99 Bakken degrees found
- Food and Beverage Studies
- Culinaire Vaardigheden
- Bakken
- Noord-Amerika39
- Europa31
- Oceanië20
- Azië7
- Zuid-Amerika3
99 Bakken degrees found
Uitgelicht
Culinary Institute of Barcelona
Professionele cursus banketbakker en bakken
- Barcelona, Spanje
Cursus
Deeltijd
3 maanden
Op de campus
Engels, Spaans
Voor de volgende generatie professionals die willen leren over patisserie, zoetwaren, chocolade maken en hun koksopleiding willen voltooien of de wereld van de zoete keuken van de 21e eeuw willen betreden. Ontdek de zoete kunst van het maken van gebak en chocolade in deze inleidende cursus die u zal leiden tot het verkennen van de wereld van desserts voor restaurants in een internationale omgeving.
Uitgelicht
Culinary Institute Kul IN
Professioneel gebak en gebak
- Sisak, Kroatië
Cursus
Full time
12 weken
Op de campus
Engels, Italiaans
Het Professional Pastry and Confections programma is ontworpen om studenten een stevige basis te geven en hen de technieken te leren die nodig zijn om aan de slag te gaan als patissier. Kleine groepen stellen onze instructeurs in staat om studenten één-op-één aandacht en individuele feedback te geven. Studenten besteden 80% van de lestijd aan het practicum. Het programma omvat bakkerij- en banketproducten, zoet en hartig gebak en Italiaans en Frans basisgebak. Daarnaast maken studenten kennis met wijnarrangementen en restaurantmanagement.
Uitgelicht
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
Allspice Institute
CTH L2 Diploma in Patisserie en Banketvaardigheden
- Singapore, Singapore
Diploma
Full time, Deeltijd
12 maanden
Op de campus
Engels
Het CTH Diploma in Patisserie en Banketvaardigheden biedt een uitstekende gelegenheid voor leerlingen om de essentiële kennis te verwerven die nodig is om te gedijen in een professionele bakkerijomgeving, met een gespecialiseerde nadruk op vaardigheden die relevant zijn voor de creatie van verrukkelijk gebak en gebakken goederen.
Uitgelicht
LaSalle College Vancouver
Diploma in bakken
- Vancouver, Canada
Diploma
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Topprofessionals in de culinaire kunsten doen meer dan alleen koken. Ze beheren restaurants, verzorgen speciale evenementen, bieden persoonlijke koksdiensten en meer. Voor velen is het uiteindelijke doel echter om een eigen restaurant te hebben
Uitgelicht
FERRANDI Paris
Intensief professioneel programma in broodbakken (certificaat)
- Rennes, Frankrijk
- Bordeaux, Frankrijk
Certificaat
Full time
16 weken
Op de campus
Engels
De technieken achter het Franse stokbrood, het maken van de perfecte schilferige croissant, het beheersen van een gevlochten brioche: als brood je intrigeert en je diepgaande professionele kennis over het onderwerp wilt opdoen, dan is dit programma iets voor jou! Bent u een banketbakker die een nieuwe vaardigheid aan uw repertoire wil toevoegen, een chef-kok die in uw restaurant brood wil bereiden, een carrièreswitcher of een toekomstige ambachtelijke broodbakondernemer, dan biedt dit programma u een goed inzicht in de werking en de chemie achter traditioneel gebak en de handmatige technieken om deze zelf te maken.
Uitgelicht
Edmonds College
Associate of Applied Science in Baking and Pastry Arts
- Lynnwood, Verenigde Staten
Associate of Applied Science
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Het Baking and Pastry Arts programma van Edmonds College ligt net ten noorden van Seattle en bereidt studenten voor op een carrière in de bakkerij-industrie. Studenten kunnen kiezen voor een eenjarig Baking Certificate of een tweejarig Associate of Technical Arts (ATA) Baking Degree. Studenten leren belangrijke basisvaardigheden, zoals entremet, speciale taarten, geplateerde desserts, taarten, petit fours, Frans gebak, ambachtelijk brood en viennoiserie. Naast het vervullen van de rol van inkoper, bakkerijmanager en souschef zullen studenten ook bonbons, snoepgoed, een bruidstaart en een eetbaar pronkstuk maken.
Uitgelicht
Riverside City College
Associate of Science in bakken en gebak
- Riverside, Verenigde Staten
Associate of Science
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Het Baking & Pastry-programma van Riverside City College richt zich op professionele leerdoelen via onze afdeling Career & Technical Education. Naarmate het programma zich ontvouwt, leren studenten binnen onze gemeenschap en de omliggende gebieden de basisprincipes van bak- en banketkunst, van het formuleren van gistdeeg tot cakes en gebak van over de hele wereld. Bovendien leren studenten de juiste voedselveiligheids- en sanitatiepraktijken die zijn uiteengezet door industriële benchmarks. Deze kennis wordt vastgelegd door middel van traditionele leerstijlen, evenals een praktische benadering waarbij studenten een beter begrip van het materiaal kunnen krijgen. Terwijl ze door het programma gaan, blijven studenten hun persoonlijke stijlen en culturele achtergronden vertegenwoordigen via hun vergulde desserts tot geavanceerde technieken zoals chocolade en suikerkunst. Studenten worden aangemoedigd door kritisch na te denken over de werking van bakingrediënten en de rol die ze spelen tijdens het bakproces. Om hun kennis en bereik binnen de gemeenschap verder te vergroten, zullen studenten moeten communiceren en samenwerken met industriële partners en leiders om hun lessen te verstevigen.
