21 Professioneel koken programs found
Filters
- Certificaat
- Food and Beverage Studies
- Professioneel koken
21 Professioneel koken programs found
Filters
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiaans pasta programma
- Parma, Italië
Certificaat
Full time
3 weken
Op de campus
Engels
Deze unieke cursus biedt studenten de mogelijkheid om de wereld van de Italiaanse pastaproductie te betreden. Ze leren specifieke technieken voor zowel droge als verse pasta en leren hoe ze moeten omgaan met de productie voor directe verkoop en catering. Dit is de perfecte kans voor alle internationale studenten die de technieken van het maken en produceren van pasta willen leren, zowel voor een vers pastalaboratorium als voor catering, om een echte professionaliseringservaring op te doen en een stap vooruit te zetten naar ondernemerschap in de sector.
Uitgelicht
Portage College
Professioneel kookcertificaat
- Saint Paul, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het certificaat Professioneel koken biedt studenten de mogelijkheid om het certificaatprogramma af te ronden. De cursus wordt gemengd gegeven, waarbij de theorielessen online zijn en alle labtrainingen face-to-face. Dit programma introduceert je in de keuken en leert je over groenten, eiwitten, bouillon, soepen, sauzen en keukenmanagement. Tijdens een practicum van drie weken krijg je de kans om te leren in een echte werkomgeving.
Uitgelicht
Fanshawe College
College-certificaat in professionele slagerijtechnieken
- London, Canada
Certificaat
Full time
30 weken
Op de campus
Engels
De Canadese slagerij-industrie is in opkomst en dit programma geeft je alle expertise die nodig is om slager te worden en een vliegende start te maken. Je bouwt vaardigheden op in vleesverwerking, productverpakkingen, professionele veiligheidsnormen en klantenservice, onderwezen door een faculteit met jarenlange ervaring in de kunst van het slachten.
Uitgelicht
Centennial College
Certificaat in culinaire vaardigheden (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Afstand leren
Engels
Centennial College Culinary Skills-programma van Centennial College is goed afgerond en duurt slechts een jaar. Dit universiteitscertificaatprogramma zal de nadruk leggen op een basis van culinaire vaardigheden, terwijl het lokale voedselproducten uit Ontario koopt en de kunst van seizoensgebonden koken leert. Van toonaangevende chef-docenten leer je om voortreffelijke menu's en gerechten te bereiden die zijn geïnspireerd op wereldwijde voedseltrends en smaken. Deze toegewijde instructeurs zullen je voorzien van de trainings- en leerervaringen die ervoor zorgen dat je de culinaire grondbeginselen, ingrediënten, voedselbereiding en alle andere vaardigheden beheerst die nodig zijn om deze opwindende industrie te betreden. Je zult ook gaan begrijpen dat een carrière op culinair gebied wordt gevoed door passie en beloond door de ontwikkeling van vaardigheden. Na succesvolle afronding van het programma verkrijgt u belangrijke branchecertificeringen, zoals Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR, waardoor uw inzetbaarheid wordt vergroot.
Melbourne Polytechnic
Certificaat IV in Commercial Cookery
- Preston, Australië
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels
Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.
International Culinary Studio
Wereldwijd diploma in professionele kookkunst
- Canterbury Plains, Nieuw-Zeeland
Certificaat
Full time
36 weken
Blended
Engels
Na voltooiing van het Global Diploma in Professional Cookery en de bijbehorende branche-uren, kan de houder de Worldchef Certified Commis Chef-badge worden toegekend. Dit betekent dat ze een professionele kok zijn die ervaring heeft met het werken in een horecabedrijf. Ze zijn onderdeel van een keukenbrigade en verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse kook- en baktaken, onder toezicht van een professionele kok.
Hibbing Community College
Culinaire kunsten - Certificaat
- Hibbing, Verenigde Staten
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels
Studenten die dit programma voltooien, worden voorbereid op een baan in de volgende functies: keukenmanager, manager voedselproductie, chef-kok (de meeste locaties vereisen extra werkervaring), souschef, banketchef, institutionele productiekok / supervisor.
Pax Institute of Education
CERTIFICAAT III IN COMMERCIËLE KOKEN
- Melbourne, Australië
Certificaat
Op de campus
Engels
Deze kwalificatie biedt de vaardigheden en kennis voor een persoon om bekwaam te worden als een gekwalificeerde commerciële kok die een breed scala aan kookvaardigheden gebruikt.
Meridian Vocational College
CERTIFICAAT III IN COMMERCIËLE KOKEN
- Adelaide, Australië
Certificaat
Op de campus
Engels
Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van een commerciële kok die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenactiviteiten gebruikt om voedsel en menu-items te bereiden.
