Keystone logo
China

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in China 2023

Aantal instellingen: 182
  • Haidian District, China

  Schwarzman Scholars is een eenjarig volledig gefinancierd masterprogramma in mondiale aangelegenheden aan de Tsinghua University in Peking, China. Als de eerste beurs die is opgericht om te reageren op het geopolitieke landschap van de 21e eeuw, streeft Schwarzman Scholars ernaar een wereldwijd netwerk van jonge leiders op te bouwen die zullen samenwerken om het begrip tussen China en de rest van de wereld te verdiepen. Elk jaar worden tot 200 kandidaten gekozen voor dit zeer selectieve programma. Geleerden worden geselecteerd op basis van hun leiderschapskwaliteiten en het potentieel om culturele en politieke verschillen te begrijpen en te overbruggen. Ze wonen in Beijing voor een jaar van intensieve studie, waarbij ze hun leiderschapsvaardigheden aanscherpen door middel van een curriculum dat is ontworpen en gegeven door vooraanstaande academici van internationaal gerangschikte instellingen. Hoewel de lessen in het Engels worden gegeven, moeten internationale studenten Mandarijn studeren. Geleerden brengen ook veel tijd buiten het klaslokaal door in culturele onderdompeling om een beter begrip van China te ontwikkelen - door lezingen, workshops en discussiegroepen bij te wonen; en begeleid en geadviseerd worden door leiders in verschillende sectoren.

  • Hangzhou, China

  Westlake University is een nieuw type onderzoeksgerichte universiteit van hoge kwaliteit, gevestigd in de historische Chinese stad Hangzhou - een prachtige stad die in heel Azië bekend staat om zijn lange geschiedenis, rijke cultuur, schone kunsten en prachtige landschappen. Onze universiteit is opgericht door vooraanstaande, wereldwijd gerespecteerde wetenschappers en geleerden. We zijn hard op weg een toonaangevende universiteit te worden voor wetenschap, techniek en innovatie.

  • Boston, Verenigde Staten
  • San Francisco, Verenigde Staten
  • + 4 meer

  Hult is meer dan een non-profit business school, het is een dynamische multiculturele gemeenschap die een aantal van 's werelds meest vooruitstrevende zakelijke talenten opleidt, inspireert en verbindt. We veranderen de traditionele benadering van onderwijs door al doende lerende ervaringen te gebruiken om de vaardigheden van studenten vanaf het moment dat ze bij ons komen, te transformeren in die van een uitzonderlijke zakenman, vanaf het moment dat ze afstuderen.

  • Belo Horizonte, Brazilië
  • Raleigh, Verenigde Staten
  • + 4 meer

  SKEMA Business School is een particuliere instelling voor hoger onderwijs en onderzoek met de juridische status van een vereniging zonder winstoogmerk onder de Franse "1901 wet". SKEMA werd in 2009 opgericht als resultaat van de fusie tussen de Ecole Supérieure de Commerce, Lille en CERAM Business School, Sophia Antipolis. De school van Lille was opgericht in 1892 en CERAM in 1963.

  • Shanghai, China

  De University of Shanghai for Science and Technology (USST) is een gemeentelijke multidisciplinaire sleutel die wordt toegepast voor een onderzoeksgerichte universiteit met engineering als kern, waar engineering, wetenschap, economie, management, literatuur, rechten, kunst en andere disciplines goed in gecoördineerde ontwikkeling zijn. .

  • Paris, Frankrijk
  • Angers, Frankrijk
  • + 6 meer

  ESSCA is een wereldwijde businessschool met drie kroon. We zijn toekomstige makers die onze ethisch ingestelde studenten versterken en inspireren om hun talent te uiten. ESSCA is waar verantwoordelijke leiders de kritische en creatieve denkvaardigheden ontwikkelen om uit te blinken in enkele van de meest dynamische sectoren van het moderne bedrijfsleven.

  • Crans-Montana, Zwitserland
  • Marbella, Spanje
  • + 1 meer

  Drie internationale campussen, meer dan honderd nationaliteiten die bij ons studeren - als we 'Global Hospitality Education' zeggen, bedoelen we het echt. Of je nu op zoek bent naar bachelor- of masterprogramma's, Les Roches biedt academische strengheid met een twist van innovatie en ondernemerschap.

