Keystone logo
Oostenrijk

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Oostenrijk 2023

Aantal instellingen: 54
  • Linz, Oostenrijk

  In de 21e eeuw, die wordt gekenmerkt door een steeds snellere ontwikkeling, zijn opleiding en bijscholing een waardevolle troef en belangrijker dan ooit. Complexe technologische en economische vraagstukken en een grote verantwoordelijkheid voor het milieu stellen bedrijven en hun managers voor beslissingen die worden genomen op basis van ervaring, kennis en competentie. Levenslang leren en verdere beroepskwalificatie zijn daarom essentieel. Het is de taak van de opleidingsverstrekkers om de infrastructuur voor deze bijscholingsmogelijkheden te voorzien. KMU Akademie & Management AG, opgericht in 2006, was zich vanaf het begin bewust van deze verantwoordelijkheid. Ze erkende echter ook dat werkende mensen die in deeltijd willen studeren, voor een grote uitdaging staan: het combineren van werk, gezin en studie. Met deze eis in het achterhoofd ontwikkelden de verantwoordelijken van de KMU Akademie een concept voor afstandsonderwijs dat onafhankelijk is van tijd en plaats. Sinds 2011 biedt KMU Akademie in samenwerking met Middlesex University parttime online cursussen aan die precies aan deze eisen voldoen.

  • Graz, Oostenrijk

  Onze studentenpopulatie bestaat uit toekomstige academische specialisten en leidinggevend personeel voor de industrie. Al onze Degree-programma's richten zich op de kerngebieden van ondernemerssucces. De acht bachelor- en zes masteropleidingen bedrijfskunde en techniek zijn qua tijdsindeling zo ingericht dat ze passen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kunnen studenten direct na het afronden van de middelbare school aan een extra-beroepsmatige bacheloropleiding beginnen ter voorbereiding op een vroege start van hun loopbaan.

  • Koper, Slovenië
  • Salzburg, Oostenrijk
  • + 4 meer

  Alma Mater Europaea is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs die gespecialiseerd is in het aanbieden van loopbaangericht onderwijs in studierichtingen met een tekort aan loopbaan. Onze opleidingen zijn relevant, actueel, interdisciplinair en interactief.

  • Palaiseau, Frankrijk
  • Vienna, Oostenrijk
  • + 1 meer

  EIT Manufacturing (EITM) Master School maakt deel uit van EIT Manufacturing, een Europese vereniging van toonaangevende universiteiten, industrieën en onderzoekscentra die verband houden met de productiesector, met als doel de Europese productie te stimuleren om wereldwijd concurrerend en duurzaam voor de samenleving te worden. Door de drie kanten van de 'kennisdriehoek' bij elkaar te brengen: het bedrijfsleven (grote bedrijven en MKB), onderwijsinstellingen en onderzoekscentra, wil EITM de samenwerking en integratie tussen onderwijs, bedrijfsleven en onderzoek vergroten.

  • Palaiseau, Frankrijk
  • 143, Oostenrijk

  EIT Manufacturing is een Europese vereniging van toonaangevende universiteiten, industrieën en onderzoekscentra die verband houden met de productiesector, met als doel de Europese productie te stimuleren om wereldwijd concurrerend en duurzaam voor de samenleving te worden. Door de drie kanten van de 'kennisdriehoek' bij elkaar te brengen: het bedrijfsleven (grote bedrijven en MKB), onderwijsinstellingen en onderzoekscentra, wil EITM de samenwerking en integratie tussen onderwijs, bedrijfsleven en onderzoek vergroten. EIT Manufacturing biedt een uniek en uitstekend programma voor hoger onderwijs, met een internationale en inclusieve mentaliteit, om de volgende generatie Manufacturing Innovators en Entrepreneurs af te studeren.

