Keystone logo

75 Associate of Arts Opleidingen in Podiumkunsten 2024

Filters

Filters

  • Associate of Arts
  • Podiumkunsten
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (75)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Arts Opleidingen in Podiumkunsten

Vaak gebruikt als inleidende onderwijs voorafgaand aan een bachelor's degree, een Associate of Arts is een programma van de studie dat ongeveer twee jaar in beslag neemt. Deze zijn meestal te vinden op community colleges en zijn vaak minder duur dan rechtstreeks naar de universiteit na de middelbare school afstuderen.

Ben je al afvragen, wat is een Associate of Arts in Performing Arts? Associate of Arts in Performing Arts biedt studenten instructie in het creatieve gebied van theater en acteren voor het doel van entertainment. Studenten kunnen verwachten om lessen en cursussen te ontvangen in de geschiedenis van het theater, spreken in het openbaar, muziek, podium productie, verschillende stijlen van acteren, regisseren en schrijven, onder andere creatieve disciplines. Beide lezingen en live praktijken in de technieken van acteren en presteren moet rekening worden gehouden binnen de verschillende programma's.

Studenten krijgen het vertrouwen om te spreken en uit te voeren in het openbaar door middel van geavanceerde communicatieve vaardigheden in dit soort programma's.Individuen vaak ook krijgen geavanceerde instructie in creatieve ontwikkeling die hen helpt om bij te dragen aan de culturele vitalisering van de samenleving als geheel.

Een programma van de studie van dit type zal afhankelijk zijn van de school die u kiest te wonen, evenals de inhoud en de duur van het curriculum. Als u vragen heeft over kosten, rechtstreeks contact opnemen met administratiekantoren.

Afstuderen met een Associate of Arts in de Podiumkunsten kunnen leerlingen kansen geven om te werken op lokaal en nationaal theaters en in de televisie- en filmindustrie. Loopbaan in dit gebied zijn zeer concurrerend, maar zijn meer op grote schaal beschikbaar in grotere steden met een bruisende culturele centra. Hoger niveau graden kunnen leerlingen meer kansen te bieden als docenten in hogescholen en universiteiten.

Denk na over wat voor soort gespecialiseerde opleiding recht voor uw belangen en carrière intenties is, en zoek naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.