Keystone logo
Brazilië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Brazilië 2023

Aantal instellingen: 156
  • Pamplona
  • Madrid
  • San Sebastián
  • + 4 meer

  De Universidad de Navarra is een instelling met christelijke inspiratie die haar non-profit onderwijs-, onderzoeks- en hulpactiviteiten uitvoert. De universiteit begon haar activiteiten in 1952, gepromoot door de heilige Jozefmaria Escrivá, oprichter van het Opus Dei. Het doel van deze prelatuur van de katholieke kerk is het bevorderen van het zoeken naar de volheid van het christelijk leven in werk, gezin en gewone bezigheden.

  • Belo Horizonte
  • Raleigh
  • Suzhou
  • + 3 meer

  SKEMA Business School is een particuliere instelling voor hoger onderwijs en onderzoek met de juridische status van een vereniging zonder winstoogmerk onder de Franse "1901 wet". SKEMA werd in 2009 opgericht als resultaat van de fusie tussen de Ecole Supérieure de Commerce, Lille en CERAM Business School, Sophia Antipolis. De school van Lille was opgericht in 1892 en CERAM in 1963.

  • São Paulo
  • Rio de Janeiro
  • Porto Alegre
  • + 1 meer

  Met meer dan 65 jaar geschiedenis is ESPM een Braziliaanse referentie in communicatie, marketing en management in het hoger onderwijs, met DNA van innovatie en technologie aanwezig in alle leerprocessen en het opleiden van professionals die zijn voorbereid op de toekomst.

  • Rio de Janeiro
  • Bailrigg
  • Montreal
  • + 2 meer

  De eerste school voor openbaar bestuur in Latijns-Amerika, de Braziliaanse School voor Openbaar Bestuur van de Getulio Vargas Foundation (FGV / EBAP) werd op 15 april 1952 opgericht in Rio de Janeiro via een partnerschap tussen de Verenigde Naties (VN) en de FGV, om te voldoen aan de eisen voor gekwalificeerde professionals op dit gebied.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Munich
  • + 6 meer

  Bij IESE Business School willen we leiders opleiden aan wie we de toekomst van het bedrijfsleven en de samenleving kunnen toevertrouwen. Als business school van de Universiteit van Navarra zijn onze activiteiten gecentreerd rond drie managementassen: een globale mentaliteit; een algemene managementbenadering; een mensgerichte visie, met de ethiek en sociale verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Wij geloven dat bedrijven bovenal gemeenschappen zijn van mensen die beter werken in een sfeer van respect en vertrouwen.

  • Nantes
  • São Paulo
  • Shanghai
  • + 2 meer

  L'École De Design Nantes Atlantique partner van de Kamer van Koophandel en Industrie van Nantes, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs gewijd aan ontwerpberoepen, in samenwerking met l'Université de Nantes.

  • Paraná

  Er zijn veel aspecten die een instelling voor hoger onderwijs waarderen, maar een hoge reputatie in MEC is de belangrijkste indicatie dat de cursussen, de structuur en de faculteit voldoen aan de ideale kwaliteitsnormen. Volgens de laatste onthulling van het bureau behaalde Uniandrade graad 4 (met als hoogste score 5) en behoort het tot de beste universitaire centra van het land. De notitie verwijst naar het IGC - acroniem voor General Course Index. Maar de toewijding van Uniandrade om uitmuntend onderwijs te geven, is niet in het afgelopen jaar begonnen. Daarvoor is er meer dan 40 jaar geschiedenis! Naast de IGC is de instelling er trots op dat 80% van de niet-gegradueerde cursussen wordt geëvalueerd met kwaliteitskeurmerken. Om een instelling op deze prominente positie te plaatsen, evalueert de MEC-commissie verschillende aspecten, waaronder de prestaties van studenten bij ENADE, de fysieke structuur, kwalificatie van docenten, onder andere.

  • Goiás

  De staatsuniversiteit van Goiás, opgericht in 1999 bij wet 13.456, bracht een nieuwe en veelbelovende realiteit in het hoger onderwijs in de staat. UEG, georganiseerd als een multicampus-universiteit, gevestigd in Anápolis, is het resultaat van het proces van transformatie en incorporatie van belangrijke instellingen voor hoger onderwijs, zoals de Staatsuniversiteit van Anápolis (Uniana), de Hogere School voor Lichamelijke Opvoeding van de staat Goiás (Esefego ) en andere geïsoleerde instellingen voor hoger onderwijs, onderhouden door de overheid. Volgens historische gegevens is UEG geboren ten voordele van een groot aantal gemeenten in Goiás, met de nadruk op regionale bijzonderheden. De groei ervan zorgde voor een innovatieve ervaring door een project van internalisering van onderwijs, onderzoek en voorlichtingsactiviteiten, wat leidde tot verschillende gemeenten in Goiás een universiteitscampus met de implementatie van niet-gegradueerde en afgestudeerde cursussen in de meest uiteenlopende kennisgebieden. Bovendien heeft UEG speciale programma's geïmplementeerd, zoals het Full Parceled Degree Program, dat opleidingen op bachelorniveau bood aan duizenden leraren uit de staat, gemeentelijke en particuliere netwerken. UEG heeft vorm gekregen met de missie om wetenschappelijke kennis en kennis te produceren en te socialiseren, naast het ontwikkelen van de cultuur en integrale training van professionals en individuen die in staat zijn om kritisch te worden opgenomen in de samenleving en het bevorderen van de transformatie van de sociaaleconomische realiteit van de staat Goiás. en uit het land. Als multi-campus instelling heeft de UEG een universiteitscampus in alle microregio's van de staat die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van Goiás.

