81 Banket degrees found
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- Banket
- Noord-Amerika34
- Europa28
- Oceanië11
- Azië4
- Zuid-Amerika4
81 Banket degrees found
Uitgelicht
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Intensief zomerprogramma voor patisserie, bakken en chocolade
- Manresa, Spanje
Cursus
Full time
2 weken
Op de campus
Engels
Fast-track counseling
Het intensieve zomerprogramma voor patisserie, bakken en chocolade leert over de evolutie van de Catalaanse patisserie: traditioneel vs. modern. Inleiding tot de wereld van chocolade omvat de tempereertechniek, het ontwerpen van platte chocolade, chocoladebonbons, chocoladevormen en artistiek design. Verschillende soorten brood, bladerdeeg en viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) en Catalaanse Hors d'oeuvre.
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma Franse en Italiaanse banketbakker
- Parma, Italië
- Colorno, Italië
Diploma
Full time
2 maanden
Op de campus
Engels
Leer de kunst van het Franse en Italiaanse patisserie maken met het Diploma Franse en Italiaanse patisserie, een volledig leerzame cursus in twee landen. Ontworpen voor liefhebbers van gebak, biedt dit unieke programma: 8 weken praktijkgerichte, persoonlijke trainingen 1 maand stage in Frankrijk of Italië (optioneel) een prestigieus joint-diploma van twee internationaal erkende instellingen
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Professionele cursus banketbakker en bakken
- Barcelona, Spanje
Cursus
Deeltijd
3 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Voor de volgende generatie professionals die willen leren over patisserie, zoetwaren, chocolade maken en hun koksopleiding willen voltooien of de wereld van de zoete keuken van de 21e eeuw willen betreden. Ontdek de zoete kunst van het maken van gebak en chocolade in deze inleidende cursus die u zal leiden tot het verkennen van de wereld van desserts voor restaurants in een internationale omgeving.
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Geavanceerd professioneel programma in Frans gebak (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
8 weken
Op de campus
Engels
Het beheersen van de kunst van de Franse patisserie vereist nauwkeurigheid en precisie, maar ook het vermogen om een aanbod te ontwikkelen en te vernieuwen. Tijdens ons nieuwe programma komen boetiek-, decoratieve- en evenementenproducten aan bod, om deelnemers te voorzien van nieuwe inspiraties en technieken van banketbakkers van hoog niveau.
Uitgelicht
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Culinaire kunsten, bakken en patisserie, AAS
- Mount Vernon, Verenigde Staten
- Oak Harbor, Verenigde Staten + 3 more
Associate degrees
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Fast-track counseling
Het Culinary Arts (CUL) programma is een van de weinige culinaire programma's die geaccrediteerd zijn door de prestigieuze American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF). De inhoud van de cursussen benadrukt 'hands-on' labwerk en een verscheidenheid aan flexibele onderwijstechnieken die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende leerstijlen te voldoen. De nadruk wordt gelegd op de noodzaak voor de moderne culinaire professional om wereldwijde voedseltrends en internationale smaakprincipes te begrijpen in een werkomgeving die gevoelig is voor culturele en algemene verschillen.
Uitgelicht
Riverside City College
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten
Associate of Science
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het Baking & Pastry-programma van Riverside City College richt zich op professionele leerdoelen via onze afdeling Career & Technical Education. Naarmate het programma zich ontvouwt, leren studenten binnen onze gemeenschap en de omliggende gebieden de basisprincipes van bak- en banketkunst, van het formuleren van gistdeeg tot cakes en gebak van over de hele wereld. Bovendien leren studenten de juiste voedselveiligheids- en sanitatiepraktijken die zijn uiteengezet door industriële benchmarks. Deze kennis wordt vastgelegd door middel van traditionele leerstijlen, evenals een praktische benadering waarbij studenten een beter begrip van het materiaal kunnen krijgen. Terwijl ze door het programma gaan, blijven studenten hun persoonlijke stijlen en culturele achtergronden vertegenwoordigen via hun vergulde desserts tot geavanceerde technieken zoals chocolade en suikerkunst. Studenten worden aangemoedigd door kritisch na te denken over de werking van bakingrediënten en de rol die ze spelen tijdens het bakproces. Om hun kennis en bereik binnen de gemeenschap verder te vergroten, zullen studenten moeten communiceren en samenwerken met industriële partners en leiders om hun lessen te verstevigen.
