Keystone logo
Nieuw-Zeeland

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Nieuw-Zeeland 2024

Aantal instellingen: 12
  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) is een NZQA-geaccrediteerde aanbieder gevestigd in Auckland. Nieuw-Zeeland. NCBT is sinds 1995 geregistreerd bij de New Zealand Qualifications Authority (NZQA) en heeft zich sinds de oprichting gericht op het bieden van kwaliteitsonderwijs met een sterke nadruk op pastorale zorg aan onze internationale studenten.

  • Wellington, Nieuw-Zeeland

  Bij Campbell krijgen studenten het allerbeste Engelse taalonderwijs als onderdeel van een verrijkende studentenervaring op onze campussen in Wellington en Auckland. We zijn trots op Campbell's lange geschiedenis en reputatie voor het leveren van academisch leren van wereldklasse in een zorgzame en ondersteunende omgeving.

  • Christchurch, Nieuw-Zeeland

  University of Canterbury International College (UCIC) biedt een exclusieve Pathway naar undergraduate-programma's van de University of Canterbury. UCIC biedt University Transfer Programmes (UTP's) aan, die uniek zijn in Nieuw-Zeeland. Oneerlijke handelspraktijken zijn het equivalent van het eerste jaar van de bacheloropleiding aan de Universiteit van Canterbury.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  De New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) werd in 2006 opgericht door Jane Skilton MW. NZ's toonaangevende aanbieder van Wine & Spirit Education Trust (WSET) -cursussen en de enige door WSET goedgekeurde school die eigendom is van en wordt beheerd door een Master of Wine.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  Opgericht door Celia Hay, heeft de New Zealand School of Food & Wine onderwijs gegeven aan de volgende generatie barista's, chef-koks, restaurant- en café-eigenaren, horecamanagers, sommeliers en wijnprofessionals, horeca-toerismeondernemers, evenals mensen die van lekker eten houden. 1995.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  Welkom op de campussen van Abacus Institute of Studies in Auckland en Christchurch. U heeft een uitstekende onderwijsorganisatie geselecteerd om uw leerproces te ondersteunen en te bevorderen. Uw tijd bij ons is aanzienlijk, en we moedigen u aan om een evenwicht te vinden tussen uw academische activiteiten en uw plezier in het leven op de campus.

  • Waitākere, Nieuw-Zeeland

  De missie van UUNZ is om studenten van over de hele wereld leerervaringen te bieden die hen zullen toerusten om succesvol deel te nemen aan het personeelsbestand in Nieuw-Zeeland en wereldwijd. UUNZ streeft ernaar de leidende leer- en branchegerichte trainingsonderneming in Nieuw-Zeeland te zijn en transformatief onderwijs te bieden.

  • Christchurch, Nieuw-Zeeland

  Ara Institute of Canterbury Ltd is een levendig, vooruitstrevend, door de overheid gefinancierd instituut dat onderwijs van wereldklasse biedt op tertiair niveau.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  Crown, opgericht in 1972, is een van de langstlopende tertiaire instellingen in Nieuw-Zeeland die opleidingen aanbiedt op het gebied van reizen en toerisme, gastvrijheid, gezondheid en welzijn, computers en zaken.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  Techtorium (met hulp van onze branchepartners) inspireert kiwi's om toe te treden tot de ICT-industrie. Om deze reden hebben we de status van Categorie 1-aanbieder verkregen als erkenning voor onze succesvolle afronding van de cursus.

  • Auckland, Nieuw-Zeeland

  De trainingsprogramma's van Air New Zealand Academy of Learning zijn ontworpen met het streven naar uitmuntendheid in gedachten. Onze programma's zijn ontwikkeld door luchtvaartexperts die de luchtvaartindustrie op wereldschaal begrijpen.

  • Wellington, Nieuw-Zeeland

  Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington, Nieuw-Zeeland.