Keystone logo
Indonesië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Indonesië 2024

Aantal instellingen: 5
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jakarta, Indonesië

  Prasetiya Mulya werd in 1980 opgericht door een groep vooraanstaande Indonesische bedrijfsleiders. Het eerste MBA-programma in Indonesië werd vervolgens in 1982 opgezet met hulp van prestigieuze internationale wetenschappers en experts.

  • Jakarta, Indonesië

  Jakarta International College (JIC) werd in 2002 in Jakarta opgericht door een groep professionals die zich inzetten voor en toegewijd zijn aan het aanbieden van hoogwaardige internationale onderwijsstandaarden. Al 19 jaar is JIC de enige aanbieder van Monash College Jakarta die Monash College Diploma en Monash University Foundation Year (MUFY) uitreikt. Duizenden studenten zijn met succes overgestapt naar Monash University en andere gerenommeerde universiteiten in Australië.

  • West Jakarta, Indonesië

  Raffles College (voorheen bekend als INTI College Indonesia en Raffles Academy) is de pionier van geïnternationaliseerde particuliere leerinstellingen in het land en Jakarta, het maakt ook deel uit van The Raffles Christian Group of Schools (RCGS). Door een reeks praktische en innovatieve cursussen heeft Raffles College Pathway programma's en wereldwijd erkende professionele kwalificaties aanbiedt.

  • Makmur, Indonesië

  IMPERIA COLLEGE (voorheen bekend als Imperia College of Hospitality ) of ICH werd opgericht in 2011, relatief nieuw. Toch bestaat het bedrijf al meer dan tien jaar en biedt het met succes hospitality-vaardigheden aan meer dan duizend studenten.