Keystone logo
Verenigd Koninkrijk

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Verenigd Koninkrijk 2023

Aantal instellingen: 774
  • Oxford, Verenigd Koninkrijk

  Lady Margaret Hall ('LMH') is een universiteit aan de Universiteit van Oxford. De oprichters noemden het College ter ere van Lady Margaret Beaufort, moeder van koning Hendrik VII en een gerenommeerd beschermheer van wetenschap en leren. De eerste negen studenten werden in 1879 toegelaten. Het College groeide, opende zijn deuren voor mannen en is nu een gemeenschap van meer dan 600 studenten en 45 Fellows. LMH is een van de 39 samenstellende hogescholen van de Universiteit van Oxford, een van de hoogst gerangschikte universiteiten ter wereld en de oudste universiteit in de Engelssprekende wereld.

  • South Kensington, Verenigd Koninkrijk

  Als onderdeel van Imperial College London, een wereldleider op het gebied van wetenschap en technologie, stimuleren we wereldwijde zakelijke en sociale transformatie door de fusie van zaken, technologie en een ondernemersmentaliteit. We combineren innovatief denken en inzicht met nieuwe technologie om oplossingen te ontwikkelen voor problemen in de echte wereld, waarvan het bedrijfsleven profiteert en de samenleving verbetert.

  • London, Verenigd Koninkrijk

  The London Institute of Banking & Finance (LIBF) is al meer dan 140 jaar een gerespecteerde naam in het Britse onderwijs. We bieden niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen voor Britse en internationale studenten op parttime en fulltime basis. Als kleinere, gespecialiseerde hogeschool met een deskundige faculteit, zijn we perfect geplaatst om je te helpen op je carrièrereis - we hebben duizenden studenten over de hele wereld geholpen om precies dat te doen. Onze cursussen bieden de vaardigheden die je nodig hebt voor een carrière in het bedrijfsleven, management, datawetenschap en financiën, met een sterke nadruk op praktische vaardigheden uit praktijksituaties.

  • London, Verenigd Koninkrijk

  King's College London is een internationaal gerenommeerde universiteit die uitzonderlijk onderwijs en toonaangevend onderzoek levert. We zijn toegewijd aan het stimuleren van positieve en duurzame verandering in de samenleving en het realiseren van onze visie om de wereld een betere plek te maken.

  • London, Verenigd Koninkrijk

  London Met, gevestigd in een van 's werelds meest opwindende hoofdsteden, is de thuisbasis van een gastvrije gemeenschap van inspirerende en vastberaden leerlingen, docenten en innovatieve denkers. We bieden een breed scala aan cursussen, van niet-gegradueerde en postdoctorale graden tot korte cursussen en professionele kwalificaties, waarvan er vele beschikbaar zijn om voltijds of deeltijds te studeren om het beste bij uw behoeften en levensstijl te passen.

  • Madison, Verenigde Staten
  • Teaneck, Verenigde Staten
  • + 3 meer

  FDU, de grootste particuliere universiteit in New Jersey, is een non-profit, niet-sektarische instelling met meerdere campussen. FDU, opgericht in 1942, behaalde in 1948 de status van vier jaar en werd in 1956 als universiteit erkend. De universiteit biedt meer dan 100 undergraduate en graduate degree-programma's, waaronder doctoraatsprogramma's in farmacie, verpleegkunde, klinische psychologie en schoolpsychologie; en een AACSB-geaccrediteerde business school. Degree-programma's worden aangeboden op twee campussen in New Jersey en op twee FDU-locaties buiten de VS: Wroxton College, in Oxfordshire in Engeland, en de Vancouver Campus, in British Columbia, Canada.

  • Bradford, Verenigd Koninkrijk

  Bij de Universiteit van Bradford ligt onze focus op het creëren van de voorwaarden voor sociale, culturele en economische impact. We zetten ons in voor sociale inclusie en ons werk om kansen te vergroten en studenten in staat te stellen hun potentieel te bereiken, heeft ertoe geleid dat we de afgelopen twee jaar bovenaan de Social Mobility Index van Engelse universiteiten staan.

