Keystone logo

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Staat Palestina 2023

Aantal instellingen: 4
  • Abu Dis

  Al-Quds University , opgericht in 1984, is een Palestijnse universiteit en de enige universiteit ter wereld die bij een scheidingsmuur ligt. De hoofdcampus van de universiteit bevindt zich in Abu Dis met vier andere campussen in Jeruzalem, Sheikh Jarrah, Beit Hanina en Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University biedt hoger onderwijs en gemeenschapsdiensten in het gebied van Jeruzalem, evenals de naburige steden, dorpen en vluchtelingenkampen op de Westelijke Jordaanoever.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 meer

  Stafford werd in 1993 in de Verenigde Arabische Emiraten opgericht met als enige doel het bieden van assistentie op afstand aan zakelijke professionals in het Midden-Oosten om internationaal erkende kwalificaties van goede kwaliteit te behalen die hen zouden markeren als serieuze managers en hun carrière zouden bevorderen. Beginnend met 7 studenten in 1993, meer dan een decennium later zijn we betrokken bij gemiddeld 1000 studenten per jaar die afstandsonderwijs volgen. Allen zijn serieuze, drukke managers die de wereld bewijzen dat ze van plan zijn te slagen. Stafford is volledig gericht op het helpen van fulltime professionals in het bedrijfsleven met kwaliteitsonderwijs op afstand om hun carrière te versnellen door middel van onafhankelijk onderzoek. Stafford werkt in het hele Midden-Oosten en de Levant-regio en biedt afstandsonderwijs Executive MBA's, doctoraten, BA's, diploma's en meer. We zijn trots op onze inzet voor het academische en zakelijke succes van onze studenten, onze uitstekende relaties met onze Britse universiteiten, onze integriteit en de hoge kwaliteit van ons academisch en administratief ondersteunend personeel.

  • Hebron

  “Palestine Polytechnic University” in Hebron is a Palestinian public university that is committed to the laws of the Palestinian Ministry of Higher Education and Scientific Research.

  • Hebron

  The idea of establishing a university in the city of Hebron became firmly-established in the minds of a group of its enlightened citizens headed by the late his Eminence Sheikh Mihammad ‘Ali Al-Ja’bari.