Keystone logo
Griekenland

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Griekenland 2024

Aantal instellingen: 5
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Helsinki, Finland
  • + 11 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Griekenland

  ATINER's missie is om te fungeren als een forum waar academici en onderzoekers van over de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten om ideeën over hun onderzoek uit te wisselen en de toekomstige ontwikkelingen in hun vakgebieden te bespreken. Homer (3000 jaar geleden) was de eerste die dergelijke bijeenkomsten symposia noemde, een woord dat tegenwoordig door veel talen wordt gebruikt om academische bijeenkomsten te beschrijven. In het klassieke Athene van de 5e eeuw v.Chr. Bereikten dergelijke academische bijeenkomsten hun glorieuze colofon, vooral die met de deelname van Socrates. De epische ergo van Plato's symposium kan worden beschouwd als de archieven (boekverslagen) van slechts een van de vele van dergelijke academische bijeenkomsten.

  • Athens, Griekenland

  The American School of Classical Studies at Athens , opgericht in 1881, biedt afgestudeerde studenten en wetenschappers van een consortium van ongeveer 190 Noord-Amerikaanse hogescholen en universiteiten een basis voor onderzoek en studie in Griekenland. Deze instellingen, met programma's in klassieke archeologie, klassiekers, taalwetenschappen, Byzantijnse, Ottomaanse en moderne Griekse studies, archeologische wetenschappen, politieke wetenschappen, geschiedenis en andere sociale wetenschappen, beschouwen de uitstekende academische programma's, opgravingen, bibliotheken en andere faciliteiten van de American School als verlengstuk van de afstudeerprogramma's van hun eigen instellingen. Het academische programma van de school voor postdoctorale studenten wordt door veel instellingen gezien als een vereiste voor een goed afgeronde Ph.D. in Griekse gebiedsstudies. In feite zijn veel van de huidige faculteiten aan Amerikaanse universiteiten in deze kerndisciplines alumni / ae van de school, een feit dat verantwoordelijk is voor een groot aantal consortia-instellingen.

  • Barcelona, Spanje
  • Paris, Frankrijk
  • + 9 meer

  European Bartender School is 's werelds toonaangevende bartending school. We zijn er trots op dat we aspirant-barmannen trainen volgens een wereldwijd erkende norm. We hebben al 70.000 afgestudeerden opgeleid voor 20 jaar.

  • Thessaloniki / Greece, Griekenland

  Olympus Aviation is opgericht en wordt geëxploiteerd door veteraan-luchtmacht- en burgerluchtvaart-vlieginstructeurs, volgens de hoogste van de Europese burgerluchtvaartautoriteit / EASA-normen. Olympus Aviation biedt professionele piloottraining, op alle niveaus, van 0 tot ATPL (Air Transport Pilot License). De academie handhaaft een hoge mate van discipline, noodzakelijk om de vaardigheden en het karakter van een toekomstige piloot op te bouwen.