Uitgelicht
Mission College
Fast-track counseling
Associate in de wetenschap in bakken en gebak
- Santa Clara, Verenigde Staten
Associate of Science
Full time
60 uur
Op de campus
Engels
Fast-track counseling
De Associate Degree in Baking and Pastry biedt verhandelbare vaardigheden die nodig zijn voor geavanceerd succes in de bak- en restaurantindustrie. Afgestudeerden leren managementtheorie, bedrijfsvoering en bak- en banketvaardigheden die nodig zijn om hun banketbakkerij te starten of managementfuncties in te nemen in banketbakkers-, catering- en restaurantbedrijven. Kernlessen moeten in de aanbevolen volgorde worden gevolgd voor maximaal succes.
Uitgelicht
Edmonds College
Associate of Applied Science in Baking and Pastry Arts
- Lynnwood, Verenigde Staten
Associate of Applied Science
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Het Baking and Pastry Arts programma van Edmonds College ligt net ten noorden van Seattle en bereidt studenten voor op een carrière in de bakkerij-industrie. Studenten kunnen kiezen voor een eenjarig Baking Certificate of een tweejarig Associate of Technical Arts (ATA) Baking Degree. Studenten leren belangrijke basisvaardigheden, zoals entremet, speciale taarten, geplateerde desserts, taarten, petit fours, Frans gebak, ambachtelijk brood en viennoiserie. Naast het vervullen van de rol van inkoper, bakkerijmanager en souschef zullen studenten ook bonbons, snoepgoed, een bruidstaart en een eetbaar pronkstuk maken.
Uitgelicht
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
Laney College
Associate of Science in bakken en gebak
- Oakland, Verenigde Staten
Associate of Science
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Laney College biedt twee majors in de culinaire kunsten. Deze tweejarige certificaatprogramma's bieden studenten de praktische kennis, vaardigheden en ervaring om te slagen in creatieve en lonende carrières in de restaurant- en horecasector.
Uitgelicht
George Brown College
Diploma in bak- en banketkunstenbeheer
- Toronto, Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
George Brown, gelegen in het hart van het centrum van Toronto, plaatst u in het centrum van de bak- en banketindustrie in Canada. Dit tweejarige programma in Baking and Pastry Arts Management, ontworpen door leiders in de branche, biedt u het beste van twee werelden: geavanceerde patisserietraining en de managementvaardigheden die u nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen.
Uitgelicht
Santa Barbara City College
Skills Competency Award in bakken en gebak
- Santa Barbara, Verenigde Staten
Cursus
Full time
Op de campus
De School of Culinary Arts and Hotel Management Program ontwikkelt vaardigheden en competenties voor functies in de horeca. Dit unieke programma weerspiegelt de industrienormen door training te bieden in een realistische werkomgeving. Studenten hebben de mogelijkheid om hotel- of restaurant- / culinaire programmatracks te selecteren.
Uitgelicht
Culinary Arts Academy Switzerland
Zwitsers Grand Diploma in banketbakkerij en chocoladekunst
- Port-Valais, Zwitserland
Diploma
Full time
3 semesters
Op de campus
Engels
Verbeter uw banketbakkerij- en chocoladevaardigheden met dit Zwitserse Grand Diploma in Pastry & Chocolate. Begin bij de basis en werk je omhoog naar een hoog niveau van innovatief paradepaardje.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Natuurlijk Italiaans gebak
- Turin, Italië
Cursus
Full time
3 weken
Op de campus
Engels, Italiaans
Het programma van de Cursus biedt demonstratielessen door professionele banketbakkers, meesterijsmakers en meester-chocolatier, onder leiding van de Italiaanse banketbakkerij.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
French Pastry Arts Essentials
- Yssingeaux, Frankrijk
Cursus
Full time
2 maanden
Op de campus
Engels
Heb je altijd al de geheimen van French Pastry willen leren? Ecole Ducasse geeft je de mogelijkheid om een intensief programma van 2 maanden te volgen om alle fundamentele technieken van French Pastry Arts te leren.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm
Academische cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden Banket
De studie van gebak impliceert leren hoe je een verscheidenheid van gebak en desserts te maken. Dit is een goede keuze voor studenten die hopen om patissiers, bakkers, of culinaire critici geworden.