King's Institute of Management and Technology
Certificaat III in Commercial Cookery
- Woolloongabba, Australië
Certificaat
Op de campus
Engels
Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenoperaties gebruiken om voedsel en menu-items voor te bereiden.
Nova Institute Of Technology
CERTIFICAAT III IN COMMERCIËLE KOKEN
- South Melbourne, Australië
Certificaat
Op de campus
Engels
Deze kwalificatie biedt de vaardigheden en kennis om werkklaar te worden als commercieel kok.
Australian Institute of Technical Training (AITT)
Certificaat III in Commercial Cookery
- Melbourne, Australië
Certificaat
Op de campus
Engels
Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenoperaties gebruiken om voedsel en menu-items voor te bereiden.
Australian Adelaide International College
Certificaat IV in Commercial Cookery
- Adelaide, Australië
Certificaat
Op de campus
Deze kwalificatie weerspiegelt commerciële koks die een toezichthoudende of teamleidende rol in de keuken hebben. Ze opereren onafhankelijk of met beperkte begeleiding van anderen en gebruiken discretie om niet-routinematige problemen op te lossen.
Durban International College
Certificaat III in Commercial Cookery
- Adelaide, Australië
Certificaat
Op de campus
Engels
Deze kwalificatie weerspiegelt de rol van commerciële koks die een breed scala aan goed ontwikkelde kookvaardigheden en gedegen kennis van keukenactiviteiten gebruiken om voedsel en menu-items te bereiden. Gebruikmakend van discretie en beoordelingsvermogen, werken ze met enige onafhankelijkheid en onder beperkt toezicht met behulp van plannen, beleid en procedures om werkactiviteiten te sturen.
New York College - Australia
CERTIFICAAT IV IN COMMERCIËLE KOKEN
- Moorooka, Australië
Certificaat
Op de campus
Engels
Deze kwalificatie weerspiegelt commerciële koks die een toezichthoudende of teamleidende rol in de keuken hebben.
Populaire graad
Populaire studievorm
Populair onderwijstype
Certificaat Opleidingen in Food and Beverage Studies Professioneel koken
Studenten die een certificaat in een bepaald vakgebied of vakgebied behalen, kunnen hun vaardigheden en kennis op een significante manier verbeteren. Certificaatprogramma's vereisen meestal de voltooiing van een reeks cursussen die specifiek zijn ontworpen om het inzicht van een student in zijn of haar gekozen sector te bevorderen.
Wat is een certificaat in professioneel koken? Wanneer mensen besluiten om een certificaat in het professionele koken na te streven, zijn ze vaak op zoek naar een creatieve uitlaatklep op culinair gebied. In een dergelijk certificaatprogramma kunnen studenten leren hoe ze hun passie kunnen verfijnen tot een carrière als professionele kok. Mogelijke cursussen kunnen zijn gericht op menu-planning en voeding, voedselbereiding, beste praktijken voor hygiëne en praktisch creatief ontwerpen.
Certificaat in professionele kookstudenten kan een vaardigheidsset krijgen die nuttiger is dan de keuken. Naast technische vaardigheden met echte culinaire technieken, kunnen studenten leren om de belangrijkste kwaliteiten die ze nodig hebben te versterken als professionele koks, zoals tijdmanagement, motivatie van het personeel en een scherp oog voor detail.
De kosten voor het voltooien van een certificaatprogramma zijn afhankelijk van de specifieke school. Meestal duurt dit type certificaatprogramma ongeveer een jaar. Aangezien sommige programma's langer duren om te voltooien of extra kosten vereisen, zullen ook de collegegeldkosten veranderen.
De voltooiing van een certificaat in professioneel koken kan afgestudeerden voorbereiden op het werken in culinaire functies die toegang geven tot de wereld van professioneel koken. Enkele voorbeelden van loopbaantrajecten die door professionele afgestudeerden in de keuken zijn gekozen, zijn onder meer commerciële kok, restaurantmanager, traiteur, assistent-chef en hoofdkok. Daarnaast kunnen afgestudeerden loopbaanopties in een breed scala aan omgevingen verkennen, zoals hotelrestaurants, cateringbedrijven, pretparken of resorts.
Studenten die geïnteresseerd zijn in een certificaat in professioneel koken, kunnen kiezen uit verschillende institutionele settings. Deze variëren van programma's die volledig online worden afgerond tot cursussen bij persoonlijke voorzieningen, zoals handelsscholen, technische scholen, community colleges of universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.