Keystone logo
Estland

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Estland 2023

Aantal instellingen: 14
  • Tallinn, Estland

  Tallinn University is een moderne en dynamische onderzoeksuniversiteit in Estland met een leidende rol bij het bevorderen van een intelligente levensstijl door middel van onderwijs, onderzoek en een unieke samenwerking tussen disciplines. Wij beschouwen een intelligente levensstijl als het nemen van op onderzoek gebaseerde beslissingen om de samenleving in het algemeen en het welzijn van haar burgers te verbeteren.

  • Tartu, Estland

  Estonian University of Life Sciences is de enige universiteit in Estland waarvan de prioriteiten in academische en onderzoeksactiviteiten zorgen voor de duurzame ontwikkeling van natuurlijke hulpbronnen die nodig zijn voor het bestaan van de mens, evenals voor het behoud van erfgoed en leefgebied. Volgens QS World University Rankings by Subject (2019) behoort de Estonian University of Life Sciences tot de 50 beste universiteiten ter wereld op het gebied van land- en bosbouw, gerangschikt op plaats 48. De universiteit behoort ook tot de top 1% meest geciteerde onderzoeksfaciliteiten ter wereld, waarbij onze professor plantenfysiologie Ülo Niinemets de meest geciteerde Estse onderzoeker is.

  • Reola, Estland

  De Estonian Aviation Academy (EAVA), opgericht in 1993, is een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de Baltische regio, die specialisten opleidt en opleidt voor luchtvaartondernemingen en -organisaties.

  • Stockholm, Zweden
  • Helsinki, Finland
  • + 4 meer

  Onze double degree-programma's combineren uitstekend technisch onderwijs met training in innovatie en ondernemerschap, evenals stages bij bedrijven, industriële partners en steden in heel Europa.

  • Tartu, Estland

  Als rolmodel hebben we invloed op ons gezondheidsgedrag in de gemeenschap en geven we vorm aan een gezonde leefomgeving, integreren we verschillende zorgvelden in studies en onderzoek en ontwikkeling en nemen we deel aan het besluitvormingsproces met betrekking tot gezondheidszorgbeleid. Wanneer we leren en werken in het college, creëren we een omgeving waarin mensen kennis, vaardigheden en attitudes verwerven die helpen de gemeenschap meer samenhangend te maken en deze te beïnvloeden en bij te dragen aan de ontwikkeling van Estland.

  • Tallinn, Estland

  De Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) is een zeer erkende particuliere universiteit in Estland, gelegen in de meervoudig bekroonde Smart City genaamd Ülemiste City. De belangrijkste thema's die onze curricula met elkaar verbinden, zijn ondernemerschap en creativiteit. We streven ernaar onze studenten vaardigheden, netwerken en mindsets te geven om hun leven te veranderen en de wereld te beïnvloeden! We verwelkomen studenten van over de hele wereld om bachelor- en masterprogramma's te studeren die in het Engels, Russisch en Ests kunnen worden gevolgd. Onze opleidingen worden ondersteund door een IT-infrastructuur die is aangepast aan de behoeften van zowel voltijds, deeltijds als afstandsonderwijs.

  • Tallinn, Estland

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) is een openbare instelling voor hoger beroepsonderwijs die competitief beroepsgericht hoger onderwijs en toegepast onderzoek aanbiedt op het gebied van technologie, productie, civiele techniek, logistiek, economie en welzijn. TTK UAS is de grootste hogeschool in Estland en leidt momenteel meer dan 3000 studenten op, waardoor TTK UAS de vierde grootste instelling voor hoger onderwijs in Estland is.

  • Tartu, Estland

  Kaitseväe Akadeemia (hierna: KNAW) is een nationale defensie-instelling voor hoger onderwijs in de zin van de Wet op de instellingen voor beroepsgericht hoger onderwijs. De Estse afkorting van de Academie is "KVA". De Academie is een structurele eenheid van de Strijdkrachten onder direct toezicht van de Commandant der Strijdkrachten. Bij de uitvoering van haar taken vertegenwoordigt de Academie de staat en de strijdkrachten.

  • Budapest, Hongarije
  • Espoo, Finland
  • + 13 meer

  De EIT Digital Master School is een exclusief gezamenlijk initiatief van de leidende technische universiteiten en business schools in Europa met aanvullende mentoring en samenwerking van excellente Europese onderzoeksorganisaties en vooraanstaande zakenpartners.

  • Tallinn, Estland

  De Estonian Academy of Arts , opgericht in 1914, is de enige openbare universiteit in Estland die hoger onderwijs aanbiedt in schone kunsten, design, architectuur, media, beeldende studies, kunstcultuur, cultureel erfgoed en conservering. Gelegen in de hoofdstad Tallinn, is het een actieve studie- en onderzoeksinstelling en het leidende nationale centrum van innovatie in beeldcultuur. Studies vinden plaats in ons nieuwe pand met een innovatieve en inspirerende omgeving.

  • Tallinn, Estland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Estland

  Een visie op de hedendaagse samenleving is innovatief, ondernemend, technologisch geavanceerd en open voor de wereld, en dit is wat Tallinn Unversity of Technology (TalTech) aanvraagt via internationaal hoogstaand onderzoek en onderzoek.

  • Tartu, Estland
  • Tallinn, Estland
  • + 3 meer

  De University of Tartu ( UT ) is het belangrijkste onderzoeks- en opleidingscentrum van Estland. Het is de enige universiteit in de Baltische staten die in de top 1,2% van 's werelds beste universiteiten staat (QS World University Rankings 2021). UT , opgericht in 1632, is de enige klassieke universiteit in Estland. Er studeren meer dan 13.000 studenten aan de UT (incl. 1800 internationale studenten) en de UT heeft 3800 medewerkers (incl. 1800 academische medewerkers (190 professoren)). Om de professionele competentie van haar studenten en academisch personeel te ondersteunen en te ontwikkelen, heeft de universiteit 71 partneruniversiteiten in 27 landen.

  • Tallinn, Estland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...