Keystone logo

1 Op de campus Certificaat Opleidingen in Culinaire Vaardigheden in Ferrières-en-Brie, Frankrijk voor 2024

Filters

Filters

  • Certificaat
  • Frankrijk
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
  • Op de campus
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular education type

Op de campus Certificaat Opleidingen in Culinaire Vaardigheden

Culinaire kunst of kookkunst is de studie van het voorbereiden en presenteren van voedsel. Studenten leren hoe ze kunstwerken kunnen maken die ook opgegeten kunnen worden. Studenten kunnen kiezen om een bepaald gebied te bestuderen of de algemeenheden van veel verschillende specialiteiten leren.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Een certificaat is een educatief doel voor veel studenten die willen hun zichtbaarheid onder agressieve sollicitanten te verbeteren. Certificaten kunnen helpen studenten met een verhoogde vaardigheden en ervaring in een aantal verschillende disciplines, zoals het bedrijfsleven, financiën, gastvrijheid, leiderschap en management.

Leren op de campus verwijst naar het persoonlijk bijwonen van lessen. Het houdt meestal in dat je naar traditionele lessen en lezingen gaat, deelneemt aan groepsactiviteiten en persoonlijk contact hebt met docenten en collega's. Leren op de campus omvat vaak ook toegang tot laboratoria, bibliotheken en andere campusbronnen, zoals studentenclubs, kantoren voor carrièreservices en recreatiecentra.