Keystone logo

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Litouwen 2023

Aantal instellingen: 20
  • Kaunas

  Ontdek een plek met levensvormende ervaringen in een unieke liberale sfeer, een levendige creatieve werkomgeving en een diverse gemeenschap van inspirerende studenten en wetenschappers

  • Klaipėda County

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) is een moderne, open voor de samenleving en onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs, opgericht in 1994, die professionals in de sociale en fysieke wetenschappen voorbereidt die zich richten op de Litouwse en Europese arbeidsmarkt. LTVK biedt veelbelovende carrièremogelijkheden, internationale uitwisseling en vrije tijd die typisch is voor studenten. Missie. Litouwen Business University is vastbesloten om creatieve, gekwalificeerde professionals voor te bereiden, voorwaarden te scheppen voor levenslang leren door het verlenen van een professionele bachelorgraad en het toegepaste onderzoek uit te voeren dat nodig is voor regionale ontwikkeling. Visie. Litouwen Business University is een innovatieve, transparante, maatschappelijk actieve en verantwoordelijke instelling voor hoger onderwijs, internationaal erkend, veelzijdig aan de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en voorbereid op de behoeften van de samenleving.

  • Kaunas

  Kaunas University of Applied Sciences (in het Litouws - Kauno Kolegija ) is een openbare multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs in Litouwen (een van de drie Baltische landen) die onderwijs biedt op het gebied van techniek, technologie, sociale wetenschappen, menswetenschappen, kunst, geneeskunde en gezondheid wetenschappen. Het biedt een breed spectrum aan bacheloropleidingen met praktische inslag voor ongeveer 5500 studenten die studeren aan 4 faculteiten.

  • Kaunas

  De universiteit is de grootste instelling voor hoger onderwijs voor biomedische wetenschappen in Litouwen, die studies, onderzoek en klinische praktijken met succes heeft geïntegreerd. LSMU bestaat uit twee hoofdacademies: Medical Academy en Veterinary Academy.

  • Vilnius
  • Kaunas
  • Šiauliai

  Welkom bij Vilnius University van Vilnius University - de oudste en grootste Litouwse instelling voor hoger onderwijs. Sinds haar oprichting in de 16e eeuw heeft Vilnius University , als integraal onderdeel van de Europese wetenschap en cultuur, het concept van een klassieke universiteit en de eenheid van studie en onderzoek belichaamd.

  • Kaunas

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences is een onafhankelijke katholieke instelling voor hoger onderwijs die tot doel heeft geïntegreerde wetenschappelijke en zakelijke studieprogramma's uit te voeren die worden beheerd op basis van het Ignatiaans Pedagogisch Paradigma.

  • Kaunas

  Kaunas University of Technology , KTU is een van de grootste technologische universiteiten in de Baltische staten. Bekend om zijn banden met het bedrijfsleven, leiderschap in wetenschappelijk onderzoek, flexibele interdisciplinaire studieprogramma's en onvergetelijke studie-ervaring, is KTU hard op weg om de beste studiekeuze in de regio te worden.

  • Vilnius County

  In zijn huidige structuur werd Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) opgericht in 2008 door de integratie van Vilnius Technical College in Vilnius College of Construction and Design. De oorsprong van de Technische Faculteit gaat terug tot in de jaren dertig (de Technische School).

  • Šlienava

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) is gevestigd in de buurt van de stad Kaunas (centraal Litouwen) en biedt een professionele bachelordiploma voor hoger onderwijs.

  • Kaunas

  Lithuanian Sports University ( LSU ) is er trots op de enige gespecialiseerde universiteit in Litouwen te zijn, die al meer dan acht decennia beweging en sportwetenschappen verenigt.

  • Vilnius

  Vilniaus kolegija /University of Applied Sciences is open to novelties. It is a flexible and continually changing higher educational institution that is harmoniously combining labor market needs with the development of promising areas of science and art. The educational institution has been encouraging the teachers and students’ creativity and responsibility likewise the requirements for a high-quality performance.

  • Kaunas

  Gerangschikt in QS World University Rankings als een leider in het land door zijn internationaliteit, is VMU de enige openbare instelling voor hoger onderwijs in Litouwen en een van de weinige in de regio waar een brede liberale kunstopleiding wordt gegeven. Dit betekent dat studenten hun schema vrij kunnen wijzigen en ordenen, minor in het ene veld en major in het andere, naar het buitenland reizen op internationale uitwisseling en zich voorbereiden op die reizen door een aantal van de beschikbare 30 cursussen vreemde talen te volgen. Als weerspiegeling van wereldwijde academische trends worden steeds meer lezingen (afzonderlijke cursussen en zelfs hele opleidingen) in het Engels gegeven, veelal door professoren uit het buitenland. VMU biedt bachelor- en masteropleidingen aan, die volledig in het Engels worden gegeven. Elk semester verzamelt de universiteit de kleurrijke internationale gemeenschap, die vertegenwoordigers uit bijna 60 landen over de hele wereld verenigt.

  • Vilnius County

  Sinds de start van haar activiteiten in 1999, had ISM University of Management and Economics vanaf het allereerste begin één doel: innovatieve, kwalitatieve studies en opleidingen op het gebied van management en economie aanbieden aan creatieve, ambitieuze jonge mensen en reeds ervaren bedrijfsmanagers. Klantherkenning (studenten, bedrijven en alumni), Internationale Erkenning en Duurzaamheid. Kwaliteit en internationaliteit zijn de belangrijkste prioriteiten geworden van de activiteiten van de universiteit. Dit doel is geëvalueerd door International Quality Accreditation (IQA), toegekend aan ISM in 2006 door de Central and East European Management Development Association (CEEMAN), waarmee wordt gecertificeerd dat ISM behoort tot universiteiten die de meest geavanceerde bedrijfsstudies in de regio aanbieden.

  • Milan
  • Leeds
  • Vilnius
  • + 1 meer

  The Istituto Universitario di Lingue Moderne (I.U.L.M.) was founded in 1968 by the Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, under the inspiration of Senator Carlo Bo and Professor Silvio Baridon. From the very beginning the idea behind the project was to satisfy the demands of the labour markets based on analyses of current trends.

  • Vilnius

  ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider world in the future. The educational process is tailored towards practice-oriented studies and professional training which comprise collaborative and experiential teaching and learning methods as a reflection of the student-centred approach.