Keystone logo
Italië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Italië 2023

Aantal instellingen: 220
  • Rome, Italië

  Het European Institute of Innovation for Sustainability (EIIS) is een academisch bedrijf dat innovatieve oplossingen ontwerpt voor bedrijven, de academische wereld, instellingen en ondernemers om innovatie voor duurzaamheid te faciliteren en te bevorderen. In EIIS verbinden mensen zich om ecologische, sociale en economische duurzaamheid te bereiken, door middel van onderwijs, onderzoek en continu experimenteren. Bij EIIS zijn er geen professoren of studenten, alleen mensen die ervoor willen zorgen dat leren niet langer het resultaat is van een passief proces, maar een boeiende activiteit die wordt gedefinieerd door voortdurende interactie.

  • Milan, Italië
  • Cremona, Italië
  • + 2 meer

  Studenten en alumni van Università Cattolica voelen zich bevoorrecht om deel uit te maken van de grootste particuliere universiteit van Europa. Het wordt gekenmerkt door een sterke toewijding aan het leveren van toegewijde diensten aan studenten en de erkende academische kwaliteit. Studeren aan Cattolica betekent studeren in een internationale context, met meer dan 160 verschillende nationaliteiten op onze vier campussen, maar Italiaans in hart en nieren. Wat onze universiteit echt onderscheidt, is de campusdiversiteit en eindeloze mogelijkheden, waardoor netwerk- en carrièremogelijkheden worden vergemakkelijkt op basis van de locatie van onze vijf campussen in Milaan, Brescia, Piacenza, Cremona en Rome.

  • Rome, Italië

  Roma Tre University is een jonge universiteit die voor jongeren is bedoeld. Opgericht in 1992, is het snel gegroeid, zowel qua studenten als qua aangeboden cursussen. Het heeft een uitstekende beoordeling gekregen bij de meest prominente academische ranglijsten, vooral binnen de jongere universiteiten. Roma Tre University is georganiseerd in 13 afdelingen die bachelor- en masteropleidingen, postdoctorale en geavanceerde cursussen, PhD's en specialisatiescholen aanbieden.

  • Neuchâtel, Zwitserland
  • Leicester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer

  CIES - International Centre for Sports Studies, is een onafhankelijk studiecentrum in Neuchâtel, Zwitserland. Het werd opgericht in 1995 als een stichting tussen de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), de universiteit van Neuchâtel, de stad en de staat Neuchâtel.

  • Rome, Italië

  Het Eastwest European Institute is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in geopolitieke analyse, organisatie van wetenschappelijke evenementen en opleidingsprojecten gericht op internationale zaken en mondiale dynamiek, voor studenten en professionals.

  • Rome, Italië

  De MELIUSform Business School verzorgt sinds 1996 Executive Masters, Specialized Masters en Specialization Courses op de volgende gebieden: Finance & Control, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Healthcare, Business Management.

  • Viterbo, Italië

  University of Tuscia (UNITUS) kondigt een openbare selectie aan voor toelating van internationale studenten tot 2nd Cycle International Degree Courses (2 Years Master's Degrees) voor het academische jaar 2022/2023. De universiteit zal 59 beurzen toekennen aan de meest verdienstelijke niet-Italiaanse studenten die zich voor het eerst inschrijven aan een Italiaanse universiteit en die de meeste kosten van het vertrek dekken, inclusief universiteitskosten.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Ragusa, Italië
  • + 1 meer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) is de eerste particuliere, internationale, speciaal gebouwde universiteit voor afstandsonderwijs die uitsluitend is gewijd aan de opvoeding van vrouwen. APUW stelt elke vrouw die zich bezighoudt met werk en gezin in staat om te studeren en haar academische doelen te behalen terwijl ze in de comfortabele omgeving van haar eigen huis blijft. Onze universiteit richt zich tot vrouwelijke leiders met een winnaarsmentaliteit, vrouwen met levendige, dynamische persoonlijkheden, onafhankelijke denkers en vrouwen die zich ervan bewust zijn een referentiepunt te zijn in hun gemeenschap. Onze primaire focus ligt op het testen van vaardigheden en competenties voor academische certificering. Aurea Phoenix University for Women's opleidingen zijn ontworpen volgens de APEL-methode (Accreditation Prior Experiential Learning) om actieve werkende vrouwen, met ten minste 5 jaar professionele ervaring, de kans te geven een diploma te behalen zonder hun gezin te verwaarlozen.

