Keystone logo
Colombia

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Colombia 2024

Aantal instellingen: 6
  • Chía, Colombia

  Het Internationaal Centrum voor Vreemde Talen en Culturen biedt een Spaans programma van hoge kwaliteit aan de internationale gemeenschap en buitenlanders die in Colombia wonen. De lessen worden gegeven op de universiteitscampus in een academische, veilige en uitstekende serviceomgeving.

  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Medellín, Colombia

  Aan de Pontifical Bolivarian University studeer je met professoren die een master- of doctoraatstitel hebben, met ervaring in hun vakgebied, die je een humanistische, multidisciplinaire, innovatieve en interculturele opleiding bieden.

  • Barrancabermeja, Colombia

  Het Instituto Universitario de La Paz is een Universitaire Instelling, in overeenstemming met de bepalingen van letter b van artikel 16 van Wet 30 van 1992, opgericht bij decreet 0331 van 19 november 1987. Het is een openbare instelling voor hoger onderwijs, academisch, departementaal, met juridische status, administratieve autonomie en onafhankelijke activa, verbonden aan de regering van het departement Santander en met het hoofdadres in de stad Barrancabermeja.

  • Cali, Colombia

  De Lumen Gentium Catholic University Foundation - UNICATÓLICA, toegewijd aan christelijke waarden, leidt mensen op een integrale manier op en bevestigt hun menselijke waardigheid in de relatie met God, met zichzelf, met anderen en met het milieu, door middel van generatie en verspreiding kennis, om bij te dragen aan de ontwikkeling van volkeren.

  • Bogotá, Colombia

  Unitec heeft sinds 1977 een grote geschiedenis opgebouwd. Hier vertellen we u hoe we in de loop der jaren zijn gevorderd: begin 1977 begon een groep professionals onder leiding van de oprichter van de instelling, dr. Diógenes Parra Walteros, met haalbaar project, leidend tot de opening van een instelling die innovatieve academische programma's aanbiedt.