Keystone logo
Ierland

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Ierland 2024

Aantal instellingen: 19
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Ierland

  Dublin Cultural Institute Limited streeft ernaar om studenten Engelse taalcursussen van hoge kwaliteit te bieden in een vriendelijke en gastvrije omgeving. We streven ernaar om studenten te helpen hun educatieve en carrièredoelen te bereiken en onze studenten te ondersteunen tijdens hun verblijf in Ierland.

  • Dublin Docklands, Ierland

  The Institute of Banking (IOB) is een professioneel netwerk van 33.600 leden die werkzaam zijn in de bancaire en internationale financiële dienstverlening. IOB is een erkende universiteit van University College Dublin (UCD). Het is een expertisecentrum dat gespecialiseerd onderwijs en levenslang leren biedt aan de financiële dienstensector met programma's voor leden in elke fase van hun carrière.

  • Thomas Street, Ierland

  Liffey College is een particuliere onderwijsinstelling in het historische en culturele Liberties-gebied van Dublin. We zijn slechts een steenworp afstand van het Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral, Dublin Castle, Temple Bar en Grafton Street. Er zijn ook tal van cafés, restaurants en andere voorzieningen in de buurt.

  • Cork, Ierland

  Cork Education and Training Board (CETB) werd in 2013 opgericht door de integratie van de Cork City en County Cork VEC's en in januari 2014 viel de Fás-training in Cork onder de bevoegdheid van Cork ETB. Voor het eerst werden vervolgonderwijs en -opleiding (FET) onderdeel van één samenhangende, geïntegreerde structuur.

  • Blackrock, Ierland

  Welkom bij Blackrock Further Education Institute (BFEI), dat is gevestigd in het dorp Blackrock, County Dublin - voorheen Senior College Dún Laoghaire (SCD), het College is in juni 2014 verhuisd van Dún Laoghaire en omgedoopt tot Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Ierland

  Of u nu direct aan het werk wilt of door wilt stromen naar het derde niveau, Dun Laoghaire Further Education Institute verwelkomt u in de volgende fase in uw loopbaanontwikkeling. We bieden uitstekende training in vele aspecten van media en geluid, gezondheid en sport, design, duurzame energie, informatica en technologie, en kunst en geesteswetenschappen.

  • Cashel, Ierland

  We bieden hoogwaardige training in kinesiologie en produceren effectieve, competente professionals om te voldoen aan de groeiende vraag naar complementaire therapieën van vandaag. Onze afgestudeerden helpen mensen in heel Ierland en de wereld.

  • Tipperstown, Ierland

  Het Marketing Institute is de beroepsorganisatie voor marketingmensen in Ierland. Het bestaat "om marketeers in staat te stellen geweldige merken en geweldige carrières op te bouwen". Het doet dit door best practices, inzichten en inhoud van experts te delen, de community van marketeers op te bouwen en marketeers te helpen bij de voortgang van hun carrière.

  • Naas, Ierland

  Het Irish Institute of Training & Development , opgericht in 1969, is de professionele organisatie zonder winstoogmerk die leden vertegenwoordigt die zich bezighouden met training en ontwikkeling van personeel in Ierland. Onze 2.000+ leden werken in het bedrijfsleven, de industrie, consultancy, vrijwilligerswerk, de gemeenschap, het onderwijs en de publieke sector.

  • Kildare, Ierland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Ierland

  Coláiste Dhúlaigh College of Further Education (CDCFE) biedt Post Leaving Certificate (PLC) cursussen aan op QQI niveau 5 en 6 en op Higher National Diploma in een breed scala van disciplines.

  • Mountjoy, Ierland

  Hier op de interkerkelijke bijbelcollege vormen excellentie in bijbelonderwijs en leiderschapsontwikkeling de kern van wat we doen. Wij zijn een interkerkelijke Bijbelschool en we streven er al meer dan dertig jaar naar om de kerk in Ierland te dienen.

  • County Dublin, Ierland

  Bij The Institute Of Education zijn er geen beperkingen in termen van onderwerpkeuze. Met 26 beschikbare vakken hebben studenten de flexibiliteit om de combinatie van vakken voor het Leaving Certificate te kiezen die het beste past bij hun sterke punten, interesses en toekomstige ambities.

  • Dublin, Ierland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...