  • Jardim Sao Paulo

  De Federale Universiteit van de Valleien van Jequitinhonha en Mucuri (UFVJM) is een openbare instelling voor hoger onderwijs die verbonden is met het Ministerie van Onderwijs (MEC), opgericht bij wet 11.173, gepubliceerd in het federaal staatsblad op 8 september 2005. De geschiedenis begon in In september 1953, toen de toenmalige gouverneur Juscelino Kubitschek de Oliveira de Faculteit Tandheelkunde van Diamantina (Faod) oprichtte, met als doel te voorzien in de behoeften van het grote gebied dat de Jequitinhonha-vallei is. Voordat het UFVJM werd, was het de Federale Faculteit Tandheelkunde (Fafeod) en de Geïntegreerde Federale Colleges van Diamantina (Fafeid). UFVJM heeft campussen in vier steden: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí en Janaúba, die de mesoregio's Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste en Norte de Minas Gerais bestrijken.

  • Formosinha

  De Katholieke Universiteit van Brasilia (UCB) is de enige particuliere universiteit in het Federaal District. Het is een katholieke, filantropische instelling voor hoger onderwijs in de gemeenschap. UCB wordt beheerd door de Braziliaanse Unie van Katholiek Onderwijs (UBEC), die werd opgericht in 1972, met als doel het behoud van katholieke onderwijsinstellingen en het verstrekken van een solide en kwalitatief hoogstaand onderwijsnetwerk.

  • São Paulo

  Innovatie, technologie, duurzaamheid en hands-on werk zijn al 35 jaar de essentie van Eniac. Door middel van echte en uitdagende projecten leidt Eniac leiders en ondernemers op die, sinds studenten, de professionele vaardigheden en praktijken ontwikkelen die nodig zijn om op te vallen op de arbeidsmarkt. Al deze investeringen in multidisciplinaire methodologieën, infrastructuur en internationale kwaliteitsnormen maken van Eniac de beste instelling voor hoger onderwijs in Guarulhos, volgens de MEC-ranglijst.

  • Bonsucesso

  UNISUAM is al meer dan 50 jaar actief op academisch gebied en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld terwijl het de realiteit van zijn studenten veranderde. UNISUAM, het eerste universitaire centrum van Brazilië, heeft zijn studenten altijd op de eerste plaats gehouden, gericht op zijn missie om de ontwikkeling van mannen te bevorderen, door les te geven gericht op de academische, professionele en persoonlijke verbetering van het publiek waarop het betrekking heeft.

  • Fábricas

  De Federale Universiteit van São João del-Rei (UFSJ) werd opgericht bij wet 7.555 van 18 december 1986 als de São João del-Rei Higher Education Foundation (Funrei), als resultaat van de ontmoeting en federalisering van twee instellingen: de Dom Bosco Faculteit Wijsbegeerte, Wetenschappen en Letteren, waarvan de activiteiten begonnen in 1954, beheerd door de provincie São João Bosco; en de gemeentelijke stichting van São João del-Rei, die de Faculteit Economische, Administratieve en Boekhoudwetenschappen (Faceac) en de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen (Faein) onderhoudt, waarvan de activiteiten begonnen in respectievelijk 1972 en 1976.

  • Bahia

  De BAHIA ADVENTIST FACULTY (FADBA) is een onderwijsinstelling van de Zevende-dags Adventistenkerk, gebaseerd op het bijbelse wereldbeeld, toegewijd aan het christelijke verlossingswerk en de integrale vorming van bekwame professionals voor het verantwoord uitoefenen van burgerschap en dienstbaarheid aan de gemeenschap .

  • Parque dos Jacarandás

  De universiteit laat zien hoe de sterke traditie en de verbinding met de hedendaagse wereld en haar transformaties te combineren. De toekomst, innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid vormen de basis van een omgeving die de evolutie van wetenschap, kennis en technologie op een multidisciplinaire manier integreert.