We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

42 Associate of Science Opleidingen in Economische studies Boekhouden 2024

Filters

Filters

  • Associate of Science
  • Economische studies
  • Boekhouden
Vakgebieden
  • Economische studies (42)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Science Opleidingen in Economische studies Boekhouden

Een Associate of Science graad wordt verdiend door een student die ongeveer twee jaar van de studie heeft afgerond op een bepaald gebied. Dit soort graad kan technische aard zijn, en kunnen worden aangeboden door universiteiten, community colleges of scholen voor beroepsonderwijs.

Wat is een Associate of Science in Accounting? Deze graad bereidt een individu om te werken op het gebied van accounting. De lessen kunnen omvatten analyse, informatie-technologie, salarisverwerking, belastingen, het bijhouden van registers en de financiële verslaglegging. Daarnaast kunnen er eisen voor wiskunde, economie en statistiek zijn. Afhankelijk van welk land het college ligt in, kan er worden gespecialiseerde tests nodig voordat de afgestudeerde gekwalificeerd is voor de werkgelegenheid als een boekhoudkundige professional.

In aanvulling op de technische vaardigheden opgedaan in dit soort programma's, kan een afgestudeerde vinden dat hij of zij een toegenomen bewustzijn van geldzaken heeft ontwikkeld, zowel op persoonlijk niveau en in de zakenwereld.Daarbij mag time management en organisatorische vaardigheden worden verhoogd.

De kosten die nodig zijn om een ​​Associate of Science in Accounting te voltooien zal variëren afhankelijk van de school. Er zijn vele online mogelijkheden van een verscheidenheid van publieke en private instellingen. Personen die geïnteresseerd zijn in dit soort programma's zijn worden aangemoedigd om het grondig te onderzoeken alvorens een verbintenis.

Er zijn veel carrièremogelijkheden voor een gediplomeerde met deze mate. Mogelijke functiebenamingen kunnen accounting klerk, auditing klerk, goed assistent, boekhouder, salarisadministratie klerk omvatten, debiteuren klerk en Accounts Payable Clerk. Sommige individuen kunnen de werkgelegenheid als een manager of manager trainee vinden. Accounting vaardigheden worden zeer gewaardeerd in vrijwel elke branche. Potentiële werkgevers zijn onder andere grote bedrijven, kleine bedrijven, ondernemende inspanningen en overheden.

Hogescholen en universiteiten over de hele wereld bieden een Associate of Science in Accounting.Studenten kunnen in staat zijn om een ​​flexibel programma dat hen in staat stelt om te studeren op een schema dat is handig voor hen te vinden. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.