75 Culinaire Vaardigheden programs found
Filters
- Certificaat
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
75 Culinaire Vaardigheden programs found
Filters
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italiaans pasta programma
- Parma, Italië
Certificaat
Full time
3 weken
Op de campus
Engels
Deze unieke cursus biedt studenten de mogelijkheid om de wereld van de Italiaanse pastaproductie te betreden. Ze leren specifieke technieken voor zowel droge als verse pasta en leren hoe ze moeten omgaan met de productie voor directe verkoop en catering. Dit is de perfecte kans voor alle internationale studenten die de technieken van het maken en produceren van pasta willen leren, zowel voor een vers pastalaboratorium als voor catering, om een echte professionaliseringservaring op te doen en een stap vooruit te zetten naar ondernemerschap in de sector.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Geavanceerd professioneel programma in Frans gebak (certificaat)
- Paris, Frankrijk
Certificaat
Full time
8 weken
Op de campus
Engels
Het beheersen van de kunst van de Franse patisserie vereist nauwkeurigheid en precisie, maar ook het vermogen om een aanbod te ontwikkelen en te vernieuwen. Tijdens ons nieuwe programma komen boetiek-, decoratieve- en evenementenproducten aan bod, om deelnemers te voorzien van nieuwe inspiraties en technieken van banketbakkers van hoog niveau.
Uitgelicht
Loyalist College of Applied Arts & Technology
Certificaat in culinaire vaardigheden
- Belleville, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Een topchef zijn gaat verder dan van eten houden. Het gaat over het waarderen van de grond en de zon, hoe voedsel wordt verbouwd en wat ervoor nodig is om een bedrijf te runnen. Het betekent creatieve risico's nemen en voortdurend aanpassen. Als dit de carrière is waarvan je hebt gedroomd, begin dan nu met het leren van een certificaat in culinaire vaardigheden in Loyalist's gastronomisch restaurant op de campus, Resto 213.
Uitgelicht
George Brown College
Certificaat in culinaire vaardigheden
- Toronto, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Ons eenjarige Culinary Skills-certificaatprogramma heeft precies wat je nodig hebt om een carrière als chef-kok of kok te beginnen: eersteklas instructie en praktische oefening met professionele chef-koks. Ze leren je de grondbeginselen van ingrediënten en voedselbereiding en laten je kennismaken met de fascinerende wereld van de eetcultuur. Je doet praktische ervaring op in onze kooklaboratoria en leert over opkomende culinaire trends zoals lokaal en duurzaam voedsel, voeding en internationale invloeden in onze speciale cursussen.
Uitgelicht
Centennial College
Certificaat in bakvaardigheden (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het Baking Skills-programma is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de industrie voor professionele bakkers. Of je nu bij een groot bedrijf wilt werken of je eigen bakbedrijf wilt nastreven, de fundamentele bakvaardigheden die je leert in dit culinaire kunstprogramma zullen je daar helpen. Van het behandelen van fijne decoratie- en afwerkingsvaardigheden tot productietechnieken voor grote hoeveelheden, dit programma maakt je werkklaar na het afstuderen. Om uw inzetbaarheid verder te vergroten, verlaat u het Baking Skills-programma met belangrijke branchecertificeringen zoals Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR.
Uitgelicht
Lorenzo de' Medici - The Italian International Institute
Italian Gastronomy Certificate
- Florence, Italië
Certificaat
Full time
1 semester
Op de campus
Engels
Uitgelicht
Santa Barbara City College
Certificaat van prestatie in professionele foodservice
- Santa Barbara, Verenigde Staten
Certificaat
Full time, Deeltijd
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het gebied van Professional Food Service heeft bewezen een scala aan werkgelegenheid te bieden. Veranderingen in economisch klimaat zijn historisch gezien relatief stabiel gebleken omdat mensen altijd zullen moeten eten. Tegenwoordig is de belangstelling voor eten en koken ongekend hoog. Kookshows, tijdschriften en sociale media zijn allemaal sterk in opkomst ten gunste van eten, koken en dineren. Carrièremogelijkheden omvatten een breed scala aan functies, maar zijn niet beperkt tot prep-koks, pantry-koks, lijnkoks, cateringkoks en bakkersassistenten. Volgens het Bureau of Labor Statistics zal het beroep van culinaire kunsten exponentieel groeien en presteert Californië beter dan het gemiddelde loon en aantal banen in de natie.
Uitgelicht
Daytona State College
Culinaire kunsten, AS-certificaat
- Daytona Beach, Verenigde Staten
Certificaat
Full time
1 Jaar
Afstand leren, Op de campus
Engels
The Culinary Arts, AS Certificate at Daytona State College is committed to providing a quality education. We incorporate both theory and hands-on classes to prepare professionally responsible graduates who will demonstrate value to employers within the hospitality industry.
Uitgelicht
Charles Darwin University
Certificate III in Baking
- Darwin, Australië
Certificaat
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Melbourne Polytechnic
Certificaat IV in Commercial Cookery
- Preston, Australië
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels
Wil jij chef-kok zijn? Of zelfs eigenaar van het restaurant? Melbourne Polytechnic 's Certificate IV in Commercial Cookery heeft alle ingrediënten en technieken die je nodig hebt om je perfecte carrière te creëren.
