Keystone logo
Oman

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Oman 2024

Aantal instellingen: 8
  • Muscat, Oman

  - het National Hospitality Institute - is de toonaangevende leverancier van kwaliteitsvolle beroepsopleidingen voor de horeca, catering en reisindustrie in de Golfregio. Gevestigd in Muscat, Oman, opereert met de duidelijke bedoeling om de meest uitgebreide en professionele training mogelijk te maken.

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - biedt zakelijke, professionele ontwikkeling, management en soft skills trainingsprogramma's en workshops, evenals cursussen gericht op het helpen van studenten om hun Engelse taal, IELTS en computervaardigheden te verbeteren voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden consulting- en executive coaching-oplossingen.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology is de toonaangevende opleiding van GCC in Muscat, Oman. We bieden een scala aan trainingsprogramma's op het gebied van informatietechnologie, databasetechnologie, projectmanagement, soft skills en nog veel meer. Het wordt beheerd door een team van ongelooflijk getalenteerde professionals die meer dan 30 jaar gecombineerde IT- en Corporate Training-ervaring hebben.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  De University Of Nizwa (UoN) werd in 2004 in het Sultanaat van Oman opgericht als een door een faculteit bestuurde particuliere universiteit zonder winstoogmerk. Het ligt 140 km van de nationale hoofdstad Muscat in het binnenland van Al-Dakhiliya, nabij de historische voormalige hoofdstad Nizwa. De universiteit streeft naar een vooruitstrevende en veilige leeromgeving die de tradities en waarden van het sultanaat respecteert.

  • Salalah, Oman

  Het Salalah College of Technology is een van de belangrijkste aanbieders van technologisch onderwijs in het Sultanaat van Oman. Het bevindt zich in Salalah, de tuinstad van Oman. Salalah staat ook bekend als de "Parfumhoofdstad van Arabië". De stad ligt in het zuidelijke deel van Oman ongeveer 1000 kilometer van Muscat, de hoofdstad. De bewoners zijn erg vriendelijk, gul en gastvrij. Zelfs toen het werd gemoderniseerd, heeft de gemeenschap haar gekoesterde cultuur en waarden behouden.

  • Muladdah, Oman

  Gelegen in de zuidelijke regio Al Batinah, University of Technology and Applied Sciences - Al Musannah (voorheen Al Musanna College Of Technology ) wordt erkend als een van de belangrijkste technologische hogescholen die zich inzetten voor het bouwen van een duurzame infrastructuur, geschoolde menselijke hulpbronnen en een uitstekende studentenorganisatie om te voldoen aan de veranderende eisen van onderwijs en arbeidsmarkt.

  • Muscat, Oman

  Welkom bij Al-Zahra College for Women, het College dat in 1999 werd opgericht in academische samenwerking met de Al-Ahliyya Amman University als de eerste instelling voor hoger onderwijs die alleen voor vrouwen is gespecialiseerd, om later een vooraanstaand educatief monument te worden dat bijdraagt aan de uitgebreide renaissance genaamd want door Zijne Majesteit, Sultan Qaboos.

  • Amman, Jordanië
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 6 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...