  • Trento, Italië
  • Bolzano, Italië
  • + 1 meer

  Nationale en internationale classificaties rangschikken de University of Trento als een van de beste Italiaanse universiteiten. Naast de traditionele hoorcolleges is er veel laboratoriumwerk en veel kleine werkgroepjes. Trento is een middelgrote universiteit, waar studenten en docenten elkaar gemakkelijk ontmoeten en er een continue uitwisseling van ideeën is tussen studenten uit verschillende disciplines: kortom de (deugdzame) dynamiek van een kleine universiteit.

  • Saint Pölten, Oostenrijk

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Feldkirchen in Kärnten, Oostenrijk
  • Klagenfurt, Oostenrijk
  • + 2 meer

  Sinds haar oprichting heeft de Carinthia University of Applied Sciences (CUAS) zich ontwikkeld tot een unieke onderwijsinstelling in Karinthië. Door de voortdurende doorontwikkeling van de opleidingen van de CUAS en de intensieve samenwerking met bedrijfsleven en wetenschap, zullen CUAS-studenten zeker een toekomstgericht onderwijs aan de pols van de tijd hebben.

  • Klosterneuburg, Oostenrijk

  Het Institute of Science and Technology Austria (ISTA) is een jong internationaal instituut dat zich toelegt op fundamenteel onderzoek en graduate onderwijs in de natuur- en wiskundige wetenschappen, gelegen in Klosterneuburg aan de rand van Wenen. ISTA zet zich in voor het uitvoeren van onderzoek van wereldklasse. Tegen 2026 zullen tot 90 onderzoeksgroepen onderzoek doen in een internationale state-of-the-art omgeving.

  • Vienna, Oostenrijk

  De Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) is een centre of excellence for finance. Gevestigd in Wenen (Oostenrijk), werd het opgericht door het Instituut voor geavanceerde studies (IHS), de Universiteit van Wenen, en de WU (Universiteit van Wenen voor Economie en Bedrijfskunde). Deze drie instellingen hebben hun krachten gebundeld, en hun expertise, om een ​​knooppunt in Wenen te creëren dat gericht is op de productie van internationaal erkend onderzoek en een concurrerend doctoraatsonderwijs.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Nederlanden
  • + 11 meer

  EIT RawMaterials Academy - SUMA verbindt universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven om studenten uit te rusten met technische kennis, ondernemersvaardigheden en industriële connecties om hun carrière in grondstoffen een boost te geven. We brengen studenten samen en leiden ze op om innovatie te stimuleren die een positieve invloed heeft op de waardeketen van grondstoffen, en dringende maatschappelijke uitdagingen aan om bij te dragen aan een duurzamere, groene en digitale toekomst.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Duitsland
  • + 14 meer

  EIT RawMaterials Academy - SINReM verbindt universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven om studenten uit te rusten met technische kennis, ondernemersvaardigheden en industriële connecties om hun carrière in grondstoffen een boost te geven. We brengen studenten samen en leiden ze op om innovatie te stimuleren die een positieve invloed heeft op de waardeketen van grondstoffen, en dringende maatschappelijke uitdagingen aan om bij te dragen aan een duurzamere, groene en digitale toekomst.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Duitsland
  • + 14 meer

  EIT RawMaterials Academy - EMerald verbindt universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven om studenten uit te rusten met technische kennis, ondernemersvaardigheden en industriële connecties om hun carrière in grondstoffen een boost te geven. We brengen studenten samen en leiden ze op om innovatie te stimuleren die een positieve invloed heeft op de waardeketen van grondstoffen, en dringende maatschappelijke uitdagingen aan om bij te dragen aan een duurzamere, groene en digitale toekomst.

  • Espoo, Finland
  • Stolberg (Rhineland), Duitsland
  • + 14 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Eisenstadt, Oostenrijk

  De eLearning Academy for Communication, gevestigd in Oostenrijk, biedt innovatieve masteropleidingen voor afstandsonderwijs op het gebied van marketing, management en communicatie die studenten vanuit huis kunnen studeren in samenwerking met de University of Applied Sciences Burgenland en het leerbedrijf Austrian Institute of Management.