Cookery School at Little Portland Street
Kok certificaat food & wine
- London, Verenigd Koninkrijk
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels
Deze spannende fast track, zes weken intensieve professionele kookcursus biedt de grootst mogelijke culinaire kennis. Deelnemers kunnen gaan vervolgens in op het werk als kok starten in een professionele keuken, doe seizoenen op een jacht of in een chalet, catering voor diners of gewoon verbeteren van hun eigen koken repertoires.
Le Cordon Bleu Mexico
Gebak superieur certificaat
- Buenavista, Mexico
- Mexicali, Mexico
Certificaat
Full time
Op de campus
Engels, Spaans
Tijdens dit traject, zullen de studenten moeten werken aan de uitwerking van ijs, gebak en petit fours, artistieke creaties met suiker en chocolade, en de voorbereiding van de desserts in restaurants.
Schoolcraft College
Certificaat voor culinair bakken en gebak
- Livonia, Verenigde Staten
Certificaat
Full time, Deeltijd
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het bak- en banketbakkerscertificaatprogramma biedt de vaardigheden die nodig zijn om bakkerijen, banketbakkers, restaurants en hotelbakkerijen en banketbakkerskeukens te betreden. Het curriculum bereidt studenten voor op het bereiden van kwaliteitsbakken en gebak. De twee kerncursussen beginnen met de fundamentele vaardigheden en bouwen geleidelijk op naar de meer geavanceerde en verfijnde vaardigheden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer professionaliteit, veiligheid en sanitaire voorzieningen, dieetbakken, bakprocessen en -technieken, taarten, taarten, hedendaagse taarten, Frans gebak, koude en bevroren desserts, chocolaatjes, taartdecoratie, brood, koekjes en vele andere gerelateerde voedingsdesserts.
Ferrières
De fundamentele en geavanceerde technieken van Frans gebak
- Ferrières-en-Brie, Frankrijk
Certificaat
Full time
7 maanden
Op de campus
Engels, Frans
De leerling op het niveau van de banketbakkerij kan zijn theoretische kennis en praktische vaardigheden in de Franse patisserie verbreden. Hij leert klassieke gebakcreaties te maken en standaardcreaties te deconstrueren, waarbij hij speelt met vormen, kleuren, structuren en montagemethoden. Hij leert gasten te verrassen, hun ogen en hun smaakpapillen een plezier te doen.
Le Cordon Bleu University Mexico
Certificaat Grondbeginselen van Mexicaans koken
- Naucalpan de Juárez, Mexico
Certificaat
Op de campus
Spaans
De Mexicaanse gastronomie, uitgeroepen door UNESCO tot immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid, is een van de meest gevarieerde en rijke keukens ter wereld. Het staat bekend om zijn onderscheidende en verfijnde smaken met geweldige kruiden, die culinaire tradities van pre-Spaanse culturen tot onze tijd samenbrengen. Leer de technieken, voorbereidingen, cultuur, geschiedenis en verfijnde presentaties in Le Cordon Bleu-stijl.
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm
Populair onderwijstype
Certificaat Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden
Een professionele certificaat kan worden ingevuld op de meeste hogescholen of universiteiten. Veel studenten kiezen om een certificaat te verdienen in hun gebied van de keuze om ofwel te verhogen hun huidige carrière of hen te helpen de toekomstige werkgelegenheid te krijgen. Terwijl de lengte van de studie zal variëren afhankelijk van het programma en de instelling, kunnen de meeste worden voltooid binnen een jaar.
Wat is een Certificate in Culinary Arts? Dit programma is ontworpen voor te bereiden en te kwalificeren individuen om te koken in ofwel een commerciële keuken omgeving of binnen een breed scala aan culinaire beroepen. Studenten kunnen leren de basisprincipes van het koken, waaronder alles van het juiste gebruik van een mes met wat kruiden beste vullen elkaar in een schotel. Sommige van de cursussen kan mes vaardigheden, plating, het voorbereiden van vlees, voorraden en soepen, broodjes, vegetarische gerechten, moderne kooktechnieken, voedselveiligheid en hygiëne, hapjes, en hoe om groenten te bereiden dekken.
Er zijn veel voordelen verbonden aan het behalen van een certificaat.Voor de meeste mensen, het dient als een opstap in de richting van het hoger onderwijs. Hoewel het ook kan profiteren individuen in bepaalde werkomgevingen die professionele certificering nodig. Sommige bedrijven kunnen bieden ook een hoger loon voor degenen die al gecertificeerd zijn.
Collegegeld voor de programma's zullen variëren afhankelijk van de instelling, het land is gelegen en vakgebied. Geïnteresseerde individuen worden aangemoedigd om direct contact op met de instelling voor meer informatie.
Jobs in de culinaire kunsten zijn in hoge vraag, en afgestudeerden van het programma kan een succesvolle carrière binnen de keuken industrie in een verscheidenheid van instellingen, zoals bistro's, restaurants, hotels en catering. Dit programma kan brengen de vaardigheden en kennis die nodig is om een gekwalificeerde kok geworden.Enkele mogelijke ambities afgestudeerden kunnen streven omvatten sous chef, unitmanager voor cateringactiviteiten, banket of functie manager, chef patissier, chef de cuisine, keuken of gaming manager, en een eigen chef-kok.
Deze programma's worden aangeboden van instellingen over de hele wereld, met online lessen beschikbaar voor diegenen die toegang hebben beperkt tot de faciliteit. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.