Keystone logo
Maleisië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Maleisië 2024

Aantal instellingen: 118
  • Petaling Jaya, Maleisië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  Sinds de oprichting in 1983 is het Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) opgericht door de Methodist Council of Education. Onze campus is strategisch gevestigd in het hart van Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Maleisië

  Welkom bij Sunway University, een van de toonaangevende particuliere universiteiten van Maleisië, een instelling zonder winstoogmerk en toegewijd aan kwaliteitsonderwijs, ondersteuning van ondernemingen en onderzoek gericht op belangrijke mondiale problemen. De universiteit heeft een beoordeling van 5 sterren als 'uitstekend' van de Maleisische regering (in de laatste Setara-beoordelingsoefening) en is een van de slechts elf universiteiten in Maleisië die de speciale status 'Premier Digital Technology University' hebben gekregen. We hebben nauwe samenwerkingen ontwikkeld met vele toonaangevende internationale universiteiten, waaronder Harvard University en de universiteiten van Oxford en Cambridge. Sommige professoren van laatstgenoemde hebben vooraanstaande bezoekafspraken en geven af en toe lezingen aan onze universiteit en de bredere Sunway City-gemeenschap via onze Jeffrey Cheah Distinguished Speakers-reeks openbare lezingen. Deze zijn vernoemd naar de oprichter van Sunway City en van de universiteit, Tan Sri Jeffrey Cheah, die ook de voorzitter is van Sunway Group, een van Maleisië's toonaangevende industriële conglomeraten en ontwikkelaars van Sunway City. We hebben een zeer nauwe relatie met Lancaster University in het VK, waardoor onze studenten van veel programma's zich ook kunnen kwalificeren voor Lancaster-graden.

  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
  • Oman Online, Oman
  • + 7 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Maleisië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Maleisië

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (voorheen bekend als PNC International College of Nursing and Health Sciences) is een dochteronderneming van KPJ Healthcare Berhad, een belangrijke particuliere dienstverlener in de gezondheidszorg. KPJUC, opgericht op 1 april 1991, is vanaf het begin een vooruitstrevende en ondernemende instelling voor hoger onderwijs geweest met een internationale visie, waarbij studenten centraal staan in alles wat ze doet.

  • Petaling Jaya, Maleisië

  Onze reis als Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begon in 1990 in 6 units van winkelkavels van 4 verdiepingen in Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya in afwachting van de voltooiing van onze speciaal gebouwde permanente campus in Bandar Utama, een nieuwe en succesvol gemengd ontwikkelingsstadje in Petaling Jaya. Na verhuizing naar onze permanente campus veranderde KBU zijn naam in KBU International College. In 2015 werden we verheven tot de hogeschool en omgedoopt tot First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Maleisië

  Wij geloven dat individuen zowel talenten als bekwaamheid bezitten en als ze worden gekoesterd, opgeleid en getraind door middel van een open overdracht van kennis vanuit elke cultuur of beschaving in de wereld, zullen ze een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van zichzelf, de samenleving en de natie. Op basis van deze filosofie streven we ernaar om professionele en semi-professionele afgestudeerden te produceren met academische excellentie, hoge ethische en morele waarden.

  • Alor Gajah, Maleisië

  Het logo Kolej Universiti Agrosains (UCAM) is geïnspireerd op drie (3) bladeren die Maturity symboliseren. Een reeks van drie (3) kleuren is meestal een geleidelijke verandering in het ontwikkelingsproces.

  • Kampung Kuala Muda, Maleisië

  Als een nichecollege is de unieke benadering van MERITUS van onderwijs het bieden van een praktische en effectieve mix van traditioneel, modern en ervaringsgericht leren om succes te garanderen. In tegenstelling tot andere hogescholen die zich alleen richten op de academici, zet MERITUS zich in om goed afgeronde afgestudeerden te produceren die in staat zijn om te voldoen aan de eisen van de huidige werkgevers, doordrenkt met de deugden van succes en na hun afstuderen gewild zijn bij toporganisaties.

  • Puchong, Maleisië

  MALAYSIA Binary University is door het Ministerie van Hoger Onderwijs (MOHE) beoordeeld als een 5-sterrenuniversiteit (Excellent) en is een van de meest gevestigde en gerespecteerde universiteiten voor management, IT en ondernemerschapsonderwijs in Azië. De universiteit biedt superieure programma's op PhD-, Masters- en Bachelorniveau die internationaal worden erkend door de Association of CommonWealth Universities (ACU, VK), International Association of Universities (IAU, Frankrijk), NARIC (VK) en de Malaysian Qualification Authority (MQA) .

  • Petaling Jaya, Maleisië

  De geest van geven is altijd binnen onze muren geweest. We begrijpen het belang van het doorgeven van kennis aan toekomstige generaties - net zoals onze mede-oprichters hun bakkennis meer dan 40 jaar geleden voor het eerst aan de lokale gemeenschap overbrachten, doen we nu hetzelfde, en in feite meer, gesteund door een opeenstapeling ervaring in de afgelopen decennia.

  • Ipoh, Maleisië

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) is een particuliere en uitgebreide door onderzoek geleide universiteit die is gevestigd in de Maleisische staat Perak onder de Higher Education Institutions Act 555. QIU begon in 2011 en is eigendom van Global Integrated Training Associates Sdn Bhd (voorheen bekend als Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, Maleisië

  In juli 2016 kocht Widad Business Group Shahputra University College over, en de universiteit heet nu Widad University College (DKU015 (C)). Widad betekent liefde, zorgzaamheid en vriendschap. De naam draagt de kenmerken van verlangen in leiderschap en onafhankelijkheid.