Keystone logo
Maleisië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Maleisië 2024

Aantal instellingen: 32
  • Kuala Lumpur, Maleisië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Petaling Jaya, Maleisië

  Onze reis als Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begon in 1990 in 6 units van winkelkavels van 4 verdiepingen in Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya in afwachting van de voltooiing van onze speciaal gebouwde permanente campus in Bandar Utama, een nieuwe en succesvol gemengd ontwikkelingsstadje in Petaling Jaya. Na verhuizing naar onze permanente campus veranderde KBU zijn naam in KBU International College. In 2015 werden we verheven tot de hogeschool en omgedoopt tot First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Maleisië

  Wij geloven dat individuen zowel talenten als bekwaamheid bezitten en als ze worden gekoesterd, opgeleid en getraind door middel van een open overdracht van kennis vanuit elke cultuur of beschaving in de wereld, zullen ze een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van zichzelf, de samenleving en de natie. Op basis van deze filosofie streven we ernaar om professionele en semi-professionele afgestudeerden te produceren met academische excellentie, hoge ethische en morele waarden.

  • Alor Gajah, Maleisië

  Het logo Kolej Universiti Agrosains (UCAM) is geïnspireerd op drie (3) bladeren die Maturity symboliseren. Een reeks van drie (3) kleuren is meestal een geleidelijke verandering in het ontwikkelingsproces.

  • Kampung Kuala Muda, Maleisië

  Als een nichecollege is de unieke benadering van MERITUS van onderwijs het bieden van een praktische en effectieve mix van traditioneel, modern en ervaringsgericht leren om succes te garanderen. In tegenstelling tot andere hogescholen die zich alleen richten op de academici, zet MERITUS zich in om goed afgeronde afgestudeerden te produceren die in staat zijn om te voldoen aan de eisen van de huidige werkgevers, doordrenkt met de deugden van succes en na hun afstuderen gewild zijn bij toporganisaties.

  • Puchong, Maleisië

  MALAYSIA Binary University is door het Ministerie van Hoger Onderwijs (MOHE) beoordeeld als een 5-sterrenuniversiteit (Excellent) en is een van de meest gevestigde en gerespecteerde universiteiten voor management, IT en ondernemerschapsonderwijs in Azië. De universiteit biedt superieure programma's op PhD-, Masters- en Bachelorniveau die internationaal worden erkend door de Association of CommonWealth Universities (ACU, VK), International Association of Universities (IAU, Frankrijk), NARIC (VK) en de Malaysian Qualification Authority (MQA) .

  • Petaling Jaya, Maleisië

  De geest van geven is altijd binnen onze muren geweest. We begrijpen het belang van het doorgeven van kennis aan toekomstige generaties - net zoals onze mede-oprichters hun bakkennis meer dan 40 jaar geleden voor het eerst aan de lokale gemeenschap overbrachten, doen we nu hetzelfde, en in feite meer, gesteund door een opeenstapeling ervaring in de afgelopen decennia.

  • Petaling Jaya, Maleisië

  Cyberlynx International College is een privéschool in Kuala Lumpur en biedt een scala aan diploma- en certificaatcursussen in Sport, Business en Design. Het college is opgericht door een groep academici en professionals die al meer dan 25 jaar actief zijn in de onderwijssector.

  • Petaling Jaya, Maleisië

  Olympia College werd in 1995 opgericht om te voldoen aan de groeiende behoefte aan particulier hoger onderwijs in Maleisië.

  • Kuala Sungai Baru, Maleisië

  Kolej Universiti Islam Melaka , beter bekend als KUIM, is een volledige instelling voor hoger onderwijs voor de regering van Malakka, opgericht onder de IPTS Act 1996.

  • Shah Alam, Maleisië

  Ramsay Sime Darby Healthcare College ('The College') is een van de pioniers in het onderwijs in de gezondheidszorg in Maleisië. Het College heeft een trackrecord van academische excellentie sinds de oprichting in 1995. Ramsay Sime Darby Healthcare College is geregistreerd bij het ministerie van Hoger Onderwijs als een aanbieder van hoger onderwijs.

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  WEES VAN WERELDKLASSE BIJ WAT JE DOET TMC International Aesthetic College is een van de toonaangevende schoonheids- en esthetische pedagogen in de schoonheidsindustrie.

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  Sinds de oprichting in 1950 heeft Stamford College Melaka voortgebouwd op een erfenis van het opleiden en trainen van mensen die kennis en succes in hun leven wensen en zoeken.

  • Malacca, Maleisië

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) werd opgericht om te geloven en te begrijpen dat hoger onderwijs essentieel is voor de vooruitgang van het land. De instelling kreeg een gunstige start in 1997 toen de minister van Onderwijs haar in die tijd officieel opende.

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  Mindvalley biedt het onderwijs dat reguliere scholen vergeten om mens te zijn, is meer dan wat ons kapotte onderwijssysteem doet vermoeden. We leren de wereld de kunst om werkelijk buitengewone, vervullende, gelukkige levens te leiden.