Keystone logo
Duitsland

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Duitsland 2023

Aantal instellingen: 234
  • Frankfurt, Duitsland

  Als gelieerd instituut van de Universiteit van Regensburg streeft de IRE|BS Real Estate Academy naar de hoogste kwaliteit en is het een internationale leider in universitair en deeltijdonderwijs voor vastgoedprofessionals. Al meer dan drie decennia zijn we de vereisten voor vastgoedkwalificaties constant een stap voor gebleven.

  • Fulda, Duitsland

  De universiteit biedt een breed scala aan academische en professionele opleidingen met een bijzondere focus op "gezondheid, voeding en voeding". Er worden tal van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten uitgevoerd met particuliere bedrijven en industrieën. Fulda University werkt samen met ca. 100 universiteiten over de hele wereld. Het aantal internationale programma's groeit gestaag: Bachelor zoals "International Business and Management", "Science and Engineering" of "International Health Sciences" en masterprogramma's zoals "International Management", "Intercultural Communication and European Studies" , "International Food Business and Consumer Studies" of "Global Software Development" worden geheel of gedeeltelijk in het Engels gegeven.

  • Potsdam, Duitsland

  De sport is geëvolueerd in de 21e eeuw. Century ontwikkelde zich tot een van de meest opvallende sociale fenomenen ter wereld. De Hogeschool voor Sport en Management Potsdam - als een non-profit instelling van de Brandenburgse Staatssportvereniging (LSB) - heeft de focus op sport en gezondheid ontwikkeld als een onafhankelijk specifiek profiel. Tijdens de uitvoering worden grenzen in onderwijs en onderzoek overschreden, relaties met andere vakken gecultiveerd en netwerken met de praktijk opgebouwd. In de loop van het toegenomen belang van sport voor de samenleving als geheel, is er een breder begrip van sport ontstaan, dat b.v. B. omvat zowel het sportief bewegen in preventief en therapeutisch kader als het managen van de organisatie van bedrijven uit de sport- en beweegbranche. Als gevolg van deze ontwikkelingen bevindt ook de sportwetenschap zich in een fase van beroering.

  • Munich, Duitsland

  Welkom bij HM Hochschule München Hogeschool! Elk jaar sluiten meer dan 2500 internationale studenten en onderzoekers zich aan bij onze getalenteerde academische gemeenschap in een van de mooiste, historische en hightechsteden van Duitsland. We bieden de best mogelijke ondersteuning om je te helpen je thuis te voelen in Duitsland, in München en op onze universiteit.

  • Dortmund, Duitsland
  • Frankfurt, Duitsland
  • + 5 meer

  De International School of Management (ISM) behoort tot de toonaangevende particuliere business schools in Duitsland. De ISM, opgericht in 1990, heeft zeven campussen in Dortmund, Frankfurt am Main, München, Hamburg, Keulen, Stuttgart en Berlijn en biedt onderdak aan meer dan 3800 studenten. Internationaliteit, sterke praktijkgerichtheid en een persoonlijke leersfeer maken net zo goed deel uit van het succesverhaal van ISM als het aanleren van professionele vaardigheden en het intensief trainen van soft skills. Daarbij horen niet alleen spannende praktijkprojecten, casestudy's en stages, maar ook de nauwe interactie met docenten uit het bedrijfsleven. Deze succesfactoren komen terug in alle bachelor-, master- en MBA-programma's van ISM.

  • Munich, Duitsland

  De Munich Medical Research School (MMRS) is een centrale instelling van de medische faculteit van de LMU. Het is ontworpen als een overkoepelende structuur die alle doctoraatsstudies (reguliere doctoraatsthesissen en gestructureerde doctoraatsprogramma's) op het gebied van menselijke geneeskunde, tandheelkunde, menselijke biologie en de levenswetenschappen omvat.

  • Berlin, Duitsland

  CODE is een internationale en inclusieve leeromgeving die digitale pioniers van over de hele wereld aantrekt en hen in staat stelt om hun volledige potentieel waar te maken. Als gemeenschap stimuleren we transformatieve innovatie door creativiteit, kritisch denken, samenwerking en door nieuwsgierigheid gedreven leren te bevorderen.

  • Berlin, Duitsland

  De Sigmund Freud Private University (SFU) is een particuliere universiteit die sinds 2005 naar Oostenrijks recht is geaccrediteerd met vestigingen in Wenen, Linz, Parijs, Berlijn, Milaan en Ljubljana.

  • Berlin, Duitsland

  Catalyst is een leerinstituut voor creatieve kunst en technologie, gevestigd in het buitengewone Funkhaus in Berlijn. Onze cursussen omvatten elektronische muziekproductie en -uitvoering, audio- en muziekproductie, geluidstechniek, filmproductie, filmmaken, visuele effecten en acteren. Ze variëren van 4-weekse zomercursussen voor beginners tot cursussen op bachelor- en masterniveau, gevalideerd door onze Britse universitaire partner.

  • Munich, Duitsland

  Al 30 jaar biedt Munich Business School , een door de staat geaccrediteerde en door de Duitse Raad voor Wetenschap en Geesteswetenschappen geaccrediteerde privé-universiteit voor bedrijven in München, wereldwijd ingestelde, ondernemende persoonlijkheden een inspirerende en internationale academische omgeving om zich te ontwikkelen tot de verantwoordelijke leiders van morgen . De bekroonde programma's van de Munich Business School zijn indrukwekkend.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Berlin, Duitsland
  • + 1 meer

  MetFilm School is een toonaangevende film-, televisie- en online mediaschool die niet-gegradueerde, postdoctorale en korte cursussen aanbiedt op verschillende ambachtelijke gebieden. De school heeft campussen in Londen, Leeds en Berlijn.

  • Vallendar, Duitsland
  • Düsseldorf, Duitsland

  WHU – Otto Beisheim School of Management is de #1 Duitse Business School voor opleidingen. WHU is geaccrediteerd door EQUIS, AACSB en FIBAA en biedt zowel academische programma's als onderwijs voor leidinggevenden, volgens vier kernwaarden met moed en toewijding: gemeenschap, kosmopolitie, ondernemerschap en uitmuntendheid. Ondanks COVID-19 is WHU klaar om te groeien en vooruit te plannen.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Helsinki, Finland
  • + 3 meer

  Leer van de faculteit en het personeel van onze beste technische EU-partneruniversiteiten. Doe praktijkervaring op door middel van bedrijfscases, projectwerk en samenwerking. Scherp geprijsde lessen. Veel plezier met het ontmoeten en netwerken met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld!

  • Pamplona, Spanje
  • Madrid, Spanje
  • + 5 meer

  De Universidad de Navarra is een instelling met christelijke inspiratie die haar non-profit onderwijs-, onderzoeks- en hulpactiviteiten uitvoert. De universiteit begon haar activiteiten in 1952, gepromoot door de heilige Jozefmaria Escrivá, oprichter van het Opus Dei. Het doel van deze prelatuur van de katholieke kerk is het bevorderen van het zoeken naar de volheid van het christelijk leven in werk, gezin en gewone bezigheden.

  • Rosenheim, Duitsland

  Als belangrijkste onderwijsinstelling in Zuidoost-Beieren combineert de Technische Hogeschool Rosenheim een regionaal profiel met een internationale reputatie. Sterke banden met industriële partners in een van de sterkste economische gebieden van Duitsland bieden onze studenten een opleiding die zich richt op de praktische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière. Een vriendelijke sfeer, nauw contact tussen studenten en docenten en de moderne campusomgeving zorgen voor een ideale leeromgeving.