Keystone logo

3 Associate of Science Opleidingen in Plantwetenschappen 2024

Filters

Filters

 • Associate of Science
 • Biowetenschappen
 • Tuinbouw
 • Plantwetenschappen
Vakgebieden
 • Biowetenschappen (3)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

  Associate of Science Opleidingen in Plantwetenschappen

  Associate of Science-graden worden vaak verdiend door het afronden van een tweejarig programma dat specifiek is toegespitst op het wetenschappelijk vakgebied van een kandidaat. Deze graden zijn een optimale keuze voor diegenen die hun opleiding willen bevorderen zonder in een bacheloropleiding te duiken.

  Wat is een Associate of Science in Plant Sciences? Dit veld van biologie concentreert zich op een aantal onderwerpen met betrekking tot vegetatie en plantengroei. Studenten kunnen leren over algemene plantenbiologie, zoals fotosynthese en andere cellulaire functies, terwijl ze ook specifieke planten en hun groeipatronen en levenscycli bestuderen. Klassen kunnen ook betrekking hebben op verschillende ecosystemen en hoe planten reageren op veranderingen in hun omgeving. Het is mogelijk dat sommige cursussen industriële aangelegenheden betreffen, zoals landbouwtechnieken en landontwikkeling.

  Degenen die dit type programma hebben voltooid, zullen baat hebben bij het verkrijgen van belangrijke en nuttige expertise. Afgestudeerden kunnen meer leren over milieustudies en methoden voor schone energie. Studenten kunnen ook leren om de plantengroei te ondersteunen en de factoren te bestrijden die bepaalde soorten vegetatie bedreigen.

  De prijs van een associate-degree-programma zal afhangen van de universiteit en de tijd die het kost om de cursussen te voltooien. Studenten moeten altijd rechtstreeks contact opnemen met een universiteit om meer prijsinformatie te krijgen.

  Na het afronden van een associate degree in plantenwetenschappen, zijn er tal van velden waar afgestudeerden werk kunnen zoeken. Studenten gaan vaak werken in milieukunde en natuurbehoud. Er zijn ook banen in de farmacologie die geschikt zouden kunnen zijn voor personen met deze graad. Sommige studenten krijgen administratieve banen bij biotechnologiebedrijven, terwijl anderen werk kunnen zoeken in de landbouw en productontwikkeling. Afgestudeerden kunnen ook banen vinden als plantenwetenschappers of plantenveredelaars bij onderzoeksbedrijven.

  Veel industrieën vertrouwen op werknemers met kennis van plantenwetenschappen, waardoor dit een zeer nuttige graad is. Als u meer informatie wilt, zoek dan naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.