Keystone logo
Mexico

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Mexico 2023

Aantal instellingen: 258
  • Madrid, Spanje
  • Amsterdam, Nederlanden
  • + 8 meer

  IE University is voor studenten die leren benaderen als een manier van leven. We bieden een ondersteunende gemeenschap waar studenten en docenten samenwerken in het leerproces. IE University heeft een gepersonaliseerde, studentgerichte gemeenschap met een rijke diversiteit aan individuen, ideeën en benaderingen. Elk jaar zijn meer dan 130 nationaliteiten vertegenwoordigd op de campus, waarvan meer dan 75% van de studenten van buiten Spanje komt. IE University wordt over de hele wereld en door de meest prestigieuze verenigingen erkend vanwege het hoogwaardige onderwijs. Met een innovatieve visie, ondernemersgeest en een focus op geesteswetenschappen en academische strengheid, zet IE University zich in voor het opleiden van professionals die een verschil zullen maken in de samenleving. Onze praktijkgerichte benadering van leren begint in de klas en gaat door over de hele wereld, waarbij onze studenten worden voorbereid om internationale professionals te worden. Als je een inspirerende en uitdagende opleiding wilt die vorm geeft aan wie je bent en wie je zult worden, zal IE University je horizon verbreden, je verbinden met de wereld en je begeleiden op het unieke pad dat nodig is om je doelen te bereiken.

  • Monterrey, Mexico

  Tecnológico de Monterrey is de nummer één particuliere non-profit universiteit in Mexico. De universiteit, opgericht in 1943, is sindsdien uitgegroeid tot 26 campussen in heel Mexico, met een vlaggenschipcampus in Monterrey. Door educatieve ervaringen vormen we mensen die agenten van verandering worden, bereid om nog competitiever te zijn om iedereen te helpen, met een duidelijke focus op zijn in plaats van hebben, op het dienen van anderen in plaats van dingen te bezitten; mensen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven, zich bewust van het feit dat hun acties de transformatie van anderen kunnen bevorderen.

  • Monterrey, Mexico
  • Guadalajara, Mexico
  • + 2 meer

  Tecnológico de Monterrey werd in 1943 opgericht dankzij de visie van Don Eugenio Garza Sada en een groep ondernemers die een non-profitorganisatie vormden genaamd Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey is een particuliere, non-profit, onafhankelijke instelling met geen politieke en religieuze voorkeuren.

  • Campeche, Mexico

  De Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) is opgevat als een instelling voor hoger onderwijs voor niet-gegradueerde en postdoctorale graden waarvan de doelstellingen en leidende principes gelijke studiemogelijkheden voor alle mensen garanderen.

  • Jumeirah, Verenigde Arabische Emiraten
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 meer

  Raindance, een professionele, geaccrediteerde filmschool met een onafhankelijke geest, geeft sinds 1992 les aan beginnende en ervaren filmmakers. Ons ethos is gericht op onafhankelijkheid en onze cursussen zijn ontworpen om je vaardigheden op jouw manier en in jouw stijl te ontwikkelen.

  • Tlaquepaque, Mexico

  ITESO is de jezuïetenuniversiteit van Guadalajara. Opgericht in 1957, behoort het tot een netwerk van meer dan 228 jezuïetenuniversiteiten over de hele wereld. Ze delen allemaal een 450 jaar oude traditie van jezuïeteneducatie, een traditie die van oudsher centraal staat in de wereldgedachte, bekend om het opleiden van leiders op alle gebieden van wetenschap en kunst.

  • Mexico City, Mexico

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Mexico
  • Monterrey, Mexico
  • + 2 meer

  EGADE Business School aan Tecnológico de Monterrey heeft een wereldwijd erkende reputatie opgebouwd als de toonaangevende Latijns-Amerikaanse instelling voor bedrijfsonderwijs, die zich inzet voor het versterken van alomvattende leiders die gedeelde waarde creëren en de samenleving transformeren.