  • Milan, Italië

  Bicocca is een jonge universiteit die je in contact brengt met studenten van over de hele wereld. Je zult hier niet zomaar student zijn. Je wordt lid van de wereldwijde gemeenschap. Sinds haar oprichting heeft de Universiteit van Milano-Bicocca haar grenzen overschreden door verschillende overeenkomsten aan te gaan met Europese en niet-Europese universiteiten.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Helsinki, Finland
  • + 3 meer

  Leer van de faculteit en het personeel van onze beste technische EU-partneruniversiteiten. Doe praktijkervaring op door middel van bedrijfscases, projectwerk en samenwerking. Scherp geprijsde lessen. Veel plezier met het ontmoeten en netwerken met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld!

  • Verona, Italië

  De University of Verona streeft naar uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en innovatie. Het heeft 22.000 studenten en 1.500 medewerkers, waaronder docenten, onderzoekers, technisch en administratief personeel die werken om de universiteit voortdurend te verbeteren en te laten groeien. Als vooruitstrevende instelling die voortdurend probeert de link tussen haar opleidingen en de echte wereld van werk te versterken, is het belangrijkste doel van de universiteit voor de nabije toekomst om steeds gastvrijer te worden en zich aan te passen aan de behoeften van studenten.

  • Florence, Italië
  • Rome, Italië

  Accademia Italiana gaat vol van deze energie de toekomst in en presenteert zichzelf vandaag als een van de meest gekwalificeerde instituten voor artistieke, professionele en taalkundige opleiding. Vandaag de dag komt de bijzondere kwaliteit van Accademia meer dan ooit naar voren in onze bijzondere omgangsvormen met de verschillende disciplines. In onze academische programma's hebben we altijd geprobeerd het verleden te combineren met de toekomst, de historische tradities, met de snelle evolutie van nieuwe technologieën. Onze klas- en laboratoriumervaring is ontworpen om studenten real-world contacten en real-world, hands-on, praktische ervaring te geven.

  • Rome, Italië

  Luiss is een onafhankelijke universiteit die tussen 1974 en 1978 voortkwam uit een eerdere Romeinse instelling, de Pro Deo. Via de vier afdelingen Economie en Financiën, Bedrijfskunde en Management, Rechten en Politieke Wetenschappen biedt Luiss een innovatieve en geavanceerde educatieve benadering in zowel traditionele residentiële programma's als digitale programma's die volledig online worden aangeboden.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italië
  • + 1 meer

  Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van gespecialiseerde vaardigheden in archeologie en analytische karakterisering van materialen van de prehistorie (megalithicum) tot de klassieke tijd (Grieks en Romeins). De studie en conservering van cultureel erfgoedmateriaal is een onderzoeksgebied met een sterke multidisciplinaire connotatie en vereist vaardigheden die zich uitstrekken over de onderzoeksgebieden Geesteswetenschappen en Wetenschappen. ARCHMAT biedt een gemeenschappelijk, geïntegreerd platform voor excellente studenten met een wetenschappelijke of geesteswetenschappelijke achtergrond om de geavanceerde wetenschappelijke methoden te begrijpen die worden gebruikt om archeologisch materiaal te onderzoeken en heeft tot doel zeer gespecialiseerde professionele experts te vormen op het opkomende gebied van archeometrie, dwz toegepaste fysisch-chemische wetenschappen tot de studie van archeologische en culturele erfgoedmaterialen.

  • Milan, Italië

  SDA Bocconi School of Management, opgericht in 1971 als de graduate business school van de Bocconi University in Milaan, is de toonaangevende internationale business school in Italië en een van Europa's meest gerenommeerde instellingen.