Keystone logo
Argentinië

Beste universiteiten voor Academische cursus Opleidingen in Argentinië 2024

Aantal instellingen: 3
  • Buenos Aires, Argentinië

  CASA betekent thuis, een term die vaak door mensen wordt gebruikt om te beschrijven waar ze wonen. Omdat het meer is dan alleen een huis, roept het een gevoel van veiligheid, comfort, verbondenheid en rust op. Bij CASA streven we ernaar om Spaans leren om te zetten in een geweldige ervaring door een hechte gemeenschap te creëren tussen onze studenten en instructeurs, waardoor je dichter bij andere avonturiers komt die net zo nieuwsgierig zijn als jij om te leren wat het betekent om een Porteño (een inwoner van Buenos Aires). Onze lessen zijn bedoeld voor occasionele reizigers, expats en iedereen die Spaans wil leren terwijl ze genieten van de enorme hoeveelheid culturele activiteiten die Buenos Aires te bieden heeft. Iedereen weet dat Spaans leren terwijl je in een Spaanssprekend land woont de beste en snelste manier is om competentie te verwerven en de taal echt te begrijpen. In CASA brengen we die samen met een gemeenschappelijk doel om Spaans te leren en ze volledig onder te dompelen in de Argentijnse cultuur. Als gevolg hiervan loop je weg met de tools en het vertrouwen die nodig zijn om je geest te openen en alles/iedereen om je heen te zien als kansen om te oefenen wat je leert.

  • Rosario, Argentinië

  Future Institute of Higher Education biedt sinds 1991 professionele cursussen en diplomaprogramma's aan. Gedurende deze tijd heeft het bewezen staat van dienst van het instituut zich keer op keer bewezen door de gestage prestaties op hoog niveau van zijn afgestudeerden. Ongeveer 70% van de alumni van het instituut heeft sindsdien een eigen winstgevende onderneming opgericht in hun gerelateerde studierichtingen.

  • San Juan, Argentinië

  De Universidad De Congreso (UC) is de jongste van de universitaire instellingen in Mendoza. Gepromoot door de Postgraduate Foundation of Congress, werd de UC voorlopig gemachtigd om te functioneren door middel van het decreet van de Nationale Uitvoerende Macht nr. 2377 van 28 december 1994.