Keystone logo

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Kroatië 2023

Aantal instellingen: 21
  • Koper
  • Salzburg
  • Ljubljana
  • + 3 meer

  Alma Mater Europaea is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs die gespecialiseerd is in het aanbieden van loopbaangericht onderwijs in studierichtingen met een tekort aan loopbaan. Onze opleidingen zijn relevant, actueel, interdisciplinair en interactief.

  • Zagreb

  Faculteit Elektrotechniek en Informatica van de Universiteit van Zagreb (Kroatisch acroniem: FER) is een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs en onderzoek in de Republiek Kroatië op het gebied van elektrotechniek, informatica en informatie- en communicatietechnologie.

  • Geneva
  • Zagreb

  SSBM is een wereldwijde, innovatieve en unieke school met studenten van over de hele wereld. Onze programma's zijn ontworpen met meer dan 30 industriële partners. Wij garanderen Zwitsers kwaliteitsonderwijs en uitmuntendheid. SSBM Genève is ACBSP geaccrediteerd en EduQua gecertificeerd. Onze VISIE is om een unieke, innovatieve en internationale business & managementschool te zijn die eersteklas onderzoek, praktijk en onderwijs biedt. We zetten ons in om continu educatieve excellentie en onze expertise in bedrijfseducatie te bieden door middel van onze innovatieve geavanceerde technologie en onze hoogwaardige leerervaring. We stimuleren diversiteit en wereldwijde connectiviteit tussen onze studenten, docenten en zakelijke partners.

  • Zagreb
  • Split

  Faculteit Chemische Technologie en Technologie is een onderdeel van de Universiteit van Zagreb. Het is georganiseerd in verschillende afdelingen en leerstoelen die onderwijs, wetenschappelijk werk, professionele en adviserende activiteiten uitvoeren op het gebied van chemische technologie, scheikunde en andere gebieden.

  • Zagreb

  De universiteit van Zagreb (1669) is de oudste en grootste universiteit in Zuidoost-Europa. Als een uitgebreide openbare Centrale Europese universiteit biedt de Universiteit van Zagreb onderwijs en onderzoek en op alle wetenschappelijke gebieden (kunst, biogeneeskunde, biotechnologie, techniek, menswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen) en een breed spectrum van cursussen op alle studie niveaus, van niet-gegradueerden postgraduaat. Met 29 faculteiten, 3 kunstacademies en het Universitair Centrum voor Kroatische Studies is het de belangrijkste onderwijsinstelling in het land, een plaats waar meer dan 7900 leraren en 72480 studenten kennis ontwikkelen en vaardigheden verwerven.

  • Split
  • Zagreb

  Het kiezen van een universiteit om naar toe te gaan is een van de belangrijkste beslissingen die we nemen en de school is daarom verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat al haar studenten de nodige kennis opdoen, vaardigheden opbouwen en zich op de beste manier voorbereiden op de zakelijke markt van de 21e. eeuw. De missie van University College Aspira is om een transformatieve educatieve ervaring te creëren door de toepassing van de beste wereldwijde praktijken en samenwerking met marktleiders.

  • Osijek

  De University of Osijek is een onderwijsinstelling die wetenschappelijk onderzoek, artistieke creatie, onderwijs en studie verbindt en zo wetenschap, beroep en kunst ontwikkelt, studenten voorbereidt op professioneel werk op basis van wetenschappelijke kennis en methoden, evenals artistieke waarde, en jonge onderzoekers opleidt , neemt deel aan de verwezenlijking van de maatschappelijke belangen van studenten en bevordert internationale, met name Europese samenwerking in het hoger onderwijs, bij wetenschappelijke en artistieke activiteiten. ========

  • Rijeka

  Medio 1961 werd de Faculteit Economie en Bedrijfskunde in Rijeka opgericht. Met de eerste lezingen die op 1 november 1961 begonnen, heeft de faculteit economische experts opgeleid, speciaal voor het verbeteren van de economische ontwikkeling van de Kroatische kuststreek en Istrische regio. In 2001 is de faculteit verhuisd naar het nieuwe adres van I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Osijek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zaprešić

  De University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić zal zich blijven ontwikkelen tot een hoogwaardige instelling voor hoger onderwijs met een duidelijk bepaald profiel van onderwijs en onderzoek in het bedrijfsleven en management onder duurzame ontwikkelingsomstandigheden. De programma's zijn gebaseerd op duidelijke leerresultaten en levenslang leren en zijn aantrekkelijk voor studenten.

  • Zadar

  Zadar heeft een eeuwenoude universitaire traditie, de langste in Kroatië: volgens de traditie van kerkelijk onderwijs, voor het eerst vermeld in de 10e eeuw, werd al op 14 juni een Dominicaanse instelling voor hoger onderwijs opgericht, Studium generale, later bekend als de Universitas Iadertina. 1396.

  • City of Zagreb

  RRiF College of Financial Management werd opgericht in 2006 en voerde een driejarige professionele studie Accounting en Finance uit en een tweejarige gespecialiseerde professionele graduate studie Corporate Finance.

  • Kosovo

  UBT biedt een dynamische en innovatieve academische omgeving van de 21 eeuw. UBT biedt een ondersteunende en uitdagende kans voor de studenten, docenten en personeel in een participatieve en zelfbesturende setting.

  • City of Zagreb

  Ondernemerschap en ondernemerscompetenties zijn tegenwoordig absoluut noodzakelijk, die de ruggengraat vormen voor de ontwikkeling van de moderne samenleving. Door een moderne en innovatieve benadering van het onderwijs, stelt de European business school Zagreb (EBUS) studenten in staat om praktische kennis, vaardigheden en bedrijfstechnieken in de praktijk te gebruiken.

  • Rijeka

  De Faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Rijeka is een openbare opleidings- en wetenschappelijke instelling, met als missie het opleiden van studenten geneeskunde, tandheelkunde en sanitaire techniek, met als doel de kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn om ziekten te voorkomen, te onderhouden en verbetering van de gezondheid, evenals de gezondheidszorg en revalidatie van patiënten. Het onderwijsproces is nauw verbonden met het wetenschappelijk onderzoek op het wetenschappelijk gebied van de biomedische geneeskunde en de gezondheidszorg, maar ook op de interdisciplinaire wetenschappelijke gebieden, waarvan de resultaten en bevindingen noodzakelijkerwijs geïntegreerd zijn in het onderwijsproces, met het oog op een levenslange en duurzame ontwikkeling van de samenleving. we leven in.