  • Boston, Verenigde Staten
  • San Francisco, Verenigde Staten
  • + 4 meer

  Hult is meer dan een non-profit business school, het is een dynamische multiculturele gemeenschap die een aantal van 's werelds meest vooruitstrevende zakelijke talenten opleidt, inspireert en verbindt. We veranderen de traditionele benadering van onderwijs door al doende lerende ervaringen te gebruiken om de vaardigheden van studenten vanaf het moment dat ze bij ons komen, te transformeren in die van een uitzonderlijke zakenman, vanaf het moment dat ze afstuderen.

  • Belfast, Verenigd Koninkrijk

  Welkom bij de Faculteit der Letteren, Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van Queen's University Belfast. We zijn een dynamische gemeenschap van internationaal geprezen onderzoekers, wetenschappers en studenten die zich inzetten voor het creëren en onderhouden van een moderne en betekenisvolle plek van verbonden leren. We staan open voor alle talenten, verwelkomen uitdagingen en veranderingen en zijn toegewijd om onze vakexpertise te gebruiken om lokaal, nationaal en internationaal een verschil te maken in levens.

  • Wallisdown, Verenigd Koninkrijk

  Word lid van onze online community en dompel jezelf onder in creativiteit. Leer andere creatievelingen kennen terwijl je je beroep vormgeeft via online leren. Onze cursussen zijn bedoeld voor mensen die gepassioneerd zijn door wat ze doen en gemotiveerd zijn om de volgende stappen in hun carrière te zetten in hun eigen tempo, in hun eigen ruimte. Als u op zoek was naar een teken om met ons mee te doen, dan is dit het.

  • Neuchâtel, Zwitserland
  • Leicester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer

  CIES - International Centre for Sports Studies, is een onafhankelijk studiecentrum in Neuchâtel, Zwitserland. Het werd opgericht in 1995 als een stichting tussen de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), de universiteit van Neuchâtel, de stad en de staat Neuchâtel.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Ragusa, Italië
  • + 1 meer

  Auream Phoenix University for Women (APUW) is de eerste particuliere, internationale, speciaal gebouwde universiteit voor afstandsonderwijs die uitsluitend is gewijd aan de opvoeding van vrouwen. APUW stelt elke vrouw die zich bezighoudt met werk en gezin in staat om te studeren en haar academische doelen te behalen terwijl ze in de comfortabele omgeving van haar eigen huis blijft. Onze universiteit richt zich tot vrouwelijke leiders met een winnaarsmentaliteit, vrouwen met levendige, dynamische persoonlijkheden, onafhankelijke denkers en vrouwen die zich ervan bewust zijn een referentiepunt te zijn in hun gemeenschap. Onze primaire focus ligt op het testen van vaardigheden en competenties voor academische certificering. Aurea Phoenix University for Women's opleidingen zijn ontworpen volgens de APEL-methode (Accreditation Prior Experiential Learning) om actieve werkende vrouwen, met ten minste 5 jaar professionele ervaring, de kans te geven een diploma te behalen zonder hun gezin te verwaarlozen.

  • Canterbury, Verenigd Koninkrijk
  • Etterbeek, België
  • + 2 meer

  University of Kent is een wereldwijd erkende universiteit. We inspireren onze afgestudeerden om uitstekende dingen te doen in de wereld.

  • Jumeirah, Verenigde Arabische Emiraten
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 meer

  Raindance, een professionele, geaccrediteerde filmschool met een onafhankelijke geest, geeft sinds 1992 les aan beginnende en ervaren filmmakers. Ons ethos is gericht op onafhankelijkheid en onze cursussen zijn ontworpen om je vaardigheden op jouw manier en in jouw stijl te ontwikkelen.

  • Plymouth, Verenigd Koninkrijk

  Plymouth: een openbare universiteit. Universiteiten zijn zoveel meer dan leerstoelen. Ze zijn aanjagers van economische innovatie en vooruitgang, katalysatoren voor sociale verandering en voorvechters van culturele ontwikkeling.