30
  • Arkhangelsk

  De missie van de Northern (Arctic) Federal University vernoemd naar MV Lomonosov, bestaat uit het creëren van innovatieve wetenschappelijke en menselijke hulpbronnen voor intellectuele verkenning van het Russische noorden en het noordpoolgebied.

  • Kingston upon Thames
  • Moscow

  De Faculteit Bedrijfswetenschappen en Sociale Wetenschappen combineert Kingston Business School en de School of Law, Social and Behavioral Sciences. Samen cultiveren ze kritisch denken en een probleemoplossende benadering van leren, met een internationale kijk.

  • Rostov-on-Don
  • Taganrog

  Southern Federal University (SFedU), daterend uit 1915, is het grootste wetenschappelijke en educatieve centrum in het zuiden van Rusland. SFedU vindt zijn oorsprong in de Koninklijke Universiteit van Warschau, die tijdens de Grote Oorlog naar het zuiden van Rusland is verhuisd.

  • Irkutsk

  Irkutsk National Research Technical University (INRTU) is een toonaangevende onderzoeksuniversiteit in Oost-Siberië en behoort tot de meest innovatieve en perspectiefrijke. Het biedt een breed scala aan cursussen voor hoger onderwijs en beroepsopleiding voor een sterke en diverse gemeenschap van leerlingen.

  • Moscow

  Wij zijn Skoltech - een nieuwe internationale Engelstalige STEM-universiteit in Moskou, Rusland. In slechts 8 jaar hebben we tientallen onderzoekers en wereldwijd gerenommeerde professoren verenigd, een prachtige campus gebouwd, laboratoria van wereldklasse opgezet en de top 100 van jonge universiteiten in de Natuurindex bereikt.

  • Saint Petersburg

  SSE Russia is de enige internationale business school die is geaccrediteerd om les te geven op het grondgebied van Rusland en biedt een volledig Europees Executive MBA-programma voor ervaren managers, open programma's voor leiders van verschillende ervaringsniveaus en speciaal op maat gemaakte programma's voor zowel Russische als internationale bedrijven . Dit betekent een unieke kans om binnen de Russische grenzen een kwaliteitsvol Europees onderwijs te krijgen van een internationale faculteit, dat concurrerend is op zowel binnenlandse als mondiale markten.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 meer

  Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is een van de leidende business schools, de expert in strategisch management en MBA-programma's in Europa, Rusland en GOS-landen.

  • Volgograd

  Volgograd State University is bedoeld om hooggekwalificeerd personeel op te leiden en nieuwe kennis voor de economie en de sociale sfeer te produceren op nationale prioriteitsgebieden van wetenschap, techniek en technologie in samenwerking met de staat, het bedrijfsleven en het publiek. Door de unieke geografische ligging kan de universiteit dienen als een wetenschappelijke en educatieve brug, die Europese en Aziatische prestaties op het gebied van wetenschap en innovaties met elkaar verbindt. Volgograd State University streeft ernaar de capaciteit van de faculteit en de materiële en technische basis te verbeteren om haar onderzoek en onderwijs op het hoogste wereldniveau te koppelen. Het bevordert actief internationale samenwerking en strategische samenwerking met buurlanden op het gebied van wetenschap, onderwijs en cultuur. Volgograd State University heeft de vergunning om educatieve activiteiten uit te voeren en het certificaat van de staatsaccreditatie.

  • Novosibirsk

  De staatsuniversiteit van Novosibirsk bevindt zich in het wereldberoemde wetenschappelijke centrum - Akademgorodok. 80% van de NSU-faculteitsleden zijn wetenschappers van de Siberische afdeling van de Russische Academie van Wetenschappen. Onderwijs wordt dus gegeven in nauwe samenhang met wetenschappelijke prestaties van wereldklasse. Alles is op wandelafstand van onze compacte campus: universiteitsslaapzalen, sportcentrum, stadion, 35 wetenschappelijke instituten en een innovatief technopark (Academpark) liggen op 10 minuten lopen van de campus. NSU is een moderne universiteit die een snelle en dynamische groei laat zien In 2007 was NSU een van de 57 Russische universiteiten die de wedstrijd voor innovatieve onderwijsprogramma's van het nationale onderwijsproject won 2009 NSU verdiende de status van de National Research University Vanaf 2013 NSU samen met andere 21 Russische universiteiten heeft deelgenomen aan het 5-100-programma dat tot doel heeft Russische universiteiten te bevorderen tot de groep van de 100 beste universiteiten ter wereld

  • Russia Online
  • Kursk

  Kursk State Medical University ( KSMU ) bekleedt een prestigieus niveau in het onderwijzen van General Medical, Dentistry and Pharmacy in Engels medium en in het voorbereiden van internationale studenten. Deze bezetting blijkt de oudste medische universiteit te zijn die lesgeeft in een Engels medium in Rusland en met het hoogste aantal internationale studenten met een verschillende nationaliteit als in de wereld.

  • Kirov

  Vyatka State University (VyatSU) is een klassieke universiteit met een breed scala aan professionele educatieve programma's. De universiteit heeft een glorieus pad van vorming en ontwikkeling doorlopen. Tegenwoordig is het een belangrijk onderwijs-, onderzoeks- en productiecomplex in de regio met een breed scala aan professionele educatieve programma's en een groot onderzoekspotentieel.

  • Novosibirsk

  Leren genezen is veel complexer dan lesgeven in enig ander beroep ter wereld. Vele generaties briljante artsen en wetenschappers zijn in de Novosibirsk State Medical University (NSMU). Academici, professoren, leiders van tal van medische instellingen behoren tot onze afgestudeerden.

  • Irkutsk

  Baikal State University is een uitstekende keuze voor zeer gemotiveerde jonge mensen die geïnteresseerd zijn in professionele ontwikkeling op een breed scala van gebieden. De kernmissie van BSU is om de wereldwijde markt voor hoger onderwijs te betreden met verschillende hedendaagse bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's en het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs en personeelsontwikkeling.

  • Caserta
  • Aversa
  • Naples
  • + 7 meer

  De University of Campania "Luigi Vanvitelli" werd opgericht in 1991 (decreet MURST, 25 maart) met als doel de overbevolkte omstandigheden van de grote Napolitaanse universiteit die bekend staat als de "Federico II" te verlichten.

  • Barnaul

  Beknopte informatie over de onderwijsorganisatie: De Pedagogische Universiteit voorziet het onderwijssysteem van de stad en de regio van specialisten van verschillende profielen, opleiding van leraren, opvoeders, psychologen, logopedisten, leraren van aanvullend onderwijs. Bovendien verzamelt AltSPU het potentieel voor de ontwikkeling van de regio, door leraren van scholen in de regio te vormen, ontworpen om de culturele en educatieve basis van de samenleving te ontwikkelen, toekomstige ingenieurs, artsen en culturele figuren op te leiden en op te leiden.