Keystone logo
Australië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Australië 2023

Aantal instellingen: 273
  • Camperdown, Australië

  Bereid je voor om online aan je universitaire studie te beginnen. Van gidsen tot het opzetten van je studieruimte tot online clubs en programma's, we hebben alles wat je nodig hebt om sociaal, ondersteund en verbonden te blijven met de universitaire gemeenschap terwijl je vanuit huis studeert.

  • Camperdown, Australië

  We dagen al bijna 170 jaar tradities uit. We maken levens beter door leiders van de samenleving voort te brengen en onze mensen uit te rusten met leiderschapskwaliteiten, zodat ze onze gemeenschappen op elk niveau kunnen dienen.

  • Prahran, Australië

  Ducere Global Business School is een erkende leider in samenwerkingen tussen universiteiten en ondernemingen, om diploma's te ontwerpen en af te leveren die een reële impact op de carrière hebben. We werken samen met grote universiteiten op 4 continenten, internationale bedrijven, overheidsdiensten en NGO's, en zijn ook lid van de AACSB, Clinton Foundation, de Verenigde Naties en verschillende internationale kamers, om ervoor te zorgen dat onze programma's actueel, relevant en branchegebonden zijn . We hebben een missie van zowel het bedrijfsleven als de filantropie. Ducere heeft de activiteiten van de Ducere Foundation in 27 Afrikaanse landen gefinancierd en ondersteund voor een bedrag van miljoenen dollars.

  • Melbourne, Australië

  Bij La Trobe University leren we u hoe u zich kunt aanpassen aan nieuwe situaties, contact kunt maken met anderen en de leiding kunt nemen - krachtige vaardigheden die u als leider identificeren. Hier zet het onderwijzend personeel zich in voor excellentie. Je leert in een flexibel formaat terwijl je vaardigheden en kennis opdoet om je carrière vooruit te helpen.

  • Callaghan, Australië
  • Newcastle, Australië
  • + 3 meer

  De University of Newcastle , Australië staat als een wereldleider die zich onderscheidt door een toewijding aan rechtvaardigheid en uitmuntendheid. Onze opleidingen zijn internationaal erkend. Ons onderzoek is van wereldklasse en divers en onze partnerschappen en samenwerkingen stimuleren innovatie. De universiteit staat gerangschikt in de top 200 van 's werelds universiteiten door QS World University Rankings 2023.

  • New York, Verenigde Staten
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • + 5 meer

  De originele Graphic Design Bootcamp. Studeer online bij Shillington of op de campus in New York, Londen, Manchester, Sydney, Melbourne of Brisbane. Geen ervaring nodig. Onze innovatieve benadering van ontwerponderwijs betekent dat studenten verbluffende, bekroonde resultaten behalen in slechts 3 maanden fulltime of 9 maanden parttime. Getalenteerde docenten zorgen ervoor dat u meer tijd besteedt aan het doen van wat u leuk vindt met de echte en relevante vaardigheden die u leert - van ontwerptheorie, typografie en verpakkingen tot het ontwerpen van mobiele apps en gebruikerservaring (UX). Studeer af met een gepolijst portfolio met je beste werk, klaar om je creatieve carrière een vliegende start te geven.

  • Joondalup, Australië
  • Mount Lawley, Australië
  • + 1 meer

  Bij ECU laten we ons leiden door onze waarden van integriteit, respect, rationeel onderzoek en persoonlijke uitmuntendheid. Onze focus op onderwijs en onderzoek is geïnspireerd door betrokkenheid en partnerschappen met mensen in de vele gemeenschappen waarvoor we zijn opgericht.

  • Sydney, Australië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Australië
  • Kelvin Grove, Australië

  QUT is een grote Australische universiteit met een wereldwijde blik en een focus op de echte wereld. Wij zijn een van de snelstgroeiende universiteiten van het land en onze cursussen zijn erg in trek. Onze afgestudeerden zijn acht Rhodes Scholars, waarvan er vijf in de afgelopen zes jaar zijn uitgereikt.

  • Surry Hills, Australië

  De Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is een van de toonaangevende tertiaire aanbieders van podiumkunstenonderwijs in Australië. AMPA leidt en inspireert al meer dan 20 jaar jonge artiesten en blijft zich inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit in niet-gegradueerde en postdoctorale graden gericht op de podiumkunsten, waaronder hedendaagse, jazz en klassieke muziek, dansvoorstellingen (modern, ballet, jazz, hedendaags en hiphop) ), muziektheater, compositie/muziekproductie en kunstmanagement.

  • Swansea, Verenigd Koninkrijk
  • Melbourne, Australië
  • + 2 meer

  'S Werelds meest innovatieve online opleidingen die volledig zijn gewijd aan de inzetbaarheidsvaardigheden die de industrie wil en nodig heeft. Meer dan 44% van de Ducere-studenten ontving een salarisverhoging of promotie voordat ze afstudeerden. Krijg inzichten van een wereldwijde faculteit van meer dan 250 wereldleiders, waaronder presidenten, premiers, miljardairs, filantropen, Fortune 500 CEO's, Nobelprijswinnaars voor de vrede en meer. Geen examens. Werk aan echte projecten met onze branchepartners zoals KPMG, PwC, Disney, LinkedIn, Qantas, Verenigde Naties, Make-A-Wish, Australische en Britse regering en meer. Praktisch projectgebaseerd curriculum waarin je alles wat je leert toepast op situaties uit de echte wereld en legitieme zakelijke uitdagingen oplost die je carrière zullen transformeren.

  • Perth, Australië
  • Melbourne, Australië
  • + 1 meer

  De belangrijkste doelstelling van het Engineering Institute of Technology (EIT) is het bieden van uitstekend praktisch technisch en technologisch onderwijs; van diploma's tot masters. De beste technische docenten en instructeurs, met uitgebreide echte technische ervaring in de industrie, komen uit de hele wereld. Het leren wordt verkregen door middel van face-to-face lessen en synchrone, online (eLearning) technologieën.

  • Mitcham, Australië

  Het College voor Volwassenenonderwijs is in 2009 opgericht als een geregistreerde trainingsorganisatie (RTO) en door onze toewijding aan resultaatgerichte, praktische trainingsoplossingen met ongeëvenaarde ondersteuning en flexibiliteit hebben we de afgelopen jaren een echt verschil gemaakt in duizenden levens. 10 jaar. Onze visie bij het College voor Volwassenenonderwijs is gericht op het creëren van echte resultaten voor studenten. We zetten ons in om studenten te helpen hun doelen te bereiken door middel van op maat gemaakte leertrajecten, boeiende en brancherelevante cursusinhoud, extra studiebronnen en hulpmiddelen. Ontvang onbeperkte begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals. Wij geloven in het maken van een verschil.

  • Melbourne, Australië

  Welkom bij RGIT Australia, een van de toonaangevende instellingen voor beroepsonderwijs en -opleiding (VET) in Australië. Bij RGIT Australia zijn onze studenten onze prioriteit en we zijn trots op hun prestaties. Ons fundamentele doel is om studenten een omgeving te bieden waarin ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

  • Melbourne, Australië

  Directie en medewerkers van Brighton Institute Of Technology (BIT) heten alle nieuwe en terugkerende studenten van harte welkom. BIT levert een breed scala aan nationaal erkende en volledig geaccrediteerde cursussen die studenten vaardigheden en kennis bieden om in het personeelsbestand of Pathways naar vervolgonderwijs te komen.