  • Mexico City, Mexico

  De Vatel International School of Hotel Management and Tourism is een erkende instelling over de hele wereld, die studenten voorbereidt op het verwerven van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om op verantwoorde wijze managementfuncties uit te voeren in horecagelegenheden, zoals hotels, restaurants en agentschappen. reizen, servicebureaus, ziekenhuizen, recreatiecentra, enz. Vatel's academische plan biedt een officiële dubbele graad (Mexico-Frankrijk) die de mogelijkheid biedt om rechtstreeks lid te worden van de professionele wereld.

  • Naucalpan de Juárez, Mexico

  Bewust van de noodzaak om betere mensen en professionals voor te bereiden om met meer succes de uitdagingen van een 'nieuwe normaal' het hoofd te bieden, UVM besloten om ons nieuwe Certeza onderwijsmodel te lanceren.

  • México, Mexico

  Wij zijn een universiteit die zich inzet voor het overbrengen van benaderingen die gericht zijn op zakelijke en menselijke ontwikkelingsgebieden die zeer succesvolle strategieën bieden. We zijn er vast van overtuigd dat de functie van voorbereiding is om van het individu een persoon met kennis en waarden te maken die op een positief ervaringsniveau samenwerkt met onze samenleving. We stellen leren voor als een hulpmiddel dat toewijding vereist, resulterend in grote prestaties en voldoening, we benadrukken de selectie van onze professionals die bij binnenkomst al een verrijkend profiel in het gebied hebben, waardoor ze ervaring kunnen bijdragen aan hun klasgenoten en professoren in de klas. , omdat kennis met enthousiasme, waarachtigheid, eerlijkheid en actualisering wordt toegepast. Onze universiteit maakt de ontwikkeling en groei van onze afgestudeerden en ons onderwijzend personeel mogelijk, evenals comfortabele faciliteiten waar gebruik een prioriteit is.

  • Puebla City, Mexico

  De Polytechnische Universiteit van Puebla zet zich in om de effectiviteit van haar kwaliteitsmanagementsysteem te halen en voortdurend te verbeteren, door kwaliteitsdoelstellingen vast te stellen, te herzien en periodiek te evalueren, die gericht zijn op het versterken van de onderwijsdienst van de universiteit, om competente professionals die voldoen aan de de behoeften van de productieve en sociale sectoren.

  • Mexico City, Mexico

  Bij de Technologische Universiteit van Mexico zijn we ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op kwalitatief goed onderwijs. Daarom bieden we je betaalbaar collegegeld, academische beurzen en een banenbank om je middelbare school, undergraduate of graduate te studeren. Ons doel is dat u een professional wordt die is voorbereid zodat u uw kwaliteit van leven kunt verbeteren.

  • Cortazar, Mexico

  Wij zijn een universiteit van wereldklasse die opereert via een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem dat: Integraal mensen opleidt, via verschillende onderwijsprogramma's die worden erkend vanwege hun kwaliteit en relevantie, op basis van het model van de Polytechnische Universiteiten. Het heeft hooggekwalificeerd personeel. Het bevordert de cultuur van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie, met een duurzame aanpak en met internationale projectie.

  • México, Mexico

  De Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo is een openbare en seculiere instelling voor hoger en hoger onderwijs, erfgenaam van het humanisme van Vasco de Quiroga, de idealen van Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; op initiatief van Pascual Ortiz Rubio, First Autonomous University of America, wiens missie het is: Bijdragen aan de sociale, economische, politieke, wetenschappelijke, technologische, artistieke en culturele ontwikkeling van Michoacán, Mexico en de wereld, door oprechte, competente, en leidende mensen die veranderingen in hun omgeving teweegbrengen, geleid door de ethische waarden van onze universiteit, door middel van relevante en hoogwaardige educatieve programma's; het verrichten van onderzoek dat verband houdt met sociale behoeften, dat de wetenschappelijke en technologische vooruitgang en artistieke creatie bevordert; het opzetten van activiteiten die universele waarden, democratische praktijken en duurzame ontwikkeling redden, behouden, vergroten en verspreiden door middel van verspreiding en universitaire uitbreiding.