Keystone logo
Australië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Australië 2024

Aantal instellingen: 156
  • Toronto, Canada
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • + 5 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Australië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Australië

  Welkom bij RGIT Australia, een van de toonaangevende instellingen voor beroepsonderwijs en -opleiding (VET) in Australië. Bij RGIT Australia zijn onze studenten onze prioriteit en we zijn trots op hun prestaties. Ons fundamentele doel is om studenten een omgeving te bieden waarin ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

  • Melbourne, Australië

  Directie en medewerkers van Brighton Institute Of Technology (BIT) heten alle nieuwe en terugkerende studenten van harte welkom. BIT levert een breed scala aan nationaal erkende en volledig geaccrediteerde cursussen die studenten vaardigheden en kennis bieden om in het personeelsbestand of Pathways naar vervolgonderwijs te komen.

  • Ipswich, Australië

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 is een geregistreerde trainingsorganisatie die is goedgekeurd om nationaal erkende trainingen en kwalificaties te leveren.

  • Kangaroo Point, Australië

  Shafston is al 25 jaar actief en leidt studenten op in zowel Engelse taalcursussen als beroepsopleidingen. Sinds de oprichting in 1996 hebben meer dan 120.000 studenten opgeleid in Shafston, uit meer dan 100 landen. De school heeft talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder de beoordeling van de nummer 1 Engelse school in Australië in 2013, 2014 en 2019 door Ryugaku Journal.

  • Croydon, Australië

  Het academische curriculum van SMBC is gebaseerd op en doordrenkt van de Bijbel - het geïnspireerde woord van God. Studeren bij SMBC geeft je een diep en systematisch begrip van de Bijbel, zijn theologie en zijn toepassing op alle aspecten van het leven.

  • Shepparton, Australië

  GOTAFE is de grootste aanbieder van beroepsonderwijs in het regionale Victoria. GOTAFE biedt meer dan 130 cursussen op acht campussen en bedient 11 lokale overheidsgebieden met een geschatte inwonende bevolking van meer dan 240.000 mensen. We bedienen gemiddeld meer dan 9.000 studenten per jaar, hebben meer dan 500 medewerkers in dienst en we zijn een intrinsiek onderdeel van de gemeenschappen die we bedienen.

  • Surry Hills, Australië

  Het hoofdkantoor van CBC is gevestigd in Surry Hills, een paar minuten lopen van het centraal station en op comfortabele loopafstand van de belangrijkste vervoers-, onderwijs-, sport-, overheids- en toeristische voorzieningen van de stad. CBC heeft een team van trainers die allemaal live en relevante ervaring hebben in de vakgebieden waarin ze lesgeven. De trainers moeten allemaal de afgelopen 2 à 3 jaar in de industrie hebben gewerkt en hun branche-ervaring moeten behouden. Op deze manier hebben alle studenten toegang tot de nieuwste branchekennis en kunnen ze de huidige branchenormen leren. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en geven cursussen die niet alleen informatief maar ook boeiend en ondersteunend zijn.

  • Pyrmont, Australië

  Warwick Institute of Australia (WIA), opgericht in 2006, is een uitgebreide moderne bedrijfs- en IT-universiteit in het hart van Sydney CBD, Australië. We bieden een scala aan nationaal erkende beroepskwalificaties op het gebied van softwareontwikkeling (IT), marketingmanagement, projectmanagement, business en leiderschapstraining.

  • Sydney, Australië

  We verwelkomen alle Australische en internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een Foundation-programma of niet-gegradueerde universitaire studies. Sydney Institute of Business and Technology (SIBT) biedt een directe Pathway naar een universitair diploma. Met flexibele toelatingscriteria kunnen studenten een SIBT-diploma behalen en vervolgens doorstromen naar tweedejaarsstudies van een universitair bachelordiploma.

  • Adelaide, Australië

  Heeft u niet de door u gewenste Australian Tertiary Admission Rank (ATAR) behaald? Wil je van loopbaan veranderen? Wilt u een ondersteunende leeromgeving? We zijn er trots op dat we de snelste Pathway aanbieden naar de University of South Australia (UniSA), onze zeer gerespecteerde universitaire partner sinds 2001.

  • Albert Park, Australië

  Het International Institute of Leadership Studies (IILS) biedt een reeks certificeringen voor overheidsorganisaties, zakelijke professionals, academici en non-profitsectoren. Deze programma's zijn beschikbaar via interne lezingen, open programma's en online zelfstudie via onze virtuele campus, verzorgd door onze partner, het Center for Leadership Certification.

  • Burwood, Australië

  Deakin College is een directe Pathway naar Deakin University. Het College biedt de Deakin-studentenervaring en ondersteunt de succesvolle overgang naar verdere studies aan de universiteit. Bij Deakin College sluit je je aan bij bijna 3000 Australische en internationale studenten die voor onze cursussen zijn ingeschreven.

  • Sydney, Australië

  Australian Institute of Workplace Training (AIWT) is een toonaangevende geregistreerde trainingsorganisatie (RTO) die kwaliteitscursussen levert aan internationale en binnenlandse studenten. Onze cursussen zijn afgestemd op onze studenten, zodat ze de beste training krijgen en klaar zijn om elke uitdaging in de toekomst aan te gaan.