  • Beijing, China

  Welkom bij de Business School, Renmin University of China (RMBS)! Als een van China's belangrijkste business schools heeft RMBS de langste geschiedenis van managementonderwijs in China, die teruggaat tot 1950. De sterke punten van onze school zijn geworteld in de rijke accumulatie van intellectuele activa van onze moederuniversiteit in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen, een langdurige traditie van nauwe integratie tussen theorie en praktijk, nauwe betrokkenheid bij bedrijven en overheden, en een groot alumnibestand.

  • Jiaxing, China

  Zhejiang University International Business School (ZIBS) werd opgericht op de ZJU International Campus in Haining in november 2018 om academische en zakelijke uitwisseling tussen het Westen en het Oosten te vergemakkelijken. Met een erfenis van academische excellentie, innovatie en ondernemerschap uit China, omarmt en belichaamt ZIBS de toekomst. De business school bereidt verantwoordelijke en ambitieuze leiders en het ecosysteem dat zij bedient voor op de uitdagingen van een steeds complexere wereldwijde zakelijke omgeving. Door mensen en ideeën met elkaar te verbinden, geeft ZIBS vorm aan de toekomst van het bedrijfsleven in het nieuwe wereldwijde economische tijdperk.

  • Suzhou, China

  Vatel Suzhou is uniek in China en biedt een mix van theoretische cursussen en praktijken in hotels, restaurants, resorts en andere partnerinstellingen. Alle cursussen worden in het Engels gegeven om onze studenten de internationale bekendheid te geven die ze nodig hebben om te presteren in de steeds veeleisender horecasector. Vatel Suzhou zal een van de meest geavanceerde kunst van gastvrijheid, de Franse 'art de Vivre', naar China brengen. Vatel Suzhou werkt samen met drie 5-sterrenhotels op minder dan 30 minuten van de campus om de professionele praktijken te organiseren waarbij de studenten afwisselend in de keuken werken, F

  • Shanghai, China

  Op 8 juni 2002 werd de Law School opgericht en werd RMB 25 miljoen yuan gereserveerd om de eerste fase van de bouw uit te voeren. De Law School ging dus een periode van snelle ontwikkeling in. Terwijl ze vasthield aan haar kernmissie van het opleiden van rechtenstudenten, verkreeg de School het recht om mastergraden in 8 graad 2-disciplines en graad 1-rechtswetenschappen te verlenen, het recht om de specialiteit Juris in law te verlenen, evenals het recht om doctor in de grondwet en het bestuursrecht.

  • Bordeaux, Frankrijk
  • Marseille, Frankrijk
  • + 4 meer

  KEDGE Business School is een toonaangevende Franse managementschool met 4 campussen in Frankrijk (Parijs, Bordeaux, Marseille en Toulon), 3 geassocieerde campussen in Frankrijk (Avignon, Bastia en Bayonne) en 4 in het buitenland (2 in China in Shanghai en Suzhou, en 2 in Afrika in Dakar en in Abidjan). De KEDGE-gemeenschap bestaat uit 15.000 studenten (waarvan 23% buitenlandse studenten), 180 vaste professoren (waarvan 45% internationaal), 274 internationale academische partners en 75.000 afgestudeerden wereldwijd. KEDGE biedt 36 opleidingen in management en design voor studenten en professionals, en zet opleidingen op maat in voor bedrijven in binnen- en buitenland.

  • Nantes, Frankrijk
  • São Paulo, Brazilië
  • + 3 meer

  L'École De Design Nantes Atlantique partner van de Kamer van Koophandel en Industrie van Nantes, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs gewijd aan ontwerpberoepen, in samenwerking met l'Université de Nantes.

  • Yangpu District, China

  Fanhai International School of Finance, Fudan University (FISF) is een business school die is opgericht in overeenstemming met het managementmodel en de normen van 's werelds toonaangevende business schools, met de nadruk op hoogwaardig financieel talentonderwijs en financieel denktankonderzoek. De school werd eind 2016 opgericht en officieel geopend in juni 2017, met een kernteam van de faculteit bestaande uit uitstekende wetenschappers die uit de hele wereld zijn gerekruteerd.

  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • Budapest, Hongarije
  • + 62 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...