Keystone logo

12 Associate of Arts Opleidingen in Economische studies Boekhouden 2024

Filters

Filters

  • Associate of Arts
  • Economische studies
  • Boekhouden
Vakgebieden
  • Economische studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Arts Opleidingen in Economische studies Boekhouden

Studenten die een Associate of Arts behalen, krijgen meestal hun diploma nadat ze lagere niveaus hebben voltooid bij een junior- of community college. De meeste programma's kunnen binnen twee jaar worden voltooid en studenten kunnen doorgaan met verder studeren of het nastreven van werk.

Wat is een Associate of Arts in Accounting? Het verdienen van een Associate of Arts in Accounting omvat cursussen in fiscale voorbereiding, boekhouding, financiën en wiskunde. Er zijn een aantal toepassingen die een student kan volgen met de graad, maar over het algemeen moet het een basisset van vaardigheden bieden die leiden tot kansen in financiële en boekhoudkundige posities. Cursussen in het programma kunnen Micro-economie, macro-economie, Inleiding tot Payroll en Tax Accounting omvatten.

Het programma is goed voor studenten door een solide achtergrond te bieden in financiële en wiskundige kennis. Deze vaardigheden zijn natuurlijk waardevol in de boekhouding, maar ze zullen nuttig zijn in bijna elke positie die een student zou kunnen nastreven.

De kosten voor een Associate of Arts in Accounting-programma zijn afhankelijk van de school waar je je inschrijft. Je kunt meer informatie vinden door contact op te nemen met het Admissions Office van de school die je wilt bezoeken en een overzicht van collegegeld en kosten te vragen.

Kennis van de boekhouding is een waardevolle grondstof op veel gebieden. Een Associate of Arts-graad biedt de flexibiliteit om een ​​aantal carrièremogelijkheden na te streven, zoals salarisadministrateur, bankier, administratief medewerker of belastingberoeps. Dit zijn slechts een paar van de instapklussen waarvoor je in aanmerking komt. Studenten die niet in de boekhouding of een soortgelijk vakgebied gaan werken, kunnen in plaats daarvan hun kennis gebruiken om te schrijven, doceren of raadplegen over boekhoudkundige onderwerpen.

Er zijn enkele scholen die een Associate of Arts in Accounting degree aanbieden met opties om deeltijds of online te studeren. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.