We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

79 Certificaat Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden 2024

Filters

Filters

  • Certificaat
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (79)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Certificaat Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden

Een professionele certificaat kan worden ingevuld op de meeste hogescholen of universiteiten. Veel studenten kiezen om een ​​certificaat te verdienen in hun gebied van de keuze om ofwel te verhogen hun huidige carrière of hen te helpen de toekomstige werkgelegenheid te krijgen. Terwijl de lengte van de studie zal variëren afhankelijk van het programma en de instelling, kunnen de meeste worden voltooid binnen een jaar.

Wat is een Certificate in Culinary Arts? Dit programma is ontworpen voor te bereiden en te kwalificeren individuen om te koken in ofwel een commerciële keuken omgeving of binnen een breed scala aan culinaire beroepen. Studenten kunnen leren de basisprincipes van het koken, waaronder alles van het juiste gebruik van een mes met wat kruiden beste vullen elkaar in een schotel. Sommige van de cursussen kan mes vaardigheden, plating, het voorbereiden van vlees, voorraden en soepen, broodjes, vegetarische gerechten, moderne kooktechnieken, voedselveiligheid en hygiëne, hapjes, en hoe om groenten te bereiden dekken.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het behalen van een certificaat.Voor de meeste mensen, het dient als een opstap in de richting van het hoger onderwijs. Hoewel het ook kan profiteren individuen in bepaalde werkomgevingen die professionele certificering nodig. Sommige bedrijven kunnen bieden ook een hoger loon voor degenen die al gecertificeerd zijn.

Collegegeld voor de programma's zullen variëren afhankelijk van de instelling, het land is gelegen en vakgebied. Geïnteresseerde individuen worden aangemoedigd om direct contact op met de instelling voor meer informatie.

Jobs in de culinaire kunsten zijn in hoge vraag, en afgestudeerden van het programma kan een succesvolle carrière binnen de keuken industrie in een verscheidenheid van instellingen, zoals bistro's, restaurants, hotels en catering. Dit programma kan brengen de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​gekwalificeerde kok geworden.Enkele mogelijke ambities afgestudeerden kunnen streven omvatten sous chef, unitmanager voor cateringactiviteiten, banket of functie manager, chef patissier, chef de cuisine, keuken of gaming manager, en een eigen chef-kok.

Deze programma's worden aangeboden van instellingen over de hele wereld, met online lessen beschikbaar voor diegenen die toegang hebben beperkt tot de faciliteit. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.