Keystone logo
Nederlanden

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Nederlanden 2023

Aantal instellingen: 111
  • Amsterdam, Nederlanden
  • Breukelen, Nederlanden

  Nyenrode Business Universiteit, de enige particuliere onderzoeksuniversiteit (niveau) in Nederland, werd in 1946 opgericht door vooraanstaande bedrijfsleiders van internationale bedrijven zoals Philips, AkZo Nobel en Unilever. Met haar kernwaarden Leiderschap, Ondernemerschap en Stewardship ontwikkelt Nyenrode leiders met de kennis en de benodigde vaardigheden om succesvol te zijn in de internationale zakenwereld van morgen. Nyenrode biedt zowel intensief academisch onderwijs als kortlopende en langlopende programma's op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht op twee campuslocaties, Amsterdam en Breukelen.

  • Breda, Nederlanden

  Breda University of Applied Sciences is een middelgrote, door de overheid bekostigde instelling voor hoger onderwijs. Aan ons instituut studeren ruim 7.000 Nederlandse en internationale studenten uit zo'n 100 landen. Wij bieden bachelor- en masteropleidingen op hbo- en academisch niveau in de domeinen Games, Media, Hotel, Facility, Logistiek, Gebouwde Omgeving, Toerisme en Leisure & Events.

  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is voor studenten die leren benaderen als een manier van leven. We bieden een ondersteunende gemeenschap waar studenten en docenten samenwerken in het leerproces. IE University heeft een gepersonaliseerde, studentgerichte gemeenschap met een rijke diversiteit aan individuen, ideeën en benaderingen. Elk jaar zijn meer dan 130 nationaliteiten vertegenwoordigd op de campus, waarvan meer dan 75% van de studenten van buiten Spanje komt. IE University wordt over de hele wereld en door de meest prestigieuze verenigingen erkend vanwege het hoogwaardige onderwijs. Met een innovatieve visie, ondernemersgeest en een focus op geesteswetenschappen en academische strengheid, zet IE University zich in voor het opleiden van professionals die een verschil zullen maken in de samenleving. Onze praktijkgerichte benadering van leren begint in de klas en gaat door over de hele wereld, waarbij onze studenten worden voorbereid om internationale professionals te worden. Als je een inspirerende en uitdagende opleiding wilt die vorm geeft aan wie je bent en wie je zult worden, zal IE University je horizon verbreden, je verbinden met de wereld en je begeleiden op het unieke pad dat nodig is om je doelen te bereiken.

  • Amsterdam, Nederlanden

  Amsterdam Business School maakt deel uit van de hoog aangeschreven Universiteit van Amsterdam en biedt verschillende Executive-programma's op het gebied van Business en Finance. De Executive Master in International Finance is Triple geaccrediteerd en #2 in de FT ranking van 2021. Gelegen in hartje Amsterdam!

  • Haarlem, Nederlanden

  De in samenwerking opgerichte instelling Haarlem Campus biedt studenten innovatieve onderwijs- en leerconcepten die professionele en persoonlijke groei stimuleren. Haarlem Campus is opgericht door twee ervaren pleitbezorgers van het hoger onderwijs. Een toonaangevend netwerk van particuliere universiteiten in Duitsland, de SRH Group en een University of Applied Sciences genaamd Global School for Entrepreneurship, die een flexibele, motiverende en innovatieve leercultuur bevordert. Tientallen jaren ervaring in onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht binnen een ondernemende setting hebben geleid tot geoptimaliseerde academische programma's, ontworpen om de best mogelijke voorbereiding op het gewenste werkveld te bieden.

  • Amsterdam, Nederlanden

  Toegewijd aan intercultureel onderwijs met een mondiaal perspectief, helpen we toekomstige managers hun volledige potentieel te bereiken, met het juiste programma en begeleiding bij elke stap.

  • Amsterdam, Nederlanden

  VU Graduate Winter School biedt van 10 t/m 14 januari 2022 een reeks online cursussen van een week aan. Het winterprogramma is beschikbaar voor masterstudenten, promovendi en professionals. Of je nu een aspirant-data-analist bent met een passie voor het kraken van cijfers, een schrijver in de dop of een amateurfilosoof met een honger naar het aanpakken van de grote vragen - we hebben iets voor jou! Er zijn in totaal 19 cursussen, die elk een enkel onderwerp uitgebreid behandelen.

  • The Hague, Nederlanden
  • Amsterdam, Nederlanden

  Horeca is een afkorting die staat voor hotel (Ho) restaurant (Re) cafe (Ca). De Horeca Academy is opgericht door de Nederlandse Horeca Academie. De Horeca Academie biedt opleidingen en trainingen aan voor en door horecaprofessionals. De Nederlandse Horeca Academie is opgericht in 2011. En is gespecialiseerd in het opleiden van koks en horeca professionals. In 2018 Horeca Academy als eerste in Nederland een kokstraining in het Engels. Deze training is speciaal voor mensen die in Nederland wonen en de Nederlandse taal nog niet goed genoeg beheersen. Op deze manier kan iedereen een goede opleiding krijgen en de Europese kooktechnieken beheersen.

  • Vlissingen, Nederlanden
  • Middelburg, Nederlanden

  HZ University of Applied Sciences is gevestigd in het zuidwesten van Nederland. Met een populatie van zo'n 4.800 nationale en internationale studenten zijn we een kleine universiteit met een persoonlijke benadering. De HZ biedt opleidingen van hoge kwaliteit. De HZ staat sinds 2011 - dus al elf jaar - in de top drie van Nederlandse multidisciplinaire hogescholen.

  • Stockholm, Zweden
  • Helsinki, Finland
  • + 4 meer

  Onze double degree-programma's combineren uitstekend technisch onderwijs met training in innovatie en ondernemerschap, evenals stages bij bedrijven, industriële partners en steden in heel Europa.

  • The Hague, Nederlanden

  Ben je op zoek naar een bacheloropleiding, dan ben je bij THUAS aan het juiste adres. We hebben meer dan 65 bacheloropleidingen die variëren in type en lengte. De meeste van hen zijn vier jaar programma's, hoewel sommige kan worden ingekort tot drie jaar van de studie. Een aanzienlijk aantal wordt in het Engels gegeven. De variant die het beste bij u past, hangt af van uw voorkeuren en vooropleiding. Aan het einde van uw reis, zult u worden beloond met een hogeschool diploma.

  • 's Hertogenbosch, Nederlanden

  Het Master Institute is onderdeel van de St. Joost School of Fine Art and Design, gelegen in het zuiden van Nederland in de stad 's-Hertogenbosch. Gelegen in het hart van Europa en Europese kunst en design, biedt het instituut een breed perspectief op theorie en praktijk en zorgt het voor een levendige internationale uitwisseling. Onze moderne, 24/7 faciliteiten en open studio-concept creëren een vruchtbare omgeving waarin een rijke, multidisciplinaire praktijk kan groeien.

  • Rotterdam, Nederlanden

  Rotterdam University of Applied Sciences heeft meer dan 36.000 studenten en meer dan 3.500 werknemers. Er is een breed scala aan programma's om uit te kiezen in alle onderwijssectoren, met uitzondering van de agrarische sector. Ons onderwijs is nauw verbonden met ontwikkelingen in de metropoolregio Rotterdam.

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Ghent, België
  • + 1 meer

  IMARC is het enige bestaande 2-jarige programma in de criminologie dat zich richt op grensoverschrijding, veiligheid en sociale rechtvaardigheid. Het gezamenlijke programma wordt aangeboden door drie verschillende Europese universiteiten.

  • Beugen, Nederlanden

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...