Uitgelicht
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Cursus Meester in Pizza en Broodbakken
- Florence, Italië
Cursus
Full time
2 weken
Op de campus
Engels
De "Master of Pizza", exclusief verkrijgbaar in Florence (Toscane), is een intensieve cursus van 70 uur, verspreid over twee weken, waarin deelnemers het fermenteren van deeg, het kiezen van topping en professionele baktechnieken onder de knie krijgen. Elke stap wordt in de praktijk uitgevoerd, wat zorgt voor een levensechte leerervaring.
Uitgelicht
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Diploma Franse en Italiaanse banketbakker
- Parma, Italië
- Colorno, Italië
Diploma
Full time
2 maanden
Op de campus
Engels
Leer de kunst van het Franse en Italiaanse patisserie maken met het Diploma Franse en Italiaanse patisserie, een volledig leerzame cursus in twee landen. Ontworpen voor liefhebbers van gebak, biedt dit unieke programma: 8 weken praktijkgerichte, persoonlijke trainingen 1 maand stage in Frankrijk of Italië (optioneel) een prestigieus joint-diploma van twee internationaal erkende instellingen
Uitgelicht
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Culinaire kunsten, bakken en patisserie, AAS
- Mount Vernon, Verenigde Staten
- Oak Harbor, Verenigde Staten + 3 more
Associate degrees
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Fast-track counseling
Het Culinary Arts (CUL) programma is een van de weinige culinaire programma's die geaccrediteerd zijn door de prestigieuze American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF). De inhoud van de cursussen benadrukt 'hands-on' labwerk en een verscheidenheid aan flexibele onderwijstechnieken die zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende leerstijlen te voldoen. De nadruk wordt gelegd op de noodzaak voor de moderne culinaire professional om wereldwijde voedseltrends en internationale smaakprincipes te begrijpen in een werkomgeving die gevoelig is voor culturele en algemene verschillen.
Uitgelicht
Mission College
Fast-track counseling
Associate in de wetenschap in bakken en gebak
- Santa Clara, Verenigde Staten
Associate of Science
Full time
60 uur
Op de campus
Engels
Fast-track counseling
De Associate Degree in Baking and Pastry biedt verhandelbare vaardigheden die nodig zijn voor geavanceerd succes in de bak- en restaurantindustrie. Afgestudeerden leren managementtheorie, bedrijfsvoering en bak- en banketvaardigheden die nodig zijn om hun banketbakkerij te starten of managementfuncties in te nemen in banketbakkers-, catering- en restaurantbedrijven. Kernlessen moeten in de aanbevolen volgorde worden gevolgd voor maximaal succes.
Uitgelicht
Laney College
Associate of Science in bakken en gebak
- Oakland, Verenigde Staten
Associate of Science
Full time
2 jaar
Op de campus
Engels
Laney College biedt twee majors in de culinaire kunsten. Deze tweejarige certificaatprogramma's bieden studenten de praktische kennis, vaardigheden en ervaring om te slagen in creatieve en lonende carrières in de restaurant- en horecasector.
Uitgelicht
Santa Barbara City College
Skills Competency Award in bakken en gebak
- Santa Barbara, Verenigde Staten
Cursus
Full time
Op de campus
De School of Culinary Arts and Hotel Management Program ontwikkelt vaardigheden en competenties voor functies in de horeca. Dit unieke programma weerspiegelt de industrienormen door training te bieden in een realistische werkomgeving. Studenten hebben de mogelijkheid om hotel- of restaurant- / culinaire programmatracks te selecteren.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
French Pastry Arts Essentials
- Yssingeaux, Frankrijk
Cursus
Full time
2 maanden
Op de campus
Engels
Heb je altijd al de geheimen van French Pastry willen leren? Ecole Ducasse geeft je de mogelijkheid om een intensief programma van 2 maanden te volgen om alle fundamentele technieken van French Pastry Arts te leren.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Minder weergeven
Populaire studievorm
Academische cursus Opleidingen in Food and Beverage Studies Culinaire Vaardigheden Bakken
Een programma of cursus bakken kan een uitstekende optie zijn voor studenten die een passie hebben voor gebak, desserts en brood of gewoon meer willen weten over bakken en de wetenschap erachter. Het kan verschillende technieken omvatten, evenals cursussen over voedselveiligheid en keukenbeheer.