Keystone logo

116 Certificaat Opleidingen in Food and Beverage Studies 2024

Filters

Filters

  • Certificaat
  • Food and Beverage Studies
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (116)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Certificaat Opleidingen in Food and Beverage Studies

Een certificaat in Food en Beverage Studies biedt hands-on instructie en waardevolle informatie over de geschiedenis van de voedings-en drankenindustrie, evenals actuele informatie met betrekking tot de industrie. Studenten die wensen om hun eigen recepten managers en directeuren maken of worden in de voedingsindustrie en horeca kunnen waardevolle ervaring en vaardigheden krijgen door het ontvangen van een certificaat in de Food and Beverage Studies.

Wat is Certificate in Food en Beverage Studies? Dit soort programma leert studenten over de samenstelling van voedingsmiddelen en dranken en instrueert hen over hoe ze hun eigen unieke recepten te creëren. Een certificaat in Food en Beverage Studies bereidt ook studenten in te schrijven in meer geavanceerde culinaire kunsten opleidingen als ze daarvoor kiezen. Studenten zullen leren onderwerpen zoals voedselveiligheid, service management, voeding en drank kostenbeheersing en hospitality training.Studenten kunnen ook meer informatie over de globale keukens, professionele chef-kok opleiding, en internationale wijn en eten te proeven.

Personen die willen een carrière in de food en horeca diensten na te streven kunnen profiteren van de vele verschillende voedsel-gerelateerde onderwerpen die worden behandeld in een Certificate in Food en Beverage Studies programma. Studenten die met succes de opleiding voltooien en ontvangen hun certificaat in Food en Beverage Studies zal worden uitgerust met de ervaring en kennis die nodig is om een breed scala van loopbanen in de voedingsmiddelen-en drankenindustrie, waaronder hospitality management en adviesfuncties streven. Studenten die de voorkeur geven om te werken als chef-koks ook waardevolle hands-on ervaring die hen zal helpen uit te blinken in hun carrière kunnen krijgen.

De kosten van een Certificate in Food en Beverage Studies hangt af van het specifieke programma, waarin een student zich inschrijft, evenals de globale locatie van de school ze kiezen om te wonen. Voor specifieke collegegeld informatie, direct contact opnemen met de school van uw keuze.

&nbsp

Studenten die willen een succesvolle chef-koks, corporate voedsel en drank adviseurs geworden, en managers in de horeca worden aangemoedigd om meer informatie over het ontvangen van een certificaat in Food en Beverage Studies uit te vinden. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.